Πρωινή Εβδομάδα 2017 της Οττάβα

Μια εβδομάδα των εκδηλώσεων LGBT οδηγεί στην παρέλαση των Pride στις 27 Αυγούστου

Η πρωτεύουσα του Καναδά στην Οτάβα πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση Pride το 1986. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μέτρια μονοήμερη συγκέντρωση εξελίχθηκε σε μια πλήρη εβδομάδα της LGBT Pride celebration, με αποκορύφωμα ένα φεστιβάλ και παρέλαση και προσελκύοντας χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές.

Το Capital Pride 2017 της Οττάβα ξεκινάει από τις 21 Αυγούστου έως τις 27 Αυγούστου.

Εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέχρι την Εβδομάδα υπερηφάνειας της Οτάβα

Ορισμένες συναντήσεις, πάρτι και εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται του κύριου Σαββατοκύριακου Capital Pride.

Αυτά περιλαμβάνουν:

Πρωταθλήτρια υπερηφάνειας της πρωτεύουσας της Οττάβα

Την Κυριακή 27 Αυγούστου η Capital Pride Parade επιστρέφει στην Bank Street από τις 1:30 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Ακολουθείται από την Ορθόδοξη Έκθεση της Ορθόδοξης Οθασίας της Οτάβα στις οδούς Bank and Somerset Streets, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ερμηνευτές όλη την ημέρα.

Η Έκθεση διαθέτει δεκάδες περίπτερα από τοπικούς προμηθευτές και οργανισμούς.

Λονδίνο Λος Άντζελες

Επιπλέον, μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης , καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα φιλικά προς τα ΛΟΑΤ, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη τη διάρκεια του Pride Weekend.

Ελέγξτε το Daily Xtra, το οποίο έχει τοπικές και εθνικές ειδήσεις LGBT για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην εξαιρετική τοποθεσία LGBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, την Οττάβα Τουρισμός.