Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στο Κανκούν

Προσφέροντας 3,3 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, το Κανκούν είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην ανατολική ακτή του Μεξικού στο Yucatan. Τα πολυώροφα ξενοδοχεία είναι συσκευασμένα δίπλα-δίπλα σε μια χερσόνησο λευκής άμμου μήκους 14 μιλίων που ονομάζεται Η ζώνη του ξενοδοχείου, που βρίσκεται μεταξύ της θάλασσας της Καραϊβικής και της λιμνοθάλασσας Nichupte. Τα ακίνητα εδώ είναι αρκετά ωραία, με κατάλληλα πολυτελή ιαματικά λουτρά.

Οι απολαύσεις είναι απλές: σαλόνι δίπλα στην πισίνα, κοιτάξτε έξω στην τιρκουάζ θάλασσα, πιείτε κοκτέιλ, φάτε έξω, πηγαίνετε σε ένα μπαρ, κάντε μια σπα, πετάξτε σε ένα τζετ σκι ή κάντε μια βόλτα στην παραλία. Ω! Το Κανκούν διαθέτει επίσης γήπεδα γκολφ, κοραλλιογενείς υφάλους για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, αθλητικό ψάρεμα και περιηγήσεις στη ζούγκλα ή μπορείτε να πάρετε λεωφορείο στην πόλη για τη σκηνή της λέσχης.

Ακριβώς νότια του Κανκούν, κατά μήκος της Riviera Maya, είναι τα πιο πολυτελή ακίνητα της περιοχής, όπως το Banyan Tree Mayakoba, το Belmond Maroma Resort & Spa και το Grand Velas Riviera Maya. Ορισμένοι έχουν ένα Temazcal, ένα παραδοσιακό καθιστικό ιδρώτα, και μπορείτε να περάσετε από την εμπειρία με έναν τοπικό σαμάν.

Το Yucatan είναι η καρδιά της χώρας Maya, γι 'αυτό αξίζει τον κόπο να εξερευνήσετε το εσωτερικό της Quintana Rooto, δείτε τις περίφημες πυραμίδες του Tulum και άλλα ερείπια των Maya, μεγάλα κοπάδια φλαμίνγκο και ιερά των πτηνών, ιερά cenotes γλυκού νερού και τα 500 χρόνια -μελή αποικιακή πόλη της Μερίδας.

Τα πιο μέτρια (και τα πιο παραδοσιακά) μέρη για διαμονή βρίσκονται στην πόλη του Κανκούν στην ηπειρωτική χώρα, όπου ζουν οι περισσότεροι ντόπιοι. Η εποχή αιχμής είναι από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο, όταν η θερμοκρασία είναι στη δεκαετία του '80 και η υγρασία είναι χαμηλή. Μπορεί να είναι ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο είναι επίσης εποχή τυφώνα.