Πού να δείτε ταυρομαχίες στη Μάλαγα, στη Ronda ή στην Costa del Sol

Η Ανδαλουσία είναι το μέρος όπου γεννήθηκαν οι ταυρομαχίες (στη Ρόντα, για να είμαστε ακριβείς). Βρίσκεται στην πιο νοτιότερη περιοχή της Ισπανίας όπου θα βρείτε τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες ταυρομαχίες και τα περισσότερα αστεράκια, και αυτό περιλαμβάνει την Costa del Sol.

Το καλύτερο μέρος για να δείτε ταυρομαχίες στην Ανδαλουσία είναι στην πραγματικότητα στη Σεβίλλη (είναι επίσης η καλύτερη πόλη για να επισκεφτείτε στην Ανδαλουσία , ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε για ταυρομαχία). Αλλά δεν είναι το πιο εύκολο να επισκεφθείτε από την Costa del Sol με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σχεδόν τόσο καλό (όσο και δύσκολο να φτάσει κανείς από την Costa del Sol) είναι οι ταυρομαχίες στο El Puerto de Santa Maria, ανάμεσα στο Κάντιθ και τη Χερέθ, που έχουν ταυρομαχίες για μερικά Σαββατοκύριακα τον Αύγουστο (και μερικές φορές τον Ιούλιο).

Προσοχή: Οι οργανώσεις των ταυρομαχιών είναι λίγο παλιομοδίτικες και ως εκ τούτου η παρουσία τους στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ακόμη και η αρένα ταυρομαχιών στη Μαρμπέγια, σε μία από τις πιο τουριστικές πόλεις της Costa del Sol, έχει μόνο τρεις σελίδες στην ιστοσελίδα της, μία από τις οποίες είναι jpeg της επόμενης εκδήλωσης που έχουν!

Εάν δεν έχετε ένα πραγματικό εισιτήριο (είτε φυσικό είτε επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν έγκριτο προμηθευτή), δεν θα προγραμματίσω ταξίδι σε μια πόλη γύρω από ταυρομαχία.

Έτσι, αντ 'αυτού, είναι εδώ μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς στην ή κοντά στην Costa del Sol όπου μπορείτε να δείτε ένα ταυρομαχίες αν τυχαίνει να είστε στην πόλη την κατάλληλη στιγμή.