Το πρόγραμμα των παιδιών της νορβηγικής κρουαζιεροπλοΐας

Οικογενειακή Κρουαζιέρα με NCL

Κάθε λεπτό που περνούν τα παιδιά στα προγράμματα νεολαίας σε ένα πλοίο της Νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου παρακολουθείται προσεκτικά από προσωπικό συμβούλων νέων από κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς. Πριν έρθουν στο πλοίο, παρακολουθούν ένα ειδικό εκπαιδευτικό μάθημα για την ανάπτυξη της ομάδας και της εμπιστοσύνης, τις δεξιότητες επικοινωνίας, την ασφάλεια και την εργασία με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες. Μαζί έχουν βρει μια εντυπωσιακή τσάντα με κόλπα για παιδιά.

Υπάρχουν τσίρκα, χειροτεχνίες, παρελάσεις, αθλήματα, παιχνίδια, ιστορίες και πάρτι. Κατασκήνωση με φακούς και σκηνές, μαθήματα μαγειρικής όπου μπορούν να κάνουν πίτσα ή τηγανίτες με αστεία πρόσωπα. Υπάρχει ζωγραφική T-shirt, ζωγραφική προσώπου και μπύρα μπύρας της πισίνας. Κυνήγι θησαυρών και αγώνες με άμμο κάστρο στην ξηρά. Ακόμη και εκδρομές στις ακτές που σχεδιάζονται μόνο για οικογένειες.

Τα τακτικά προγραμματισμένα ημερήσια προγράμματα στο Splash Academy και στο Entourage είναι δωρεάν για παιδιά και εφήβους.

Υπάρχει μια μέρα Fee Fee, η οποία ισχύει για την εποπτεία των παιδιών κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Ανάλογα με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, τα γεύματα ημέρας Port Day μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμό πρωινού, μεσημεριανού γεύματος και / ή δείπνου.

Η Αργά Ζωντανή Ζώνη Διασκέδασης είναι μια ομάδα-καθιστική, drop-off, αμοιβή με βάση την υπηρεσία για παιδιά ηλικίας 3 - 12 ετών. Η Αργά Ζωντανή Ζώνη Διασκέδασης διευθύνεται από το Προσωπικό Νέων στο Splash Academy. Ο προγραμματισμός αργά τη νύχτα συνεχίζει το θέμα όλη την ημέρα.

Οι ώρες λειτουργίας είναι νυχτερινά από τις 10:30 μ.μ. έως τις 1:30 π.μ. και τα τέλη βασίζονται σε ανά παιδί / ώρα.

Πακέτο δωρεάν προγραμμάτων νέων για τη νορβηγική κρουαζιέρα

Εκτός από τις τακτικά προγραμματισμένες ώρες σε ημέρες στη θάλασσα, το πρόγραμμα της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου είναι διαθέσιμο σε μερικές βραδιές. καθώς και στις ημέρες των λιμένων.

Οι γονείς θα πρέπει να ελέγχουν τα προγράμματα δραστηριοτήτων των νέων για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα τους ως προς τις ημερομηνίες και τις ώρες. Αυτά τα αναλυτικά προγράμματα δραστηριοτήτων είναι διαθέσιμα κατά την ημέρα επιβίβασης, τα οποία διαφημίζουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν Προγράμματα Guppies (Hosted Activities / Open Play) και Guppies Nursery (Escape), Splash Academy και Entourage για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Οι νέοι χωρίζονται σε τρεις κύριες ομάδες: Guppies (6 μήνες έως 3 έτη), Splash Academy (ηλικίας 3 ετών έως 12 ετών) και Entourage (ηλικίας 13 έως 17 ετών). Η Splash Academy έχει τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες: χελώνες (3-5), σφραγίδες (6-9) και δελφίνια (10-12).

Το πρόγραμμα και οι ηλικιακές ομάδες υπόκεινται σε αλλαγές.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τα Προγράμματα Νεολαίας της Νορβηγικής Κρουαζιέρας