Η αληθινή ιστορία του κόκκινου σκύλου

Είτε βρίσκεστε στα προάστια, έξω στο δάσος ή που ζουν στην πόλη , τα σκυλιά είναι παγκοσμίως αγαπημένα πλάσματα.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο γιατί η αληθινή ιστορία του φωτογράφου, του ανθρώπου που αγαπάει το Red Dog έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ποιος ήταν κόκκινος σκύλος;

Ζώντας στην περιοχή Pilbara της Δυτικής Αυστραλίας, δυτική ακτή της Αυστραλίας , το Red Dog θεωρήθηκε ως μια παγκοσμίως αγαπημένη φιγούρα ανάμεσα στους ντόπιους.

Εξαιτίας αυτής της αγάπης, η ιστορία του Red Dog έχει προσαρμοστεί για την οθόνη.

Με βάση το βιβλίο του Βρετανού μυθιστοριογράφου Louis de Bernières, το Red Dog η ταινία έπληξε τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στις αρχές Αυγούστου του 2011.

Με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου να είναι το πιστό και αγαπητό σκυλί, δεν είναι περίεργο γιατί αυτή η ιστορία θα ήταν τόσο επιτυχημένη.

Πού ήταν το κόκκινο σκυλί;

Το Red Dog ήταν, φυσικά, ένα σκυλί, ένα κόκκινο kelpie που γεννήθηκε στην εξορυκτική πόλη του Paraburdoo το 1971 και ένα πολύ αγαπημένο μέλος της κοινότητας Pilbara.

Γνωστή απλά ως Red Dog, το κόκκινο kelpie ήταν γνωστό για την παύση των αυτοκινήτων στο δρόμο περπατώντας ακριβώς στο μονοπάτι ενός οχήματος που έφτασε μέχρι να σταματήσει και έπειτα θα πήγαινε μέσα και θα ταξίδεψε σε οπουδήποτε πήγαινε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Πήρε επίσης βόλτες με λεωφορείο και μια φορά όταν ένας νέος οδηγός τον έσπρωξε από το λεωφορείο του, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν όλοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υπάρχει ένα άγαλμα του Red Dog στο Dampier της Δυτικής Αυστραλίας , καλωσορίζοντας ανθρώπους στην πόλη Outback.

Ήταν αυτό το άγαλμα που εφαρμόστηκε για να τιμήσει τη μνήμη αυτού του σκύλου που δημιούργησε όλο το ενδιαφέρον για το αίνιγμα που είναι το Red Dog.

Αυτό το άγαλμα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την προτροπή του de Bernières, συγγραφέα του Mandolin του Corelli , να γράψει την ιστορία του Red Dog. Γνωστός για το γράψιμο για μια σειρά έργων, το αφιέρωμα του Bernières σε αυτό το τεράστιο κυνηγόσκυλο ήταν αναμφισβήτητα σε καλά χέρια.

Λίγο γνωστά γεγονότα για το κόκκινο σκυλί

Το Red Dog ήταν πλήρες μέλος του Συνδέσμου Εργαζομένων στις Μεταφορές, επίσημο μέλος του αθλητικού και κοινωνικού συλλόγου Dampier Salt και είχε δικό του τραπεζικό λογαριασμό.

Τα ταξίδια του Red Dog τον έφεραν τόσο μακριά από τη νότια πρωτεύουσα του Περθ, αλλά κυρίως από τις μεταλλευτικές κοινότητες της Pilbara και τις παράκτιες πόλεις Dampier, Port Hedland και Broome.

Ήταν αρκετά γνωστός ως Pilbara Wanderer.

Το κόκκινο σκυλί απεικονίζεται στην ταινία Red Dog από το κόκκινο kelpie Koko, που έχει μια ισχυρή ομοιότητα με το Red Dog.

Ο De Bernières αναγνωρίζει τις πηγές του μυθιστορήματός του ως δύο πραγματικούς λογαριασμούς των Nancy Gillespie και Beverley Duckett, αντίστοιχα, καθώς και αποκόμματα τύπου στις τοπικές βιβλιοθήκες Dampier και κοντά στο Karratha. Τούτου λεχθέντος, οι άνθρωποι χαρακτήρες στο βιβλίο (και την ταινία) ήταν ως επί το πλείστον φανταστεί.

Σχετικά με το Red Dog η ταινία

Το κόκκινο σκυλί ο αστέρας της ταινίας ασχολείται με τον αμερικανικό ηθοποιό Josh Lucas, τον Αυστραλό Rachael Taylor, τον Noah Taylor και τον New Zealander Keisha Castle-Hughes. Το Red Dog διευθύνεται από τον αυστραλιανό Kriv Stenders.

Η ταινία αναδεικνύει το τοπίο και το μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής Pilbara καθώς και την ιστορία του Red Dog με χιούμορ και μεγάλη αγάπη.

Το Red Dog πέθανε το 1979.

Το άγαλμα Dampier του Red Dog είναι εγγεγραμμένο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Το Pilbara Wanderer

Πέθανε στις 21 Νοεμβρίου 1979

Κατασκευάστηκε από τους πολλούς φίλους που έγιναν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του