Πού να βρείτε σουβέρ και νεροτσουλήθρες στη Las Vegas Strip

Θεματικά πάρκα και υδάτινα πάρκα στο Λας Βέγκας και τη Νεβάδα

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι το Λας Βέγκας είναι ένα γιγάντιο θεματικό πάρκο.

Δεν υπάρχει πύλη γύρω από την πόλη φυσικά. Ούτε ένας ιδιοκτήτης / χειριστής ελέγχει τα πάντα. Αλλά υπάρχουν λαμπερά φώτα και φανταστική αρχιτεκτονική καθώς και άγρια ​​παραστάσεις και εορταστική ατμόσφαιρα. Και μην ξεχνάμε τα συναρπαστικά θέματα, όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου, η παρακμιακή Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το τσίρκο και η πόλη της Βενετίας. Πάρτε αυτό Epcot !

Δεν υπάρχουν χαριτωμένοι κοστούμι χαρακτήρες για να συναντηθούν και να χαιρετήσουν, αλλά υπάρχουν πολλά plumed, τόπλες showgirls και πηδάλια στο prowl. Μέσα σε όλα τα κουλοχέρηδες που αναβοσβήνουν και τους ατελείωτους μπουφέδες, υπάρχουν πραγματικές κυλιόμενες σκάλες και άλλες βόλτες στο Vegas. Και παρά την έρημο τοποθεσία του, υπάρχουν και υδάτινα πάρκα.

Εάν το Λας Βέγκας είναι ένα γιγάντιο θεματικό πάρκο, είναι ένα που διατίθεται στην αγορά κυρίως σε ενήλικες. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Sin City προσπάθησε να ανακαλύψει μερικώς τον εαυτό της ως οικογενειακό προορισμό. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν περισσότερα θεματικά πάρκα και αξιοθέατα κατά μήκος της Λωρίδας από αυτά που υπάρχουν σήμερα. Η προσπάθεια απέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Τα πάρκα που μοιάζουν με αξιοθέατα που παραμένουν είναι προσανατολισμένα σε ενήλικες που ζουν από το σίγουρα μη οικογενειακό πνεύμα, "Τι συμβαίνει στο Vegas μένει στο Vegas". Αν βρεθείτε να μένετε στο Vegas, θα βρείτε πολλά happening.

Πριν φτάσουμε στις λίστες, υπάρχουν μερικοί πόροι που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι:

Τα παρακάτω θεματικά πάρκα, υδάτινα πάρκα και αξιοθέατα είναι τοποθετημένα αλφαβητικά: