Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ρίο Λας Βέγκας

Περάστε οποιαδήποτε στιγμή στο Ρίο Λας Βέγκας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ιδιοκτησία που έχει μερικές προσωπικότητες. Η περιοχή του Masquerade Village είναι ζωντανή με ενέργεια από τη μουσική και τους χορευτές που φαίνεται να εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες ενώ η κύρια χαρτοπαικτική λέσχη είναι απέραντη και συνυφασμένη με μπαρ και κουλοχέρηδες. Εάν χρειάζεστε πράγματα να κάνετε στο Ρίο Λας Βέγκας, θα είστε ικανοποιημένοι που είναι σαν να έχουν σκεφτεί τα πάντα.

Το Ρίο Λας Βέγκας είναι εκτός της λωρίδας, οπότε θα πρέπει να πάρετε λεωφορείο ή ταξί στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Έχουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς αλλά δεν εκτελούνται αργά το βράδυ και μπορείτε να τα παραλάβετε μόνο σε επιλεγμένες τοποθεσίες. Περπατώντας στο Λας Βέγκας Blvd. από το Ρίο είναι μια πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να υπομείνετε λίγη κίνηση και μια μικρή κλίση καθώς περνάτε πάνω από την εθνική οδό.

Αυτή η ιδιοκτησία είναι στην φθηνότερη πλευρά, έτσι θα νιώσετε σαν να παίρνετε περισσότερα για τα χρήματά σας όταν πρόκειται για τύπο δωματίου και ανέσεις. Αυτό αντισταθμίζεται από το να είναι εκτός της ταινίας.

Τι να κάνετε στο Rio Las Vegas;

Τι να δείτε στο Ρίο Λας Βέγκας

Εστιατόρια στο Ρίο Λας Βέγκας;

Κοντινά Ξενοδοχεία:

Ποιος θα μείνει στο ξενοδοχείο του Ρίο;
Αυτή είναι μια ερώτηση που λαμβάνω συχνά, γι 'αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Γιατί θα μείνετε στο Rio Las Vegas; Αν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας μπορεί να προσελκύσετε αυτό το ακίνητο επειδή έχουν μεγάλα δωμάτια και ανταγωνιστικές τιμές δωματίων. Ενώ αυτό είναι αλήθεια δεν έχουν πραγματικά έναν εύκολο τρόπο να κάνετε το δρόμο σας γύρω από το καζίνο χωρίς να έρχονται συνεχώς σε επαφή με το κάπνισμα και το ποτό που ίσως θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση του. Επίσης, η εγγύτητα με την ταινία είναι ένα άλλο con για τις οικογένειες.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα ξενοδοχείο όπου θέλετε να έχετε εκπληρώσει την εμπειρία του Λας Βέγκας. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλό πάρτυ για το Σαββατοκύριακο ή χαλαρωτική απόδραση χωρίς τα παιδιά. Θα έχετε νυχτερινή ζωή, επιλογές φαγητού και μια αξιοπρεπή πισίνα. Με άλλα λόγια, αν μένετε στο Ρίο Λας Βέγκας κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι.

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Λας Βέγκας;

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com