Παρακολουθώντας το παιχνίδι στην Astoria και Long Island City

Παρακολουθήστε παιχνίδια, αγώνες και τουρνουά στο τοπικό εστιατόριο ή το μπαρ σας

Μέρος της διασκέδασης της ζωής στην πόλη πρόκειται να δείτε το αγαπημένο σας αθλητικό παιχνίδι στο τοπικό σπορ μπαρ ή την γειτονιά σας. Οι Αστοραίοι αγαπούν τα αθλήματα τους - ανεξάρτητα από το είδος τους - και υπάρχουν πολλά μέρη στην πόλη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα να μάρτυρες συλλογικά "η συγκίνηση της νίκης και η αγωνία της ήττας."

Το Irish Rover θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι στην Astoria.

Το δωμάτιο είναι δροσερό και σκοτεινό, ένα καταφύγιο κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών, αλλά επίσης αισθάνεται άνετη κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στο πίσω μέρος του μπαρ, καθώς και μια σειρά από μικρότερες τηλεοράσεις γύρω από την περίμετρο του δωματίου. Ανά πάσα στιγμή, θα τους βρείτε με τοπικά παιχνίδια μπέιζμπολ και ποδοσφαίρου, παιχνίδια μπάσκετ και χόκεϊ, αγώνες ποδοσφαίρου, ανάλογα με την εποχή.

Η ίδια η μπάρα είναι στα δεξιά κατά την είσοδό σας και υπάρχουν τραπέζια προς τα πίσω, κοντά στη μεγάλη οθόνη. Οι μπάρμαν στο Rover ρίχνουν μια υπέροχη γουίνσι και Harp και έχουν μια δημοφιλής πολιτική αγοράς επίσης - αγοράζουν 2 ποτά παίρνουν το τρίτο δωρεάν. Ο Irish Rover δεν σερβίρει φαγητό, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε φαγητό από έξω.

Το PJ Leahy's είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι στη Long Island City. Βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της εισόδου 7 αμαξοστοιχιών Queens-bound, έτσι είναι πολύ βολικό να φτάσετε εκεί με το μετρό.

Είναι ένα ιρλανδικό μπαρ που σερβίρει εξαιρετικά ποτά και φαγητό, όλα σε λογικές τιμές και το προσωπικό είναι φιλικό.

Θα βρείτε τα παιχνίδια Mets και Yankees που εμφανίζονται εκεί, καθώς και παιχνίδια Giants και Jets. Το χόκεϊ και το μπάσκετ παρουσιάζονται επίσης κατά τη διάρκεια των εποχών τους. Σε κάθε τραπέζι υπάρχουν επίπεδες οθόνες, καθώς και τηλεοράσεις γύρω από το μπαρ.

Ψάξτε για ποτά ειδικά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Το Pub και Grill της McCann στο Ditmars Blvd είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι στην Astoria. Πολύ δημοφιλές, ότι είναι καλύτερο να φτάσετε εκεί λίγο νωρίς αν θέλετε να τραβήξετε ένα τραπέζι. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη προς την είσοδο του μπαρ, και μικρότερες τηλεοράσεις πίσω από το μπαρ που δείχνουν τίποτα από το μπέιζμπολ μέχρι το γκολφ. Και αν θέλετε κάτι που εμφανίζεται σε μία από αυτές τις τηλεοράσεις που δεν βλέπετε ήδη να παίζετε, ζητήστε απλώς από τον πλησιέστερο μπάρμαν να σας βοηθήσει.

Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανίζουν συνήθως παιχνίδια του μπέιζμπολ το καλοκαίρι και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια το χειμώνα. μπάσκετ και χόκεϋ κατά τις αντίστοιχες εποχές τους. Θα δείξουν επίσης δημοφιλείς μάχες. Ό, τι έχει τη μεγαλύτερη κλήρωση είναι αυτό που θα δείξουν.

Όσον αφορά τα τρόφιμα και τα ποτά, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από τρόφιμα - τα μπιφτέκια και τα φτερά είναι τα πιο δημοφιλή - και τα ποτά είναι σε λογικές τιμές.

Ο Σταθμός Ditmars, που ανήκει στους ίδιους ανθρώπους πίσω από το σταθμό Broadway και το Astoria Brewhouse, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κάτω μέρος των ανατολικών σκαλοπατιών του σταθμού Ditmars Blvd (επομένως, το όνομα).

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη οθόνη που βρίσκεται προς τα εμπρός του μπαρ, με πολλές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης που συνδέουν τα τείχη σε όλο το δωμάτιο. Θα βρείτε πιθανώς παιχνίδια μπέιζμπολ και ποδοσφαίρου, μπάσκετ και χόκεϊ, καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου που εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη, ανάλογα με την εποχή.

Αν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτό που παίζει στη μεγάλη οθόνη, ζητήστε απλώς από τους μπάρμαν να γυρίσουν το κανάλι σας στην επιλογή σας σε μια από τις μικρότερες οθόνες. είναι πολύ εξυπηρετικοί. Ο Σταθμός Ditmars αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την McCann, η οποία αναφέρθηκε παραπάνω, η οποία μπορεί να πάρει αρκετά πλήρη μετά τις 8 μ.μ.

Σε σύγκριση με πολλά μέρη, το μενού δεν είναι τεράστιο, αλλά υπάρχουν και κάποια νόστιμα πράγματα. Το Brunch σερβίρεται επίσης εκεί. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες μπύρες, καθώς και κάποιο νόστιμο σκληρό μηλίτη. Σημειώστε ότι η υπηρεσία μπορεί να είναι λίγο αργή.