Ο οδηγός της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Η επιλογή του σωστού δώρου ή ο σχεδιασμός μιας ρομαντικής βραδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Αλλά ο Σαιντ Λούις έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές για μια ξεχωριστή μέρα με τον ειδικό σας κάποιον. Αυτός ο εύχρηστος οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα ρομαντικά εστιατόρια και κορυφαίες εκδηλώσεις του Αγίου Βαλεντίνου στην περιοχή St. Louis. Αν ψάχνετε για το τέλειο δώρο, μην χάσετε τις προτάσεις για γλυκές απολαύσεις και αποδράσεις Σαββατοκύριακου.

Ρομαντικά εστιατόρια

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ημέρες του έτους για φαγητό έξω. Είναι ένας πολύ καλός λόγος να δοκιμάσετε ένα άνετο καινούριο μπιστρό ή καφετέρια γειτονιάς. Αν πραγματικά προσπαθείτε να κάνετε μια εντύπωση, σκεφτείτε μια κράτηση σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Σαιντ Λούις. Όποια και αν είναι το στυλ ή ο προϋπολογισμός σας, ελέγξτε τα κορυφαία ρομαντικά εστιατόρια στο Σεντ Λούις για μια βραδιά έξω που η ημερομηνία σας είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσετε (και εσείς πάρα πολύ).

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν ψάχνετε για κάτι λιγότερο παραδοσιακό από το δείπνο σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, γιατί να μην ξεκινήσετε μια νέα παράδοση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου φέτος; Το St. Louis έχει τα πάντα από τις πεζοπορίες σε φεγγαρόφωτο και τα ζευγάρια μαθήματα μαγειρικής, για ζωντανή μουσική και περιηγήσεις κωμωδίας. Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τους μοναδικούς τρόπους για να γιορτάσετε, δείτε αυτές τις 25 εκδηλώσεις της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο St. Louis .

Καλύτερη Σοκολάτα του Σαιντ Λούις

Υπάρχει ένας λόγος που η σοκολάτα είναι ένα αγαπημένο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι αισθησιακό και νόστιμο, αλλά όχι αν αγοράζετε τα κουτιά στο checkout του σούπερ μάρκετ.

Αν το Valentine έχει ένα γλυκό δόντι για τρούφες, καραμέλες ή γκουρμέ σοκολάτες, επισκεφθείτε ένα από αυτά τα κορυφαία καταστήματα σοκολάτας στην περιοχή St. Louis για ένα υπέροχο δώρο που σίγουρα θα σας ευχαριστήσει.

Αποδράσεις προς Hermann ή Grafton

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να προγραμματίσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Το St. Louis διαθέτει μερικές καλές επιλογές που βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε ανατολικά κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή και του μεγάλου ποταμού δρόμου προς το Pere Marquette Lodge στο Grafton . Το Lodge βρίσκεται πάνω σε ένα κρατικό πάρκο και έχει θέα στον ποταμό Μισισιπή. Ή κατευθυνθείτε δυτικά προς την περιοχή Gasconade και την γραφική γερμανική πόλη Hermann, Missouri . Το Hermann είναι ένας δημοφιλής προορισμός γεμάτος B & B, καταστήματα, εστιατόρια και οινοποιεία.

Μια επίσκεψη στο κρασί του Μισσούρι

Αν δεν μπορείτε να ξεφύγετε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, τότε εξετάστε ένα ημερήσιο ταξίδι στη χώρα του Μισσούρι. Υπάρχουν δεκάδες οινοποιεία που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το St. Louis. Πολλά βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Μισσούρι. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι ή δύο με το Βαλεντίνο σας ενώ παίρνετε στο τοπικό σκηνικό. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες για τα καλύτερα οινοποιεία του Μισσούρι κοντά στο Σαιντ Λούις .