Φεστιβάλ φράουλα στα οπωροφόρα του Eckert

Μια γλυκιά γιορτή στο Belleville

Η περιοχή St. Louis έχει κάποια φεστιβάλ διασκέδασης. Υπάρχει το Φεστιβάλ Χρένων στο Collinsville κάθε Ιούνιο, το Midwest Wingfest το Σεπτέμβριο και, φυσικά, η Γεύση του Σαιντ Λούις κάθε πτώση. Ένα άλλο διασκεδαστικό, φιλικό προς την οικογένεια εκδήλωση είναι το ετήσιο Φεστιβάλ φράουλα στο Eckert's Orchards στο Belleville.

Πότε και που

Το φεστιβάλ φράουλας πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα μέσα Μαΐου. Το 2016, το φεστιβάλ είναι 14-15 Μαΐου, 21-22, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Έχει πραγματοποιηθεί στη θέση Belleville των οπωρώνων του Eckert.

Για να φτάσετε εκεί από το Σαιντ Λούις, πάρτε το I-64 σε όλη τη γέφυρα Poplar Street στο I-255 South. Πάρτε το 255 έως το Exit 17A για τον Illinois Highway 15 στο Belleville. Ο οπωρώνας βρίσκεται περίπου 10 μίλια κάτω από τον αυτοκινητόδρομο 15. Στρίψτε αριστερά στο πάρκινγκ στο 951 Νότια Πράσινη Όρος. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Τι να δείτε και να κάνετε

Φράουλες, φυσικά, είναι το αστέρι του φεστιβάλ. Μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας, ή να δοκιμάσετε κάποια από τις δεκάδες τρόφιμα και επιδόρπια με θέμα τα φράουλα που προσφέρονται στο κατάστημα αρτοποιίας, εστιατορίου και κρέμας. Υπάρχουν επίσης άλλα φεστιβάλ φαγητά, ζωντανή ψυχαγωγία και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν βόλτες με πόνυ, παιδική χαρά, αγροκτήματα, βόλτες με καρναβάλι και φουσκωτά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει κάποια χρέωση για ορισμένες από αυτές τις δραστηριότητες.

Περισσότερα στο Eckert

Το Φεστιβάλ φράουλας είναι μόνο μία από τις πολλές δημοφιλείς εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Eckert. Υπάρχει επίσης το Φεστιβάλ Κρασιού και Τροφίμων το Μάρτιο, οι ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, το Haunted Hayrides τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και το πρωινό με το Santa τον Δεκέμβριο.

Αλλά δεν χρειάζεται να υπάρξει ειδική εκδήλωση για την ανάδειξη πλήθους στους οπωρώνες. Από τις φράουλες μέχρι τα μήλα και τις κολοκύθες, η Eckert έχει μια ποικιλία από φρούτα και λαχανικά, τα οποία φτιάχνουν μόνοι σας όλο το χρόνο. Στην πραγματικότητα, η Eckert's είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση pick-your-own στον οπωρώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από την τοποθεσία Belleville, υπάρχουν επίσης μικρότερα αγροκτήματα στο Millstadt και το Grafton που προσφέρουν τις δικές τους εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Και, Eckert της λειτουργεί αγρόκτημα Αγίου Λούις στην οδό Gravois Road το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Eckert.

Άλλα γεγονότα Μαΐου

Το Φεστιβάλ φράουλας είναι μόνο ένα από τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν τον Μάιο στην περιοχή St. Louis. Ο θερμότερος καιρός σημαίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω και να πάρετε γιορτές όπως Τέχνης στην πλατεία στο Belleville, Bark στο πάρκο στο St. Louis και Maifest στο Hermann, Missouri. Για περισσότερες ιδέες και πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε στο Σεντ Λούις αυτό το μήνα, ανατρέξτε στα κορυφαία γεγονότα στο Σαιντ Λούις τον Μάιο και τι να κάνετε για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης .