Αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς Ταϊτή και το Νότιο Ειρηνικό από LAX

Από το LAX, τα Νησιά του Νοτίου Ειρηνικού είναι Οκτώ έως 11 ώρες μακριά

Η εύρεση πτήσεων προς την Ταϊτή και σε άλλες περιοχές του Νοτίου Ειρηνικού από τις ηπειρωτικές ΗΠΑ είναι τόσο εύκολη όσο η είσοδος στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) και η σύνδεση με έναν από τους διεθνείς αερομεταφορείς που εκτελούν πτήσεις προς Ταϊτή , Φίτζι , ακόμα πιο μακρινά προορισμούς.

Άλλοι μεταφορείς προσφέρουν συνδέσεις μέσω της Χονολουλού της Χαβάης.

Οι ώρες πτήσεων κυμαίνονται από λίγο περισσότερο από οκτώ ώρες έως σχεδόν 12.

Αλλά με τους σύγχρονους στόλους των αεροπορικών εταιρειών και την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, δεν θα σας φανεί κανένας χρόνος πριν να κάνετε check in στο ρομαντικό υπερχείλιό σας μπανγκαλόου στην Ταϊτή ή στο πολυτελές ταξίδι στα Φίτζι.

Air Tahiti Nui

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Tahiti, Air Tahiti Nui, πραγματοποιεί καθημερινά οκτώ ώρες μη απευθείας πτήσεις από το LAX στο Διεθνές Αεροδρόμιο Faaa της Papeete (PPT) στο κύριο νησί της Ταϊτής . Η αεροπορική εταιρεία πετάει επίσης καθημερινή πτήση 10,5 ωρών μεταξύ του αεροδρομίου Charles De Gaulle (CDG) στο Παρίσι και στο LAX. Η Air Tahiti Nui πετάει επίσης από το Papeete στο Σίδνεϊ, την Αυστραλία και το Auckland New Zealand τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η Air France

Η Air France εκμεταλλεύεται οχτώ ωριαίες πτήσεις από LAX προς Papeete αρκετές φορές την εβδομάδα και 10,5 ώρες χωρίς στάση από το Παρίσι (CDG) στο LAX. Η αεροπορική εταιρεία πετάει επίσης στο Noumea (NOU) στη Νέα Καληδονία από το Παρίσι (CDG) μέσω του Τόκιο.

Air New Zealand

Η Air New Zealand, η ναυαρχίδα πλοίου της Νέας Ζηλανδίας, προσφέρει εβδομαδιαία 9,5 ώρες το 24ωρο στο Rarotonga (RAR) στις Νήσους Κουκ, με συνέχεια στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας (AKL).

Air Pacific

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Φίτζι, Air Pacific, εκτελεί καθημερινά πτήσεις 11,5 ωρών μη εξ αποστάσεως από το LAX στο Διεθνές Αεροδρόμιο Nadi (NAD) στα Φίτζι και εβδομαδιαία υπηρεσία από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χονολουλού (HNL) προς το Nadi. Από την Nadi, η Air Pacific εξυπηρετεί επίσης την Αυστραλία (Σίδνεϊ, Μελβούρνη και Μπρίσμπεϊν), Νέα Ζηλανδία (Auckland και Christchurch), Σαμόα, Τόνγκα, Κιριμπάτι, Βανουάτου, Τουβαλού και Χονγκ Κονγκ.

Hawaiian Airlines

Οι αεροπορικές εταιρείες Hawaiian Airlines που εκτελούν δρομολόγια στη Χονολουλού πετούν αρκετές εβδομαδιαίες ώρες στο Pago Pago (PPG) στη Σαμόα και μία εβδομάδα στο Papeete (PPT) στην Ταϊτή.

ενωμένες αερογραμμές

Η United Airlines πετάει πολλές καθημερινές πτήσεις από τους κόμβους των ΗΠΑ στο Newark (EWR) και το Χιούστον (IAH) στη Χονολουλού (HNL), όπου υπάρχουν πτήσεις με ανταπόκριση προς το Γκουάμ (GUM), το κόμβο του στο νότιο Ειρηνικό. Από εκεί, η United πετά σε διάφορους προορισμούς στη Μικρονησία (όπως Yap, Palau, Saipan και Truk) καθώς και Nadi (NAD) στα Φίτζι. Η United επίσης πετάει χωρίς χρέωση από τη Χονολουλού (HHL) στο Nadi (NAD) στα Φίτζι.

Επεξεργασμένο από τον John Fischer, Ιούνιος 2015