Καλύτερα μέρη για να δείτε τον ποταμό Μισισιπή

Το Μέμφις ιδρύθηκε το 1819 πάνω στα μπλόφα ψηλά πάνω από τον ποταμό Μισισιπή, ένα σημείο που θα παρέμενε ασφαλές από τα πλημμυρικά νερά.

Τα ίδια μπλόφα που κρατούν την πόλη ασφαλή από τον ποταμό παρέχουν επίσης μερικά από τα καλύτερα μέρη για να δουν τον ποταμό Μισισιπή στο Μέμφις. Δεν υπάρχουν πολλά καφέ και εστιατόρια που βλέπουν στον ποταμό. στην πραγματικότητα, τα ιστορικά κτίρια κατά μήκος του Front Street βρίσκονται πραγματικά μακριά από τον ποταμό.

Αλλά χάρη σε πολλά πάρκα και μονοπάτια, υπάρχουν πολλά σημεία για να απολαύσετε την ομορφιά του ποταμού Μισισιπή στο Μέμφις, ειδικά κατά το ηλιοβασίλεμα.

Tom Lee Park
Το Tom Lee Park είναι ένας ανοικτός χώρος πάρκου που βρίσκεται ανάμεσα στο Riverside Drive και τον ποταμό, νότια της οδού Beale. Αυτό το πάρκο έχει πεζοδρόμια που ανεβαίνουν μέσα από αυτό, και συνδέεται με σκάλες που οδηγούν μέχρι το Bluff Walk πάνω. Αυτή είναι η έδρα των σημαντικότερων γεγονότων του Μαΐου στο Μέμφις κάθε χρόνο.

Μουσείο Μεταλλίων
Το Μουσείο Μεταλλίων είναι ένα μικρό μουσείο που εστιάζει στο σιδηρουργείο και άλλα μεταλλικά έργα. Η πίσω αυλή του οδηγεί σε εκπληκτική θέα με θέα στον ποταμό Μισισιπή.

Πάρκο του ποταμού Mud Island
Το Mud Island βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι Wolf River και τον ποταμό Μισισιπή. Η θέα του ανοιχτού ποταμού είναι ελάχιστη στο ίδιο το πάρκο, αλλά αξίζει τον κόπο να κοιτάξει κανείς προς τον ορίζοντα του Μέμφις πέρα ​​από το λιμάνι, ειδικά όταν παρακολουθεί μια συναυλία στο αμφιθέατρο.

Πάρκο Μισισιπή Greenbelt
Σε όλο το νησί Οδικώς από τα σπίτια, τα διαμερίσματα και τις επιχειρήσεις του λιμανιού στην πόλη Mud Island βρίσκεται το Mississippi Greenbelt Park. Η μεγάλη έκταση χορταριών και μεγάλων δέντρων εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού.

River Inn της πόλης του λιμανιού
Το River Inn of Harbor Town είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο λιμάνι της πόλης στο νησί Mud.

Έχει αρκετά πλεονεκτήματα για να απολαύσετε τον ποταμό: Αίθριο στο River Inn, εστιατόριο Paulette και Tug's.

Hotel Rooftops
Το Peabody Memphis και το Madison Hotel προσφέρουν στους επισκέπτες την υπέροχη θέα του ποταμού Μισισιπή από την ταράτσα. Το Peabody καλωσορίζει τους επισκέπτες να πάρουν το ασανσέρ επάνω χωρίς να παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Έχει επίσης ένα εβδομαδιαίο Κόμμα Rooftop τις Πέμπτες την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το Madison έχει τη νέα αίθουσα Twilight Sky, ένα μέρος για να πιείτε ποτά και να απολαύσετε φαγητό δίπλα στο φούρνο με θέα στο ποτάμι.

Bluff Walk
Μια γαλήνια και όμορφη βόλτα μπορεί να βρεθεί στην κορυφή των bluffs στο Bluff Walk. Η καλύτερη έκταση ίσως είναι μεταξύ της Beale Street και της γειτονιάς South Bluffs. Κατά μήκος της διαδρομής, οι απόψεις του ποταμού κάθονται κάτω, καθώς το μονοπάτι πηγαίνει δίπλα σε μερικά από τα ωραιότερα σπίτια της πόλης.

Beale Street Landing
Η οδός Beale Street Landing στους πρόποδες της οδού Beale είναι το σπίτι της πόλης για κρουαζιέρες με ποταμόπλοιο. Μια χορτώδης έκταση στην κορυφή του κτιρίου προσφέρει μοναδική θέα στον ποταμό και το νησί λάσπης.

Πάρκα
Το Πάρκο του Μάρτυρα κάθεται κοντά στις παλαιότερες γέφυρες που διασχίζουν τον ποταμό από το Διεθνές 55 στο κανάλι 3 Drive. Το πάρκο συνδέεται με το πάρκο Tom Lee μέσω του μονοπατιού του ποταμού Riverwalk. Και στο βορρά καθισμένος στον πυρήνα του Downtown είναι το Memphis Park, παλαιότερα γνωστό ως Confederate Park.

Βρίσκεται στην μπλόφα δίπλα στο νομικό σχολείο του Πανεπιστημίου του Μέμφις.