Το Secret Pizza Place στο ξενοδοχείο Cosmopolitan Las Vegas

Γρήγορο σνακ ή πλήρες γεύμα στο Cosmopolitan Las Vegas

Η αναζήτησή μου για καλό φαγητό στο Λας Βέγκας συνήθως με τρώει πάρα πολύ, πίνω πάρα πολύ και ακούω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθώς μοιράζονται τα αγαπημένα τους σημεία στη λωρίδα. Πρόσφατα, ο EC Gladstone, ένας συγγραφέας του Λας Βέγκας με τον οποίο είχα πάρα πολλά γεύματα, σταμάτησε στο The Cosmopolitan Hotel και προσπάθησε το "μυστικό μέρος για πίτσα". Στη συνέχεια μου μίλησε για το τόπο, γι 'αυτό αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις του.

Ως πραγματικός τύπος της Ανατολικής Ακτής έχει ένα τσιπ στον ώμο του για την πίτσα και σωστά, με έχει κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση όταν πρόκειται για μια καλή πίτα, γι 'αυτό αναβάλλω τη γνώμη του για το νεότερο σημείο στο Λας Βέγκας για μια φέτα πίτσα.

Αυτό έλεγε ο Eric Gladstone για την Πίτσα στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας:

Οι πρωταγωνιστές πίσω από το πάγκο είναι δύο ζευγάρια της Νέας Υόρκης ονόματα Nico και Christo. Αλλά αυτό είναι το μόνο που εισάγεται. Η ζύμη πίτσας γίνεται φρέσκια καθημερινά στο κτίριο με αλεύρι υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη. Έτσι είναι και το πικάντικο ιταλικό λουκάνικο, τα κεφτεδάκια μοσχαρίσιου κρέατος, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια που έχουν προψηθεί και το τυρί είναι τριμμένο φρέσκο ​​καθημερινά (υπάρχουν επίσης μεγάλες εισαγόμενες πιπεριόνες και πράσινες πιπεριές στην κορυφή, καθώς και νιφάδες πιπεριού και παρμεζάνα , Φυσικά).

Με τιμή βάσης 3,00 δολάρια για μια φέτα τυρί τυριού ντομάτας και 0,50 σεντς για κάθε topping, αυτή είναι μια από τις καλύτερες προσφορές στο Vegas Strip.

Και όταν χτυπά το στόμα σας, θα συμφωνήσετε ότι είναι επίσης ένα από τα καλύτερα τσιμπήματα - μια πτυσσόμενη τραγανή, μασώμενη κρούστα με ένα μικρό σάρκα, λαμπερή γεύση ντομάτας, και γεύσεις φρέσκου τυριού. Αληθινά, στη Νέα Υόρκη θα μπορούσε απλώς να θεωρηθεί καλή γειτονιά. Αλλά στο Βέγκας, δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει καλύτερη φέτα οπουδήποτε.

Έχουν μια άσπρη πίτσα, πάρα πολύ - μόνο ricotta, μοτσαρέλα και βότανα - που παίρνει πιο υψηλό με κάθε δάγκωμα.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια ολόκληρη πίτα 16 "για $ 17. Το οποίο, στη Λωρίδα, είναι πραγματικά μια τρελή συμφωνία. Και, ανέφερα, το Pabst Blue Ribbon και το Dogfish IPA στη βρύση για $ 3,50. Σοβαρά.

Η είσοδος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί, αλλά ρωτήστε γύρω από το ξενοδοχείο Cosmopolitan και θα μπορείτε να το εντοπίσετε ανάμεσα στις απίστευτες επιλογές τροφίμων. Συνειδητοποιήστε ότι αυτό είναι ένα κρυμμένο στολίδι, δεν υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία σε ένα νέο θέρετρο που φαίνεται να έχει όλα όσα θα χρειαστείτε. Κανένα σημάδι, κανένα όνομα, αλλά υπάρχει μια μηχανή Galaga και ελπίζω να έχω σύντομα το όνομά μου στην οθόνη υψηλού σκορ.

Ένα ακόμα πράγμα, είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cosmopolitan του Λας Βέγκας

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Ψάχνετε για την καλύτερη πίτσα στο Λας Βέγκας

Πίτσα στο Λας Βέγκας

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas;

Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada

Χάρη στην EC Gladstone, το Λας Βέγκας Travel Writer Extraordinaire για τη συμβολή σας σε αυτό το κομμάτι. Είναι ο μόνος άλλος που γνωρίζει το Λας Βέγκας, όπως και εγώ και είναι πάντα πρόθυμος να με ενημερώσει. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ecgladstone