Γέφυρα Bat του Όστιν: Ένας οδηγός προβολής

Όλα Σχετικά με το πρόγραμμα Austin Bats Schedule και την προβολή ιστοσελίδων

Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο (τυπικά), 1,5 εκατομμύρια νυχτερίδες αναδύονται νυχτερινά από στενές αλλά βαθιές ρωγμές στην κάτω πλευρά της Γέφυρας της Ann W. Richards Avenue Bridge. Αρχίζουν συνήθως να βγαίνουν από τη γέφυρα περίπου 20 λεπτά πριν την δύση του ηλίου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για μια λίστα τυπικών χρόνων ηλιοβασιλέματος στο Austin ανά μήνα.

Λόγω ενός ήπιου χειμώνα το 2017 (και ενδεχομένως της κλιματικής αλλαγής), οι νυχτερίδες επέστρεψαν στο Ώστιν στα μέσα Φεβρουαρίου αντί για τις αρχές Μαρτίου.

Οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει εάν αυτό σηματοδοτεί μόνιμη αλλαγή στο ετήσιο πρότυπο μετανάστευσης των νυχτερίδων.

Ώστιν πάρκινγκ

Ο πιο βολικός χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη γέφυρα κοντά στο γραφείο American-Statesman του Austin, στην οδό 305 South Congress Avenue. Το τέλος είναι $ 7 για μέχρι τέσσερις ώρες. Εάν δεν σας πειράζει το περπάτημα, όμως, υπάρχει μια ελεύθερη παρτίδα περίπου 1/4 μιλίων στα δυτικά δίπλα στη γέφυρα του South 1 Street. Αυτή η παρτίδα χρησιμοποιείται κυρίως από περιπατητές και joggers που επισκέπτονται το Lady Bird Hike Trail και το Bike Trail και το Auditorium Shores. Είναι απασχολημένο, αλλά και οι άνθρωποι έρχονται και πηγαίνουν συχνά. Μπορείτε να παρκάρετε εδώ για μόνο δύο ώρες, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αρκετός χρόνος για την παρακολούθηση νυχτερίδας αν φτάσετε λίγο πριν την δύση του ηλίου. Οι νυχτερίδες συνήθως χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για να βγουν από τη γέφυρα. Υπάρχουν επίσης μικρότερα δωρεάν τμήματα κατά μήκος του Riverside Drive.

Καλύτερες ιστοσελίδες προβολής

Ο διάδρομος στην ανατολική πλευρά της γέφυρας του Congress Avenue προσφέρει το καλύτερο πλεονέκτημα για να βλέπεις τις νυχτερίδες να αναδύονται και να φτάνουν ανατολικά πάνω από τη λίμνη Lady Bird.

Η πλαγιά του λόφου κάτω από τη γέφυρα είναι λίγο πιο φιλική προς το παιδί αφού μπορείτε να απλώσετε μια κουβέρτα και να έχετε ακόμα ένα πικνίκ ενώ περιμένετε. Από αυτή την προοπτική, θα δείτε μια κοντινή όψη καθώς θα προκύψουν, αλλά στη συνέχεια εξαφανίζονται γρήγορα πάνω από τα δέντρα που συνορεύουν με τη λίμνη. Επίσης, στην πλαγιά του λόφου, διατρέχετε έναν μικρό κίνδυνο να βομβαρδιστείτε από ένα μικρό σκυλάκι ή ένα σκυλάκι (γνωστός και ως guano).

Είναι σπάνια περισσότερο από ένα πασπαλίζουμε, αλλά συμβαίνει.

Με λίγο μικρό προγραμματισμό, μπορείτε να πάρετε ακόμα καλύτερη θέα από το νερό. Μπορείτε να νοικιάσετε καγιάκ και κανό μέχρι την ώρα από πολλές επιχειρήσεις κατά μήκος της ακτογραμμής. Μερικοί από αυτούς παρέχουν ακόμη ενημερωμένους οδηγούς που μοιράζονται αστεία γεγονότα σχετικά με τις νυχτερίδες καθώς πατάτε. Η Capital Cruises διαθέτει επίσης δύο μεγάλες βάρκες για ομάδες.

Η ανατολική θέα

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας προβολής νυχτερίδων εμφανίζεται κοντά στη γέφυρα του Congress Avenue, μπορείτε επίσης να πάρετε μια εντελώς διαφορετική προοπτική από τα σημεία που βρίσκονται πιο ανατολικά κατά μήκος της λίμνης Lady Bird. Το ανατολικό άκρο της λίμνης συνορεύει με το φράγμα Longhorn στο Pleasant Valley Road. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νυχτερίδες από τη γέφυρα ακριβώς πάνω από το φράγμα ή κατά μήκος της διαδρομής πεζοπορίας και ποδηλασίας πιο κοντά στη λίμνη. Εάν νοικιάσετε ένα καγιάκ από το Live, Love, Paddle στο Riverside Drive περίπου 30 λεπτά πριν από την ανατολή του ηλίου και πετάξτε προς τα ανατολικά σε ένα χαλαρό ρυθμό, θα δείτε σύντομα ένα μαύρο σύννεφο νυχτερίδων πάνω από το κεφάλι.

Περίοδος αιχμής Bat

Τον Ιούνιο, οι νυχτερίδες αυτού του είδους μεξικάνικων νυχτερίδων (επιστημονική ονομασία: Tadarida brasiliensis ) γεννούν ένα μικρό κουτάβι. Τα νεογνά τρέφονται από μαστικούς αδένες κάτω από τα φτερά της μητέρας, όχι στο στήθος όπως στα περισσότερα είδη θηλαστικών.

Τα κουτάβια είναι συνήθως έτοιμα να πετάξουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι το μαύρο σύννεφο των νυχτερίδων που βγαίνουν από τη γέφυρα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στην πραγματικότητα, το μέγεθος της αποικίας διπλασιάζεται ουσιαστικά επειδή σχεδόν όλες οι νυχτερίδες που φεύγουν στη γέφυρα είναι γυναίκες. Τα αρσενικά του είδους δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ανατροφή των παιδιών και συνήθως βρίσκονται σε χωριστές αποικίες.

Γιατί οι ρόπαλα έφτασαν εδώ;

Ένας επανασχεδιασμός της γέφυρας το 1980 δημιούργησε ρωγμές στην κάτω πλευρά της δομής που ήταν το τέλειο μέγεθος για τα άνετα σπίτια με ρόπαλο. Τότε, πολλοί κάτοικοι του Ώστιν περιφρόνησαν και φοβήθηκαν τις νυχτερίδες και προσπάθησαν να εξαλείψουν την αποικία. Ευτυχώς επικρατούσαν ψυχρότερα κεφάλια και τώρα οι Οστινίτες αγαπούν την αποικία των νυχτερίδων τους. Χαιρετίζουν επίσης την άγρια ​​διατροφή των ιπτάμενων θηλαστικών. Οι νυχτερίδες καταναλώνουν μέχρι και 20.000 λίβρες σφάλματα το βράδυ.

Πού να φάτε πριν ή μετά

Αρκετά εστιατόρια κοντά στη γέφυρα bat προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών φαγητού για κάθε προϋπολογισμό. Εάν είστε φαγητό άνεση που είστε λαχτάρα, το παγκόσμιο αρχηγείο του Threadgill βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη γέφυρα.

Μάρτιος έως Οκτώβριος Μέσος χρόνος ηλιοβασιλέματος (Κεντρική ώρα)

Μάρτιος: 7:40 μ.μ.

Απρίλιος: 8:02 μ.μ.

Μάιος: 8:21 μ.μ.

Ιούνιος: 8:36 μ.μ.

Ιούλιος: 8:32 μ.μ.

Αύγουστος: 8:05 μ.μ.

Σεπτέμβριος: 7:28 μ.μ.

Οκτώβριος: 6:54 μ.μ.

Παρόλο που η Bat Conservation International δεν λειτουργεί πλέον μια hotline γραμμή, η ομάδα παρέχει μια ημερήσια εκτίμηση των ωρών θέασης για τους νυχτερίδες στο Ώστιν, Τέξας στην ιστοσελίδα της.

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Γλώσσα: Νόμισμα: Tοποθεσία -