Το τρένο μινιατούρας του πάρκου Stanley

Το μικροσκοπικό τρένο του Stanley Park είναι διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες

Το Stanley Park Miniature Train είναι ένα από τα αξιοθέατα των μεγάλων παιδιών του Stanley Park και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Ανοίγει για την καλοκαιρινή περίοδο 17 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Όταν ο τυφώνας Frieda του 1964 εισέβαλε στο πάρκο, ο Αναπληρωτής Επόπτης του Πάρκου Bill Livingstone βρήκε μια ασημένια επένδυση σε σχήμα πετάλου: τον ιδανικό χώρο για τη δημιουργία ενός μικροσκοπικού σιδηροδρόμου.

Σήμερα, το Σιδηρόδρομο Stanley Mini Train μεταφέρει τους επιβάτες του μέσα από το δάσος σε μια εκκαθάριση, 2k βόλτα πάνω από τα κιγκλιδώματα και μέσω των σηράγγων, και προσελκύει 200.000 αναβάτες το χρόνο.

Το τρένο είναι ρεπλίκα της καναδικής Pacific Railway Engine # 374, ο κινητήρας που έγινε γνωστός για το τράβηγμα του πρώτου διηπειρωτικού επιβατικού αμαξοστοιχίας του Καναδά στο Βανκούβερ στα τέλη της δεκαετίας του 1880. Η πραγματική μηχανή # 374 εμφανίζεται στο Κοινοτικό Κέντρο Roundhouse του Yaletown .

Μετάβαση στο Stanley Minature Train Train

Το Stanley Park Miniature Train βρίσκεται στο Stanley Park off Pipeline Road. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο ή να περπατήσετε από το κέντρο της πόλης, με κατεύθυνση δυτικά κατά μήκος της οδού W Georgia, ή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο # 19 στο σταθμό του Stanley Loop. Για τους οδηγούς, υπάρχουν χώροι στάθμευσης πλησίον.

Χρησιμοποιήστε το χάρτη για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας. το κανάλι Stanley Park Mini φέρει την ένδειξη # 13.

Λήψη χάρτη του Stanley Park (pdf)

Διακοπές & Ειδικές Εκδηλώσεις στο Stanley Park

Παρόλο που το Stanley Minature Train είναι ανοιχτό για "κανονικές" βόλτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν επίσης ειδικές θεματικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Τον Οκτώβριο, το τρένο γίνεται το Train Train Ghost και το Δεκέμβριο γιορτάζει τις Φωτεινές Νύχτες για τα Χριστούγεννα και τις χειμερινές διακοπές.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Είναι γελοία εύκολο να γεμίσετε μια μέρα με οικογενειακή διασκέδαση στο Stanley Park, ξεκινώντας με μια βόλτα στο Miniature Train.

Το τρένο βρίσκεται κοντά στο Ενυδρείο του Βανκούβερ (μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια), κοντά στο Burrard Inlet-side Seawall (πάντα καλό για βόλτα με ποδήλατο οικογενειακά) και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο / 20 λεπτά με τα πόδια από τις παραλίες , πισίνα και υδάτινο πάρκο.