Γκουρμέ φαγητό στην παραλία του Ειρηνικού

Η σκηνή φαγητού της γειτονιάς Σαν Ντιέγκο του Pacific Beach (PB) έρχεται πολύ μακριά τα τελευταία χρόνια. Μόλις ήταν γνωστό κυρίως για τα φτερά, τα τατ και τα ψάρια tacos μπορείτε να βρείτε στα πολλά μπαρ που περιβάλλουν τους δρόμους του PB, τώρα υπάρχουν μερικοί εντυπωσιακοί παίκτες που αγωνίζονται για κάποια σοβαρά foodie επευφημίες. Αυτά τα πολυτελή εστιατόρια PB δεν γλιστρούν όταν πρόκειται για μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε σύντομα.

Μην σκεφτείτε upscale κατά τις ίδιες γραμμές με τον Γιώργο του La Jolla στο Cove ή τον Mille Fleur του Rancho Santa Fe. Αυτό είναι, τελικά, ακόμα PB. Μπορείτε να δείτε σε αυτά τα εστιατόρια στα σαγιονάρες σας και κανείς δεν θα χτυπήσει ένα μάτι, αλλά μέσα θα βρείτε μοντέρνα έπιπλα, άριστη εξυπηρέτηση και - το πιο σημαντικό - απίστευτο γκουρμέ φαγητό.

Το Αίθριο

Το Patio διαθέτει τροπική ατμόσφαιρα που λειτουργεί για ρομαντικές συναυλίες ή διασκέδαση με μια παρέα φίλων. Το μενού επικεντρώνεται στην κουζίνα σύντηξης της Καλιφόρνια και μπορείτε να βρείτε πιάτα με θαλασσινά, ζυμαρικά, κρέας και ψητά πιάτα στο μενού, καθώς και μια ποικιλία από ορεκτικά και επιδόρπια. Το πλήρες μπαρ στο Patio διαθέτει τοπική βιοτεχνική μπύρα καθώς και μια εντυπωσιακή λίστα κρασιών από τα οινοποιεία που λειτουργούν τόσο στην Καλιφόρνια όσο και διεθνώς.

Διεύθυνση: 4445 Lamont Street

Τηλέφωνο: 858-412-4648

Η αυλή

Αυτό είναι το νεότερο εστιατόριο σε αυτόν τον κατάλογο για να χτυπήσει PB και βρίσκεται στην πολυσύχναστη Garnet Street στο κτίριο που ήταν οι Moondoggies.

Θα βρείτε άτυπες επιλογές μενού στο Backyard, όπως πινακίδες συκιάς, κρεμμύδι καλαμποκιού, μπιφτέκι μπιφτέκι και φαγητά με άνεση όπως μακαρόνια και τυρί. Δοκιμάστε επίσης τα αγαπημένα της υπογραφής όπως το καβούρι και το αστακό. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή με μια παραθαλάσσια αίσθηση, η οποία είναι κατάλληλη αφού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το surf και την άμμο.

Τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, περιμένετε ότι ένα πλήθος, ως τμήμα του Backyard, μετατρέπεται σε πίστα. Χορεύοντας και υπέροχο φαγητό; Τώρα αυτό είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός.

Διεύθυνση: 832 Garnet Avenue

Τηλέφωνο: 858-859-2593

Enoteca Adriano

Το Enoteca Adriano βρίσκεται λίγο μακριά από το κύριο οδό της Pacific Beach στην οδό Cass και προσφέρει μια γραφική μικρή απόδραση από το καταπληκτικό vibe του PB. Τα απλά τραπέζια σε ένα μετασχηματισμένο σπίτι σας χαιρετούν κάτω από τα ασβεστωμένα σανίδες που συνθέτουν την οροφή και τα πολύχρωμα κόκκινα και πράσινα τείχη. Θα νιώσετε σαν να γευματίζετε σε ένα μικρό εστιατόριο γειτονιάς στην Ιταλία. Το μαγείρεμα θα βοηθήσει επίσης με αυτό το συναίσθημα, καθώς ο επικεφαλής σεφ είναι από την Ιταλία και μεγάλωσε περιβάλλοντας υπέροχη ιταλική κουζίνα. Η τεχνογνωσία του είναι τώρα στις καθημερινές προσφορές και το κύριο μενού της Enoteca Adriano. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα καλό ζευγάρωμα κρασιών όταν γευματίζετε στο Enoteca Adriano, καθώς το εστιατόριο εστιάζει στο κρασί με πλήρεις ημερήσιες εκπτώσεις και πτήσεις κρασιού.

Διεύθυνση: 4864 Cass Street

Τηλέφωνο: 858-490-0085

Η αλιεία

Η αλιεία στο Βόρειο ΡΒ αμέσως αισθάνεται σαν κάτι ιδιαίτερο αν ψάχνετε για φρέσκα κομμάτια ψαριών από τη στιγμή που περπατάτε στο εστιατόριο και υπάρχει ένα μακρύ μπαρ ακριβώς μπροστά από σας παρουσιάζοντας μια ποικιλία ψαριών. Μπορείτε να παραγγείλετε μερικές περικοπές για να πάρετε σπίτι και να μαγειρέψετε μόνοι σας, ή μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα άνετα τραπέζια στον καταπραϋντικό χώρο τραπεζαρίας της Αλιείας και γιορτής σε όμοιους με το βουτυρογάλαμα τηγανητό κοιλάδα του μακρύπτερου, macadamia crusted Αλάσκα χάλιμπατ, linguine και clams ή το νόστιμο Tacos Swordfish του κ. Brown.

Διεύθυνση: 5040 Cass Street

Τηλέφωνο: 858-272-9985

Παρόλο που έχετε όλες αυτές τις εξαιρετικές επιλογές γκουρμέ εστιατόριο στην παραλία του Ειρηνικού, μπορείτε ακόμα να θέλετε μερικά απλά μπαρ bar ... έτσι εάν η ιδέα σας για καλό φαγητό είναι tater tots και φτερά, τότε τουλάχιστον να το βήμα επάνω και να το κάνει "γκουρμέ "παίρνοντας το tater tot nachos στο Bub's Dive Bar ή τα φτερά αλάτι και πιπέρι στα Dirty Birds.