Δείπνα Ευχαριστιών του Λας Βέγκας

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι έρχονται στο Λας Βέγκας για το μεγάλο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών και ενώ μερικοί έρχονται για να επισκεφθούν την οικογένεια και άλλοι έρχονται για να ξεφύγουν για ωραίες διακοπές μέσα στη σεζόν, κάθε αμερικανός τουρίστας φαίνεται βιολογικά αποφασισμένος να πείσει για ένα κλασικό γεύμα Ευχαριστιών στο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας αυτή τη φορά του χρόνου.

Ενώ πολλοί κάτοικοι του Λας Βέγκας θα πάρουν τις δικές τους κουζίνες για να ετοιμάσουν μια γιορτή, οι επισκέπτες ή όσοι δεν θέλουν να μαγειρέψουν ένα γιγάντιο γεύμα μπορούν να πάνε σε ένα από τα πολλά καταπληκτικά εστιατόρια , τόσο από και προς τη Λωρίδα, που δημιουργούν καταπληκτικά δείπνα Ευχαριστιών κάθε χρόνο , μερικά από τα οποία μπορούν ακόμη και να παραγγελθούν.

Είτε θέλετε να δειπνήσετε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο είτε να πάρετε ένα υπέροχο σπίτι για φαγητό στην οικογένεια, υπάρχουν πολλά υπέροχα καταστήματα για να διαλέξετε από αυτά που θα σας προσφέρουν ένα πλήρες παραδοσιακό γεύμα Ευχαριστιών πλήρες με γαλοπούλα, ντύσιμο, πατάτες, κατσαρόλες, δείπνο ρολά, και όλα τα είδη των νόστιμα επιδόρπια.

Εστιατόρια που προσφέρουν υπέροχα γεύματα ευχαριστιών

Το Λας Βέγκας διαθέτει πολλά τοπικά εστιατόρια και χώρους εκτός του θέρετρου που σερβίρουν εξαιρετικό φαγητό, και αυτή η ημέρα των ευχαριστιών προετοιμάζει ειδικά γεύματα γαλοπούλας εμπνευσμένα από τις διάφορες κουζίνες που ειδικεύονται, σερβίρεται σε μπουφέ οικογένειας.

Το Buca di Beppo, μια ιταλική αλυσίδα εστιατορίων εμπνευσμένη από τον Παλαιό Κόσμο, διάσημη για το δείπνο της οικογένειας, προσφέρει γεύμα Ευχαριστιών σε μπουφέ, με μερικά επιπλέον παραδοσιακά ιταλικά φαγητά, και για μια πιο κολακευτική γιορτή των Ευχαριστιών, σκεφτείτε το House of Το Blues Las Vegas, το οποίο προσφέρει επίσης στους επισκέπτες ένα μπουφέ γεμάτο αγαπημένα διακοπών.

Για ένα ευχάριστο γεύμα ευχαριστιών, σκεφτείτε το Jardin στο Wynn Las Vegas, το οποίο διαθέτει δοκιμαστική γιορτή τριών πιάτων, καθώς και το τυπικό μενού á la carté ή για μια ελαφρώς φθηνότερη αλλά ακόμα κομψή επιλογή, σκεφτείτε την Αμερικανική λίμνη , το οποίο προσφέρει ένα ειδικό μενού διακοπών με την επιλογή του μαστού γαλοπούλας ή του μινιόν φιλέτου.

Παραδοσιακά γεύματα με στροφές

Κατά τη διάρκεια του επαναστατικού πολέμου, ο Ηπειρωτικός Στρατός του Τζορτζ Ουάσιγκτον πήρε υποστήριξη και κατάρτιση από τους Γάλλους, γι 'αυτό φαίνεται περίεργο να περάσετε τις Ευχαριστίες σε ένα γαλλικό εστιατόριο όπως το Pamplemousse Le Restaurant Las Vegas, το οποίο προσφέρει πλήρες γεύμα της Τουρκίας καθημερινά από Τετάρτη έως Κυριακή Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε την ποικιλομορφία της Αμερικής αυτή η εορταστική περίοδος είναι να έχετε την γιορτή των Ευχαριστιών σας σε ένα βραζιλιάνικο στυλ Churrascaria στη Via Brasil Steakhouse, ένα εστιατόριο Summerlin. Η ετήσια γιορτή Rodizio "Style Thanksgiving" περιλαμβάνει ατελείωτες μερίδες 14 τύπων κρέατος και γαλοπούλας σκαλιστό στο τραπέζι και όλες τις παραδοσιακές πλευρές.

Για μια ημέρα ευχαριστιών τύπου Cajun, η οποία συνδυάζει τις γαλλικές και αφρικανικές παραδόσεις με εκείνες του νότου, το Rhythm Kitchen Seafood & Steaks κοντά στο κέντρο της πόλης, το Λας Βέγκας είναι ο ιδανικός προορισμός για μια τηγανητή γαλοπούλα αυτή την περίοδο των διακοπών και αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι αντί να τρώτε έξω, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μία από τις γαλοπούλες τους.