Βρείτε εισιτήρια με χαμηλή τιμή για παρουσιάσεις στο Λας Βέγκας στο Tix 4 Tonight

Ψάχνετε για εισιτήρια συναυλιών στο Λας Βέγκας και δεν θέλετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή; Δοκιμάστε το Tix 4 απόψε. Δημοσιεύουν τις εκπομπές καθημερινά στις 9:30 π.μ. και η επιλογή περιλαμβάνει πολλές από τις καλύτερες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Το Tix 4 Tonight έχει επίσης προεξοφλημένα εστιατόρια και μπουφέ, καθώς και αξιοθέατα. Αν ψάχνετε για να κόψετε το κόστος των διακοπών σας στο Λας Βέγκας θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε έναν φτηνό τρόπο να διασκεδάσετε με τον Tix 4 Tonight.

Το Tix4tonight έχει 10 τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε έναν από αυτούς κοντά σας, εάν μένετε στη λωρίδα Las Vegas ή στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα θα πρέπει να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε εκθέσεις που γίνονται εκείνο το βράδυ. Επίσης πωλούν εισιτήρια για μελλοντικές ημερομηνίες. Ενώ μπορούν να διαφημίζουν εισιτήρια για το 50 τοις εκατό μακριά δεν είναι όλα δείχνουν τόσο βαθιά discount. Με αυτό είπε ότι μπορείτε ακόμα να κερδίσετε πολλά χρήματα. Μπορείτε να δείτε παραστάσεις του Cirque du Soliel, παραστάσεις παραγωγής, μαγεία και συναυλίες ενηλίκων στα περίπτερα Tix 4 Tonight.

Θα συναντήσετε μια γραμμή, αλλά ο χρόνος αναμονής δεν είναι τόσο πολύ όσο μπορεί να έχετε βιώσει σε άλλες πόλεις. Το ύψος των θέσεων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το άλλο, δημιουργούν μια μικρότερη γραμμή σε κάθε περίπτερο.

Οι θάλαμοι Tix 4 Tonight προσφέρουν επίσης κουπόνια δείπνου που μπορούν να σας εξοικονομήσουν από 15% έως 30% σε επιλεγμένα εστιατόρια στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Αυτά τα κουπόνια είναι διαθέσιμα στους θαλάμους εισιτηρίων.

Οι ενημερώσεις γίνονται κάθε πρωί και οι πωλήσεις των εισιτηρίων συνεχίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα διαπιστώσετε ότι μερικές από τις μικρότερες εμφανίσεις θα είναι στη λίστα με συνέπεια, ενώ οι πιο δημοφιλείς εμφανίσεις είναι καλύτερες στις αργές ημερομηνίες της ημέρας.

Εάν χρειάζεστε μια ελεύθερη επίδειξη στο Λας Βέγκας μπορείτε να βρείτε μερικά πράγματα στη λωρίδα που σας κοστίζουν απολύτως τίποτα για να απολαύσετε. Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά ελεύθερα αξιοθέατα στη λωρίδα του Λας Βέγκας για να γεμίσετε το δρομολόγιό σας και να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας γεμάτο.

Εξακολουθείτε να ψάχνετε εισιτήρια για μια εκπομπή στο Λας Βέγκας; Δοκιμάστε το Best of Vegas και συγκρίνετε τις τιμές σε εκθέσεις στο Λας Βέγκας πριν μπείτε στην πόλη.

Ψάχνετε για περισσότερες Φτηνές Πόρων του Λας Βέγκας;