Πρωινό στο Serendipity 3 στο Λας Βέγκας - Κλειστό

Το Serendipity 3 έχει κλείσει και έχει αντικατασταθεί από την κουζίνα Hell Gordon Ramsay στο παλάτι του Καίσαρα.

Πόσο μεγάλο πρωινό χρειάζεστε; Έχω την ιδέα ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σε ακούω. Χρειάζομαι τις θερμίδες το πρωί μόνο για να με φτάσω στο μεσημεριανό γεύμα τριών μαρτίνι μου και στο απογευματινό μου κακοποιό. Ωστόσο, αν πρέπει να πάρω μια εναέρια λήψη ενός πρωινού ξέρετε ότι είναι τεράστιο.

Το πρωινό στο Λας Βέγκας τείνει να αγνοηθεί επειδή ένα γρήγορο φλιτζάνι καφέ και μια ζύμη φαίνεται να είναι πιο δημοφιλές, αλλά μια γρήγορη επίσκεψη στο Serendipity 3 μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Serendipity 3 Το Λας Βέγκας στο Caesars Palace είναι ήδη γνωστό για να κάνει μεγάλες μερίδες. Οι μερίδες είναι τόσο μεγάλες, νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες προσφορές στην πόλη αν επιλέξετε να μοιραστείτε την είσοδο σας. Το πρωινό στο Serendipity 3 δεν διαφέρει και στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είναι επιτακτικό να μοιραστείτε. Είναι τέλειο, θα συναντήσετε μερικούς ανθρώπους στο κλαμπ και καθώς ο ήλιος αρχίζει να ανεβαίνει, αναφέρετε ότι γνωρίζετε το ιδανικό μέρος για ένα βραδινό νυχτερινό πρωινό γεύμα. (Το Serendipity 3 ανοίγει στις 8 το πρωί, οπότε μόλις οι ποτό μετά από ώρες φθαρούν μπορείτε να περπατήσετε)

Καλώς ήλθατε στο bestgames.info είναι καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Τι πρέπει να έχετε για πρωινό στο Serendipity 3:

Ό, τι κι αν κάνετε, πρέπει να θυμάστε ότι η κοινή χρήση είναι η καλύτερη επιλογή εκτός αν το δωμάτιό σας διαθέτει κουζίνα. Το Serendipity 3 μπορεί να είναι ακριβό αν κάθε άτομο στην ομάδα παραγγείλει το δικό του εισιτήριο και θα αφήσει ένα τραπέζι γεμάτο υπολείμματα. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το πρωινό είναι μια παρακμιακή εμπειρία, οπότε προσπαθήστε να μην πάτε για μια κατεψυγμένη ζεστή σοκολάτα πριν από το πρωινό.

Επίσης, φροντίστε να δείτε το μενού στο Serendipity 3 για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και θα είστε πρόθυμοι να επιστρέψετε για να δοκιμάσετε τον τόνο tacos ή την κληρονομιά ντομάτας.

Σας αρέσει να τρώτε στο Λας Βέγκας; Κάντε το δρόμο σας μέσα από περισσότερες πληροφορίες για όλα τα εστιατόρια στο Λας Βέγκας με τον Οδηγό μας για εστιατόρια στο Λας Βέγκας.

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada