Στο εσωτερικό της Ατλάντα: ο Mike Morgan του ESPN

Ο εκφωνητής ESPN, Mike Morgan, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Mike Morgan, έναν ποδοσφαιριστή κολλεγίων και εκφωνητή μπάσκετ στο ESPN. Ένας νότιος αθλητικός φανατικός μέσα και μέσα, ο Morgan επρόκειτο να ζήσει στην Ατλάντα - την πρωτεύουσα του αθλητισμού SEC. Όταν δεν καλεί παιχνίδια, μπορεί να βρεθεί και γύρω από την Ατλάντα.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Morgan.

Ζω ... "Brookhaven. Είναι βολικό για το Buckhead και συνεχίζει να αναπτύσσει τη δική του νυχτερινή ζωή και σκηνή εστιατορίου. Αλλά, προσφέρει επίσης μερικές από τις ήσυχες και λεπτότητες ενός προάσπιου χωρίς να είναι πραγματικά OTP. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "τι γίνεται το Brookhaven: ένας τόπος όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν την ζωή στην πόλη χωρίς κάποια από τη μειονέκτημα του να ζουν απευθείας στην πόλη. Pure, Kaleidoscope, Verde, Corner Pizza και Valenza είναι μερικά από τα αγαπημένα μου σημεία. "

Μπορείτε να με βρείτε ... " στη λίμνη Lanier το καλοκαίρι, διάφορα γυμναστήρια που παίζουν μπάσκετ όλο το χρόνο, και σε ένα πλήθος εστιατορίων γύρω από την πόλη. Είμαι κάπως ερασιτεχνικό φαγητό. Λατρεύω το γεγονός ότι η Ατλάντα έχει τόσα πολλά μέρη για φαγητό. Έχω απολαύσει αρκετές, αλλά εξακολουθούν να έχουν πολλά περισσότερα για να εξερευνήσουν. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι με επικεφαλής ... "όταν ο καιρός είναι σωστός, οπουδήποτε με αίθριο λειτουργεί για μένα.

Όταν δεν είμαι σε αθλητικό γεγονός, αγαπώ ένα καλό αθλητικό μπαρ για να παίξω σε ένα παιχνίδι, όπως το Hudson Grille ή το Dantannas. Αγαπάτε επίσης ένα καλό steakhouse ... Η Hal είναι στην κορυφή της λίστας. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Είμαι μόνος για ποικιλία. Αν είναι με ένα ωραίο γεύμα, ένα μπουκάλι Pinot Noir στο Vine & Tap. Αν είναι σε ένα σπορ μπαρ, δώσε μου μια καλή σκούρα μπύρα στην Ταβέρνα στο Phipps. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "το W στο Buckhead. Καλή τοποθεσία. Μεγάλο μπαρ στον τελευταίο όροφο. Στερεά πισίνα. Αυτό ζητώ. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " πρέπει να πούμε το κοτόπουλο του Gio. Απίστευτα πιάτα. Στη συνέχεια, περνάτε από το δρόμο, αρπάξτε κάποιο gelato. Ο τύπος έχει τη δική του αυτοκρατορία εκεί και το κάνει σωστό. Επίσης, ο Ζωγραφισμένος Πιντ είναι απλά ένα διασκεδαστικό μέρος για να πάτε σε αυτό είναι πολύ περισσότερο από απλά ένα μπόουλινγκ. "

Όταν παίζω τον Τουριστικό πηγαίνω στο ... "το νέο στάδιο Braves, όπου ήμουν γνωστός για να ρίξω μια ματιά και [μου αρέσει να] παρακολουθώ πώς έρχεται το κέντρο του Falcon στο κέντρο της πόλης".

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ... "γήπεδα γκολφ γύρω από την πόλη, κυρίως Chastain. Αγάπη που ξοδεύει κάθε τόπο που σερβίρει φαγητό και ποτά στη λίμνη αυτή τη φορά του χρόνου, όπως το Sunset Cove Beach Café και το Bullfrogs. "