Οδηγός RV σας για Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

Ένας οδηγός RVer για την Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

Το καλοκαίρι φέρνει πολλά σπουδαία πράγματα στον κόσμο της RV, όπως η κορυφαία σεζόν RVing, ο ευχάριστος καιρός και φυσικά ο δρόμος των κινητήρων NASCAR. Οι RVers συρρέουν για τους αγώνες NASCAR εδώ και δεκαετίες και είναι σχεδόν τόσο μέρος της κοινότητας όσο και τα ίδια τα αυτοκίνητα NASCAR. Η δυτική ακτή μπορεί να μην είναι η πρώτη περιοχή που σκεφτόμαστε όταν το NASCAR έρχεται στο μυαλό αλλά η Auto Club Speedway της Καλιφόρνια έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις και αγώνες NASCAR από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και συνεχίζει να είναι μια μεγάλη διαδρομή για καλό RVing και μια σπουδαία κούρσα.

Ας πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για RVing στην Auto Club Speedway της Καλιφόρνιας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον RV στην πίστα, τοποθετεί σε RV κοντά στο κομμάτι και συμβουλές και κόλπα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στην Auto Club Speedway της Καλιφόρνιας όμορφη Fontana.

Σχετικά με την Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

Η Auto Club Speedway της Καλιφόρνια, γνωστή στο παρελθόν ως Speedway της Καλιφόρνιας, σχεδιάστηκε από τον αυτοκράτορα Roger Penske και το Kaiser Steel για να κατασκευαστεί στο πλαίσιο του πρώην Kaiser Steel Mill το 1994. Η NASCAR ενέκρινε σημαντικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Auto Club Speedway πριν το έδαφος ήταν ακόμη έσπασε και το κομμάτι είδε τον πρώτο αγωνισμένο αγώνα του NASCAR το 1997 και από τότε φιλοξενεί μεγάλους αγώνες NASCAR. Το κομμάτι είναι σήμερα ωοειδές σχήμα D μήκους δύο μιλίων.

RVing σε Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

Υπάρχουν αρκετές επιλογές τόσο για το RVing στην περιοχή του Auto Club Speedway, όσο και για την on-site RV στάθμευσης / κάμπινγκ στις εξωτερικές θέσεις στάθμευσης της Auto Club Speedway.

Υπάρχουν πολλοί τύποι μεμονωμένων τοποθεσιών στην περιοχή του Auto Club Speedway, αλλά πολλά σημεία είναι παρόμοια:

Infield Sites

Εκτός τόπου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ RV στο Auto Club Speedway, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης RV.

RV πάρκα κοντά στο Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

Το κάμπινγκ Infield και off-site κοντά στην πίστα δεν είναι για όλους. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά γειτονικά πάρκα RV που εκτίθενται σε ανέσεις, εδώ είναι δύο από τα καλύτερα.

Το Rancho Jurupa Park είναι ένα δημόσιο πάρκο γεμάτο ανέσεις και παροχές πάνω στις τοπικές δραστηριότητες. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να μπορείτε να επιλέξετε έναν ιστότοπο για ξηρό κάμπινγκ ή έναν ιστότοπο εξοπλισμένο με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του υπονόμου. Έχετε πολλά καθαρά μπάνια, ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου για να διατηρήσετε τα πάντα καθαρά. Άλλες ανέσεις και δραστηριότητες στο πάρκο Rancho Jurupa περιλαμβάνουν πρόσβαση Wi-Fi, εκτοξευτήρα νερού, επιτόπια αλιεία, μίνι γκολφ και παιδότοπους. Ένα μεγάλο πάρκο RV για όλη την οικογένεια λιγότερο από δέκα μίλια από την Auto Club Speedway.

Το San Bernardino RV Park είναι ένα άλλο μεγάλο πάρκο RV που βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων από την Auto Club Speedway της Καλιφόρνιας. Οι συγκεκριμένες τοποθεσίες έρχονται με αίθριο και οι πλήρεις αγκυροβόλια χρησιμότητας περιβάλλονται από πλούσιους και καλά διατηρημένους χώρους. Φυσικά, έχετε τις βασικές εγκαταστάσεις όπως τουαλέτες, ντους και ρούχα. Ολόκληρο το πάρκο RV είναι κλειστό για την ασφάλεια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς ενώ πηγαίνετε στον αγώνα.

Άλλες ανέσεις και δραστηριότητες στο San Bernardino RV Park περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi, σκύλο τρέξιμο, και επί τόπου διαχείριση.

Συμβουλές και τεχνάσματα για RVing σε Auto Club Speedway της Καλιφόρνια

RVers αγαπούν NASCAR και RVers αγαπούν την Καλιφόρνια. Βάλτε τις δύο αυτές αγάπες μαζί και πηγαίνετε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα στον RV σας στην Auto Club Speedway της Καλιφόρνια.