Κρατήστε τα στοιχεία αυτά έξω από την τσάντα μεταφοράς

Επεξεργασμένο από τον Benét Wilson

Η Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Μεταφορών έχει δημιουργήσει κανόνες για το τι μπορούν οι ταξιδιώτες - και δεν μπορούν - να φέρουν στις πτήσεις τους στις τσάντες μεταφοράς τους. Υπήρξε μια εποχή όπου υπήρξε σύγχυση, από το αεροδρόμιο προς το αεροδρόμιο και ακόμη και από διαφορετικές μετακινήσεις αξιωματικών μεταφορών.

Την ίδια στιγμή, οι δοκιμαστές TSA κάνοντας πολιτικές για αντικείμενα όπως το μητρικό γάλα που αντλείται, τα υγρά φάρμακα, οι αναπτήρες, οι ξυριστικές μηχανές, τα ψαλίδια και οι βελόνες πλεξίματος.

Αλλά τώρα, αναπτήρες και μητρικό γάλα μπορούν να ληφθούν υπόψη. Άλλα αντικείμενα που απαγορεύονται στο παρελθόν επιτρέπονται στα ηλεκτρικά τσιγάρα με τροφοδοσία από μπαταρίες, σε αγώνες ασφαλείας, πίτες και κέικ, βελόνες πλεξίματος, εργαλεία βελόνας, ψαλίδια μικρότερα από 4 ίντσες, ξυράφια μιας χρήσης και κατσαβίδια / κλειδιά / πένσες.

Η TSA έχει κατασχέσει εκατομμύρια αναπτήρες και έχει πάρει λίγο ζεστό νερό για τη δήμευση του άντλησης μητρικού γάλακτος των μητέρων που έπρεπε να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο χωρίς τα βρέφη τους - και το άντλημα γάλακτος που καταναλώνεται χρειάζεται χρόνο και ενέργεια και δεν θα έπρεπε ποτέ απαγορεύεται ως μεταφορά, καθώς θα μπορούσε εύκολα να χαλάσει τις ελεγμένες αποσκευές.

Στις αμερικανικές ανοιχτήρι χωρίς λεπίδες επιτρέπεται να τοποθετούνται σε τσάντες μεταφοράς, ενώ στον Καναδά, τα τιρμπουσόν επιτρέπονται μόνο σε ελεγμένες αποσκευές. Τα όπλα παιχνιδιών απαγορεύονται ως μεταφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά και σε άλλες χώρες, αλλά μόνο αληθινά αντίγραφα απαγορεύονται στις ΗΠΑ. Τα μεταλλικά αρχεία των νυχιών είναι σχεδόν καθολικά απαγορευμένα, αλλά τα μηχανήματα για τα νύχια χωρίς μεταλλικά φύλλα νυχιών δεν είναι.

Από την ίδρυσή της το 2001, η TSA έχει βελτιώσει τον κατάλογο των αντικειμένων που ταξιδεύουν, δεν θα πρέπει να τοποθετούνται σε μια τσάντα μεταφοράς. Περιλαμβάνουν: καλύμματα ανατινάξεων. χλώριο πισίνα / σπα; πυροτεχνήματα; υγρά καύσιμα · κεριά gel; υγρό λευκαντικό. σπρέι μπογιά; δακρυγόνο; νέφτι; πόνος λεπτότερο? πυρομαχικά / πυροβόλα όπλα. αυτοάμυνα όπλα? σπρέι σπρέι / πιπέρι κουρευτικές μηχανές · μαχαίρια; μπέιζμπολ και νυχτερίδες κρίκετ. μπαστούνια του σκι; μπαστούνια χόκεϊ / λακρός. και συνθέσεις πισίνας.

Αλλά κάποια είδη ταξιδιώτες δεν μπορούν να φέρουν σε μια τσάντα μεταφοράς περιλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος πυρομαχικών, άξονες και καπέλα, μπαστούνια, μπασκέτες, κοπτήρες κουτιών, κόφτες πούρων, ασύρματα σίδερα, πυροτεχνήματα, πυροβόλα όπλα, σφυριά, εργαλεία leatherman, ελαφρύτερο υγρό, ιατρική μαριχουάνα, σπρέι πιπεριού, λεπίδες ξυρίσματος, αιχμές παπουτσιών, βαφή σπρέι και μπαστούνια. Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των αντικειμένων που ο TSA έχει καθορίσει απαγορεύεται στις τσάντες μεταφοράς.

Η προσπάθεια μεταφοράς απαγορευμένων αντικειμένων μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στους ταξιδιώτες, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πρόστιμα και ενίοτε τόσο σε αστική επιβολή της TSA όσο και σε ποινική δίωξη. Ο οργανισμός συνιστά στους ταξιδιώτες να ελέγχουν τις αποσκευές τους πριν φύγουν από το σπίτι, ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν φέρουν απαγορευμένα αντικείμενα για να αποφευχθεί πιθανή σύλληψη ή / και αστικές κυρώσεις. Οι πολιτικές κυρώσεις κυμαίνονται από $ 250 για αντικείμενα που περιλαμβάνουν δακρυγόνα, εύφλεκτα υγρά και εξαρτήματα πυροβόλου όπλου μέχρι $ 11,000 για δυναμίτη, σκόνη όπλων και χειροβομβίδες.

Αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για το τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να φέρετε στη συνέχεια, ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τι επιτρέπεται - και δεν επιτρέπεται - στους κορυφαίους παγκόσμιους μεταφορείς. Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, καλό θα ήταν να καλέσετε απευθείας την αεροπορική εταιρεία, καθώς θα περιγράψει τι μπορεί / όχι να συμπεριληφθεί και μπορεί να σας συμβουλεύσει όχι μόνο για τα πιθανά όπλα που έχουν απαγορευτεί, αλλά για το τι θεωρεί επικίνδυνη η αεροπορική εταιρεία αγαθά επίσης.

Air Canada

Η Air France

Alaska Airlines

Allegiant Air

Αμερικάνικες αερογραμμές

βρετανικές Αερογραμμές

Delta Air Lines

Hawaiian Airlines

JetBlue

KLM

Lufthansa

Spirit Airlines

Southwest Airlines

ενωμένες αερογραμμές