Ψάχνετε για την καλύτερη πίτσα στη Λας Βέγκας;

Ντομάτα, τυρί, βασιλικό και την καλύτερη πίτσα στο Λας Βέγκας

Όταν χρειάζεστε την καλύτερη πίτσα που σας προσφέρει το Λας Βέγκας, θα βρείτε μερικούς πολύτιμους λίθους στη λωρίδα του Λας Βέγκας, αλλά ίσως χρειαστεί να αποφύγετε μόνο ένα μικρό κομμάτι από τα λαμπερά φώτα, εάν θέλετε να απομακρυνθείτε από μια μεγάλη πίτα. Η Metro Pizza είναι μόλις λίγα λεπτά από τη λωρίδα, αλλά αυτό που κάνουν με την πίτσα τους και το πάθος τους για τη βιοτεχνία της παραγωγής πίτσας θα κάνει την εκτροπή να αξίζει τον κόπο. Εάν βρίσκεστε στο κέντρο του Λας Βέγκας δοκιμάστε το Evel Pie και όχι μόνο θα πάρετε μια μεγάλη εμπειρία κατάδυσης bar θα πάρετε επίσης μια υψηλής ποιότητας φέτα πίτσα που κάνει αγάπη. Και τα δύο αυτά σημεία παρέχουν ένα ποιοτικό προϊόν, ωστόσο, αν θέλετε να παραμείνετε στη λωρίδα, αυτό είναι κατανοητό. Οι αρθρώσεις πίτσας παρακάτω θα σας δώσουν ένα πολύ καλό προϊόν.

Πριν μιλήσετε για το πώς οι επιλογές μου είναι απογοητευτικές, καταλαβαίνετε ότι τρώω πολύ, πάρα πολύ και πιθανότατα πίνω πολύ περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους, γι 'αυτό πάρτε ένα κάθισμα και εξετάστε τις επιλογές μου. Αφού το κάνετε αυτό, συνειδητοποιήστε ότι είμαι φιλεύσπλαχνος, μπορώ να είμαι ένα σκληρό χτύπημα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία υπακοή σε κανέναν, αν σας προτείνουμε μια καλύτερη πίτσα πιθανότατα θα πάω και να το δοκιμάσω επίσης. Αυτές είναι οι καλύτερες πίτσες μου και νομίζω ότι θα τους αρέσουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχετε μια δική σας λίστα μετά τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας. Στείλτε το σε μένα και θα καταρρεύσει σαν ένα παλαιό cracker.

Μπορείτε να ζήσετε μόνο με την πίτσα; Λοιπόν, υποθέτω ότι θα μπορούσατε επειδή θα μπορούσα, αλλά θα πρέπει επίσης να ελέγξετε έξω τα καλύτερα προσιτά εστιατόρια στο Λας Βέγκας καθώς και τα εστιατόρια πρέπει να κάνουν στο Λας Βέγκας . Ειλικρινά, με τόσο πολύ καλό φαγητό στη λωρίδα του Λας Βέγκας δεν θέλετε να χάσετε. Ανατινάξτε τη διατροφή και φάτε!

Μέρος από τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Λας Βέγκας