Πάρτε το Scoop στο Νέο Μουσείο Παγωτού της NYC

Παγωτό, φωνάζετε, όλοι φωνάζουμε για το μουσείο παγωτού!

Η Νέα Υόρκη δεν είναι μια πόλη που απομακρύνεται από τα μουσεία του σκοτεινού - εδώ, μπορείτε να βρείτε συλλογές αφιερωμένες σε όλα, από τους γκάνγκστερ μέχρι τους τρουλούς και από τα μαθηματικά μέχρι το σεξ. Αλλά έχουμε χάσει ένα ναό σε ένα προφανές γλυκό σημείο μέχρι σήμερα: το λαμπρό παγωτό. Σύντομα, όμως, ο κώνος σας θα τρέξει, αφού το pop-up Museum of Ice Cream είναι έτοιμο να κάνει ντεμπούτο για μια μηνιαία περίσταση στην περιοχή Meatpacking, το επίκεντρο όλων των πραγμάτων δροσερό (ή παγωμένο, σε αυτή την περίπτωση).

Εδώ είναι η σέσουλα που περιγράφει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας Willy Wonka πραγματικότητα - σε βλέπετε στην πισίνα πασπαλίζουμε !:

Ποιο είναι το Μουσείο Παγωτού;

Το pop-up interactive museum είναι το πνευματικό πνεύμα μιας συλλογικής ομάδας σχεδιαστών, καλλιτεχνών και φίλων με κοινό πάθος για το γλυκό δόντι για το παγωτό, φυσικά, !

Τι μπορώ να κάνω στο Μουσείο Παγωτού;

Αφιερωμένο σε παγωτά όλων των πραγμάτων, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν νόστιμα διαδραστικές στιγμές που περιλαμβάνουν μια κούνια τύπου σάντουιτς με πάγο που φτιάχνεται για δύο, ένα τραπέζι παγωτού, βρώσιμα μπαλόνια, ένα δωμάτιο αφιερωμένο στη σοκολάτα και ένα τεράστιο συνεργατικό παγωτό. Το κεράσι στην κορυφή; Η πισίνα του ψυχρού ουράνιου τόξου του μουσείου, που οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να βουτήξουν κυριολεκτικά, απλώς σώστε τον εαυτό σας από την αμηχανία (και τα πελεκημένα δόντια): δεν είναι βρώσιμα.

Ψάχνετε για τον τέλειο αγώνα γεύσης παγωτού σας; Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να αφήσουν την τεχνολογία να βοηθήσει να διαλέξει το τέλειο ζευγάρι παγωτού χάρη σε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που σχεδίασε ο Tinder στο μουσείο "Tinder Land".

Τι μπορώ να φάω στο Μουσείο Παγωτού;

Η είσοδος περιλαμβάνει ένα "Scoop της Εβδομάδας", το οποίο έχει εξαντληθεί από τους κορυφαίους τοπικούς επαγγελματίες παγωτού και φαγητού όπως το Odd Fellows Ice Cream Co.

και το Black Tap. Θα πάρετε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο Future Food Studio, που δημιουργήθηκε από το φουτουριστικό φαγητό Dr. Irwin Adam, όπου μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα παρασκευάσματα παγωτού του.

Πού βρίσκεται το Μουσείο Παγωτού;

Το μουσείο βρίσκεται στην οδό Gansevoort 100, κοντά στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney και στην είσοδο της High Street στην οδό Gansevoort.

Πόσο καιρό θα είναι ανοιχτό το Μουσείο Παγωτού και ποιες είναι οι ώρες του;

Το μουσείο θα είναι ανοιχτό για περίπου ένα μήνα, από τις 29 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2016 - ακριβώς εγκαίρως για να δροσίσει τους New Yorkers στο ύψος των ημερών του σκυλιού του καλοκαιριού. Οι ώρες λειτουργίας ξεκινούν από τις 11πμ έως τις 9μμ τις Δευτέρες, τις Τετάρτες-Σάββατα. και από τις 11:00 έως τις 20:00 τις Κυριακές. Σημειώστε ότι έκλεισε την Τρίτη.

Πόσα είναι εισιτήρια για το Μουσείο Παγωτού και πώς θα τα φτάσω;

Τα εισιτήρια "Single Scoop" για έναν ενήλικα είναι $ 18 / άτομο, ή εισάγετε εισιτήρια "Double Scoop" για δύο ενήλικες για $ 30. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και οι ηλικιωμένοι λαμβάνουν εισιτήρια με μειωμένο συντελεστή για $ 12 / άτομο. Οι ηλικίες κάτω των 3 ετών είναι ελεύθερες. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν ένα "κουτάλι της εβδομάδας", καθώς και μια συνήθη γευσιγνωσία στο Future Food Studio. Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας με βάση τις ημερομηνίες αποκλειστικά στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.showclix.com/event/Museum-of-ice-cream. σημειώστε ότι τα εισιτήρια δεν θα πωλούνται στην πόρτα.

Οι επισκέπτες πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από το κλείσιμο της ώρας του εισιτηρίου τους (παράδειγμα: όχι αργότερα από τις 2:45 μ.μ. σε εισιτήριο που χρονολογείται από τις 2 μ.μ. έως τις 3 μ.μ.). Σημειώστε ότι τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν μεταβιβάζονται. Μπόνους: Οι επισκέπτες που φθάνουν την ημέρα έναρξης (Παρασκευή 29 Ιουλίου) από τις 11πμ έως τις 3μμ, θα έχουν ελεύθερη είσοδο και παγωτό, με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Πόσο καιρό θα χρειαστώ για την επίσκεψή μου;

Το μουσείο προσεγγίζει ότι οι επισκέπτες θα περάσουν περίπου 20 λεπτά παίρνοντας τα πάντα, αν και δεν συμβουλεύουμε να βιαστούμε τη δειγματοληψία παγωτού σας, που κινδυνεύει από το φόβο του κρυολογήματος του εγκεφάλου!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω πριν πάω;

Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στο εσωτερικό του μουσείου. Ενώ το μουσείο είναι προσβάσιμο από αναπηρικό καροτσάκι, δεν επιτρέπονται καροτσάκια και δεν υπάρχει χώρος για να τα ελέγξετε. Εκείνοι με περιορισμούς στα τρόφιμα θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα παγωτά με βιταμίνες, χωρίς γλουτένη ή άλλα ειδικά παγωτά με περιορισμένη διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το museumoficecream.com.