Αγορές διακοπών με την ημέρα των ευχαριστιών και την μαύρη Παρασκευή στο St. Louis

Ώρες λειτουργίας για καταστήματα και εμπορικά κέντρα στην περιοχή St. Louis

Η μαύρη Παρασκευή είναι η μέρα που οι κυνηγοί αγώνα του St. Louis προβλέπουν κάθε χρόνο. Είναι η επίσημη έναρξη στην εποχή των διακοπών και μία από τις καλύτερες στιγμές για να λάβετε μεγάλες εκπτώσεις και ειδικές πωλήσεις στα πιο δημοφιλή προϊόντα στη λίστα δώρων σας. Είναι επίσης ένα παραδοσιακό kickoff της εποχής ψώνια διακοπών και ένα must-do για πολλούς St. Louisans. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τη μαύρη Παρασκευή, ορισμένα καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά την ημέρα των Ευχαριστιών.

Με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να χτυπήσετε όλα τα καταστήματα που χρειάζεστε, να τελειώσετε τα περισσότερα από τα ψώνια σας και να εστιάσετε σε άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να ετοιμαστείτε για τις διακοπές κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Τα καταστήματα ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Το 2017, η ημέρα των ευχαριστιών είναι στις 23 Νοεμβρίου. Εδώ είναι τα καταστήματα του St. Louis που είναι ανοιχτά την Ημέρα των Ευχαριστιών:

Τέσσερα εμπορικά κέντρα St. Louis θα κλείσουν την ημέρα των ευχαριστιών 2017. Αυτά είναι το West County Centre, το South County Centre, το Mid Rivers Mall και η πλατεία St. Clair.

Ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου για τη μαύρη Παρασκευή

Η Μαύρη Παρασκευή είναι στις 24 Νοεμβρίου το 2017. Ορισμένα καταστήματα που είναι ανοικτά την ημέρα των Ευχαριστιών είναι ανοιχτά συνεχόμενα μέσω της μαύρης Παρασκευής.

Άλλοι ξανανοιχθούν στις 5 π.μ. ή στις 6 π.μ. Ανατρέξτε στον ιστότοπο του συγκεκριμένου καταστήματος για λεπτομέρειες. Οι ώρες λειτουργίας για τα εμπορικά κέντρα στην περιοχή St. Louis στο Μαύρο Παρασκευή το πρωί είναι: