Οδηγός επισκεπτών Grand Central Terminal

Δρομολόγιο: Μια μέρα στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν
Περισσότερα: Τα κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης

Grand Central Terminal σε συντομία:

Το Grand Central Terminal (συχνά αναφερόμενο ανακριβώς ως Grand Central Station) είναι ένα όμορφο κτίριο Beaux-Arts στο κέντρο του Μανχάταν. Το Grand Central Terminal , το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1913, υποβλήθηκε σε μια τεράστια αποκατάσταση για να αποκαταστήσει την παλιά του δόξα και τώρα αποτελεί και κέντρο μεταφορών, καθώς και προορισμό για τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης.

Οι ταξιδιώτες και οι μετακινούμενοι ταξιδιώτες φθάνουν στο Grand Central μέσω των τραίνων Metro-North που ταξιδεύουν κατά μήκος των γραμμών Harlem, Hudson και New Haven προς προορισμούς στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του Westchester και της κοιλάδας του Hudson, καθώς και του Κοννέκτικατ. Το Grand Central χρησιμεύει επίσης ως κόμβος για το ταξίδι του μετρό με εξυπηρέτηση στις γραμμές 4/5/6, 7 και S.

Σχετικά με το Grand Central:

"Θα σας συναντήσω στο περίπτερο πληροφοριών στο Grand Central".

Είναι το μέρος για να συναντηθείτε στο δρόμο σας προς και μέσω της Νέας Υόρκης , αλλά υπάρχουν περισσότερα για το Grand Central από τα τρένα. (Δεν λέγεται "Grand" για τίποτα.)

Το τερματικό σταθμό, ένα διάλειμμα για εκατομμύρια ημερήσιους ταξιδιώτες κάθε εβδομάδα, προσφέρει πολλές ευκαιρίες να φτιάξει το ρομαντισμό των ταξιδιών με τρένο. Χτισμένο το 1913 και αναζωογονημένο με καταστήματα και εστιατόρια στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το Grand Central διαθέτει πολλά μυστικά που πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά για να δείτε.

Στην κορυφή του σταθμού βρίσκεται το καταφύγιο Campbell Apartment, το γραφείο καταφυγίων του 30ου μεγιστάνα John W. Campbell και μια πολυτελή απόδραση από τη φασαρία κάτω.

Για υπέροχη θέα στην τραπεζαρία, ανατρέξτε στο βιβλίο του Michael Jordan: The Steak House NYC στη δυτική πλευρά του διαγωνισμού. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Grand Central Oyster Bar για να δοκιμάσετε ένα κλασικό σημείο της Νέας Υόρκης.

Κάτω από τα κομμάτια είναι τα επίπεδα ψώνια και φαγητό - από clothiers σε ανθοπωλεία σε καταστήματα με σουβενίρ. Και συχνά στο Vanderbilt Hall επισκέπτονται εκθέματα τέχνης και άλλες εκδηλώσεις.

Και μην ξεχάσετε να κοιτάξετε ψηλά στην κύρια αίθουσα. Η εικονογραφημένη μπλε-πράσινη καθεδρική οροφή προσφέρει θέα στο νυχτερινό ουρανό, με αστερισμούς και άλλα ουράνια σώματα - μερικές φορές επισημαίνονται με μια περιοδική επίδειξη λέιζερ ζωδιακού κύκλου, μπορεί να είστε αρκετά τυχεροί για να πιάσετε.

Υπάρχει μια μεγάλη εφαρμογή Grand Central (δωρεάν, διαθέσιμη για iPhone και Android), η οποία διαθέτει πολύ μεγάλες πληροφορίες για τους επισκέπτες του Grand Central. Η ενότητα Ιστορικό έχει μια χρονολογική σειρά και μια δυνατότητα ανακαλύψεων φορτωμένη με ασήμαντες φωτογραφίες και φωτογραφίες που διευκολύνουν την εκμάθηση περισσότερων στοιχείων για το Grand Central ακόμα κι αν επιλέξετε να εξερευνήσετε μόνοι σας.

Εάν θέλετε μια καθοδηγούμενη εμπειρία, υπάρχει μια ηχητική εκδρομή διαθέσιμη για ενοικίαση στο Grand Central και επίσης διαθέσιμη για λήψη στο τηλέφωνό σας. Η Δημοτική Καλλιτεχνική Εταιρεία προσφέρει ημερήσιες εκδρομές στις 12:30.

Γεγονότα Grand Central:

Βασικά Grand Central:

Διεύθυνση: 89 East 42nd Street
Κοντινότεροι υπόγειοι σταθμοί: 4/5/6, 7 και S (42η οδό μεταφοράς με λεωφορείο) στο Grand Central
Είσοδος: Δωρεάν. Οι ναύλοι για τα τρένα Metro-North διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό.
Ώρες: Καθημερινά από τις 5:30 πμ έως τις 2 π.μ. Τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 8 π.μ.-8 μ.μ.
Ιστοσελίδα: http://grandcentralterminal.com/
Τηλέφωνο: 212-340-2210