Το Caesars Palace Bacchanal Buffet πρέπει να βρίσκεται στη λίστα σας

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι πρέπει να είμαι ενθουσιασμένος για ένα μπουφέ στο Caesars Palace Las Vegas. Θέλω να πω ότι δεν είναι όπως σε μέρες που πέρασα όταν θα έμπαινα στο Westward Ho για μια γιορτή για $ 2.99. Μήπως οι άνθρωποι στο Caesars Palace θέλουν πραγματικά να αγνοήσω το Old Homestead , το Πεκίνο Noodle No.9 , το Rao's ή το Serendipity 3 και, αντίθετα, γιορτάζεις την εξάπλωση όλων των πιθανών μετριότητων; Πρέπει να αγνοήσω το γεγονός ότι ο σεφ Nobu σερβίρει σούσι σε κοντινή απόσταση ή ότι ο Gordon Ramsay έχει μπύρα και αναψυκτικά δίπλα στη γωνία;

Ετσι νομίζω. Είναι πολύ πιθανό ο μπουφές στο Caesars Palace να αυξήσει απλώς τις επιλογές φαγητού μέχρι το σημείο όπου όλα θα χρειαστούν ενδεχομένως όταν πρόκειται για φαγητό θα είναι τώρα διαθέσιμα σε ένα σημείο. Δεν χρειάζεται να αγνοήσετε όλα τα άλλα μεγάλα εστιατόρια στο Caesars Palace, αλλά φέρνοντας πίσω τον μπουφέ έχει μόλις δώσει περισσότερες επιλογές.

Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό το Caesars Palace να προσπαθήσει να ανεβάσει το μπαρ του μπουφέ. Το Bacchanal Buffet διαθέτει 9 κουζίνες σε 25.000 τετραγωνικά πόδια με θέα στην πισίνα. Ίσως θα πρέπει να είμαι ενθουσιασμένος για ένα μπουφέ στο Λας Βέγκας. Νομίζω ότι θα μπορούσα να μπω σε μερικές πίτσες με καύση ξύλου, τα πόδια καβούρι από τις δωδεκάδες και το αχνό άθροισμα. Ας το παραδεχτούμε, αν η τιμή είναι σωστή και η ποιότητα είναι κάτι σαν να έχουμε περιμένουν από το Caesars Palace, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη casual προσθήκη στις μαζικές επιλογές στο ξενοδοχείο.

¶ ¶Έτσι, ναι, θα πρέπει να τρώτε στο Bacchanal Buffet στο Caesars Palace.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε τα άλλα σημεία, αλλά πρέπει να ενθουσιαστείτε για ένα φεστιβάλ που μπορείτε να φάτε στο Caesars Palace Las Vegas.

Πάρτε μια ιδέα για αυτό που έχουν στο Bacchanal Buffet στο Caesars Palace

Μπορείτε να ενθουσιαστείτε για ένα μπουφέ στο Λας Βέγκας; Οι καπνισμένες πλευρές του σπιτιού είναι ενδιαφέρουσες. Τα φρέσκα στρείδια θα με κάνουν να κάθεσαι εκεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Φρέσκες τορτίγλες, αχνό άθροισμα και σουφλέ ίσως μόνο να σας πω να χτυπήσετε έναν μπουφέ.

Bacchanal Buffet
Caesars Palace Λας Βέγκας
Άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2012

Bacchanal Buffet Ώρες Λειτουργίας:
Ανοιχτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ
Πρωινό: 19.99 €
Μεσημεριανό: 24,99 δολάρια
Θαλασσινά με Δείπνο: 39,99 δολάρια
Διατίθεται στο Caesars ψυχαγωγικό μπουφέ του μπουφέ περνά για μια πρόσθετη χρέωση $ 10