Σχεδιάζοντας μια απόδραση προς την Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια

Η Σάντα Κρουζ είναι το σπίτι των καλλιτεχνών, των φοιτητών, των χίπις, των surfers και των ναυτικών εδώ και πολλά χρόνια. Πιο πρόσφατα, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας εντάχθηκαν σε άλλες τοπικές επιχειρήσεις όπως η Odwalla (οι φρέσκοι άνθρωποι) και η έγχυση χρημάτων τροφοδοτούσε την ανακαίνιση στο κέντρο της πόλης που χρειάστηκε πολύ μετά το σεισμό Loma Prieta του 1989.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την Santa Cruz: Μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι (δεν έχει σημασία τι σκέφτεστε).

Η φήμη της ως παραλιακής πόλης και του μαγνητικού σέρφινγκ είναι γνωστή, αλλά είναι επίσης το σπίτι ενός φημισμένου φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της Σάντα Κρουζ, την Καλιφόρνια ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Santa Cruz;

Η Santa Cruz προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για ανθρώπους με ποικίλα ενδιαφέροντα. Οι επισκέπτες συναθροίζονται εκεί για να απολαύσουν τις διασκέψεις του Boardwalk ή να παίξουν στην παραλία. Άλλοι, όπως η περιήγηση στις τοπικές γκαλερί τέχνης ή ο έλεγχος στην ευρέως διαδεδομένη μουσική σκηνή.

Καλύτερη ώρα να πάτε στη Σάντα Κρουζ

Όπως και οι περισσότερες ακτές της Καλιφόρνιας, ο καιρός του Santa Cruz μπορεί να είναι ζοφερός τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όταν τα σύννεφα της θαλάσσιας στρώσης μπορούν να αιωρούνται πάνω από την παραλία όλη την ημέρα. Αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους από τη συσκευασία του τόπου με την ελπίδα να δει μια ακτίνα της ηλιοφάνειας, αλλά στην πραγματικότητα, ο καιρός είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο - και ο τόπος είναι λιγότερο γεμάτο.

Εάν θέλετε να πάτε το καλοκαίρι, προσπαθήστε να επισκεφθείτε την εβδομάδα, αν μπορείτε.

Μην χάσετε

Η πιο εικονική περιοχή Santa Cruz είναι η 100χρονη Santa Cruz Beach Boardwalk . Είναι το καλύτερο υπόλοιπο πάρκο ψυχαγωγίας στην Καλιφόρνια και αξίζει μια επίσκεψη. Μην χάσετε το Giant Dipper, το 1924-vintage ξύλινο τρενάκι.

6 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια

Ιστιοπλοΐα: Εάν δεν έχετε δικό σας ιστιοφόρο, μπορείτε να αφήσετε κάποιον άλλο να είναι ο κυβερνήτης ενώ απολαμβάνετε τη βόλτα στο Chardonnay II.

Πηγαίνετε στην παραλία : Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τον τρόπο ζωής της μπανάνας είτε προτιμάτε να κρατήσετε τα ρούχα σας, η Santa Cruz έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Καλιφόρνιας.

West Cliff Drive: Είναι μια όμορφη διαδρομή, αλλά ακόμα καλύτερο για μια βόλτα. Ακολουθήστε το δρόμο δυτικά από το κέντρο της πόλης, παρκάρετε όπου μπορείτε να βρείτε ένα μέρος και να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του λόφου, να σταματήσετε στο Μουσείο Surfing, να παρακολουθείτε καγιάκους και surfers ή απλά να απολαύσετε τη θέα.

Τοπικοί Τεχνίτες: Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εξερευνήσετε τα έργα των καλλιτεχνών της περιοχής από ό, τι στα Open Studios του Οκτωβρίου, αλλά οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες τους στις τοπικές γκαλερί τέχνης.

Το παγωτό της Marianne: Οι περισσότερες από 70 γεύσεις παγωτού σπιτικό κάνουν την τέλεια στάση για μια θεραπεία.

Σφραγίδες ελέφαντα και πεταλούδες μονάρχης: Ο χειμώνας είναι η εποχή των ζώων στη Σάντα Κρουζ. Στο Ano Nuevo State Park , μπορείτε να πάρετε μια σπάνια ευκαιρία να δείτε αρσενικά σφραγίδες ελέφαντα που αγωνίζονται για κυριαρχία, ενώ τα θηλυκά φροντίζουν για νεογέννητα νεογνά. Στην πόλη, πεταλούδες μονάρχης γεμίζουν τα δέντρα κοντά στο Natural Beach Beach State.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη Santa Cruz, Καλιφόρνια

Που να μείνω

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε, ή μπορείτε να σκεφτείτε να ρίξετε μια σκηνή σε ένα από τα τοπικά campgrounds .

Να φτάσετε στην Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια

Η Σάντα Κρουζ, στην Καλιφόρνια, βρίσκεται μεταξύ Monterey και Σαν Φρανσίσκο στην ακτή της Καλιφόρνια Είναι 32 μίλια από το Σαν Χοσέ, 73 από το Σαν Φρανσίσκο, 157 από το Φρέσνο και 147 από το Σακραμέντο.

Μπορείτε να φτάσετε στο CA Hwy 17 από το San Jose ή στο CA Hwy 1 από το βορρά ή το νότο.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο San Jose (SJC) ή στο Monterey.

Με τρένο: Πρέπει να οδηγήσετε τον Felton για να το κάνετε, αλλά το Roaring Camp Railroad κάνει μερικά ταξίδια ημερησίως από το Felton στο Boardwalk του Santa Cruz και το ίδιο το ταξίδι είναι διασκεδαστικό.