Πώς να αποφύγετε τις γραμμές στη Disney World με το FastPass +

Θέλετε να αποφύγετε τις μακριές γραμμές στο Disney World; Το 2014, η Disney αντικατέστησε το σύστημα κράτησης θέσεων FastPass με το πολύ πιο ευέλικτο FastPass + . Η νέα έκδοση του συστήματος αποτελεί μέρος του MyMagic +, το οποίο συνδυάζει μια εφαρμογή για κινητά με φορητά MagicBands.

Όπως και το παλιό σύστημα, το Disney FastPass + επιτρέπει στις οικογένειες να χαλαρώσουν με τη γνώση ότι οι εμπειρίες τους πρέπει να είναι κλειδωμένες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπόλοιπο χρόνο τους για να διασκεδάσουν σε άλλα αξιοθέατα.

Αλλά με το νέο σύστημα, δεν υπάρχει πλέον να τρέχει γύρω από τα πάρκα κλειδώματος σε ένα FastPass κάθε φορά και στη συνέχεια να πρέπει να τρέξει πίσω όταν είναι χρόνος σας για να οδηγήσετε. Το νέο σύστημα είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό.

Μια άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ του παλαιού συστήματος και του FastPass + είναι ότι το νέο σύστημα σάς επιτρέπει να κάνετε εκ των προτέρων πρόσβαση στις αγαπημένες σας βόλτες και αξιοθέατα.

Διαμονή σε ξενοδοχείο Disney World Resort; Ένα από τα καλύτερα προνόμια των επισκεπτών είναι ότι μπορείτε να κάνετε τις επιλογές FastPass + έως και 60 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας, για κάθε μέρα έχετε ένα εισιτήριο πάρκο. Δεν μένετε σε ένα ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο; Οι κάτοχοι κάρτας της Disney και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις επιλογές FastPass + 30 ημέρες πριν από το ταξίδι τους μόλις αγοράσουν τα εισιτήρια.

Υπάρχουν πλέον περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των αξιοθέατων και των εμπειριών που διατίθενται ως FastPass +, συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων και των περιοχών θέασης παρελάσεων, των εκπομπών και των χαρακτήρων της Disney συναντώνται και χαιρετίζονται. Βλ. Πώς να χρησιμοποιήσετε τα MyMagic + και MagicBands της Disney .

Πώς λειτουργεί το FastPass +

Ακόμα και πριν φτάσετε στα πάρκα, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες εμπειρίες και ώρες FastPass +. Μπορείτε να επιλέξετε τις διαθέσιμες εμπειρίες μία προς μία για τις ώρες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας για μια πιο προσαρμοσμένη επιλογή.

Μπορείτε να κάνετε μία, δύο ή τρεις επιλογές FastPass +. Μπορείτε να κάνετε μέχρι τρεις επιλογές FastPass + εκ των προτέρων.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα ή δύο, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις επιλογές σας FastPass + εν κινήσει, μέχρι τη στιγμή που εξαργυρώνονται, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας που επισκέπτεστε το πάρκο. Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με την δωρεάν εφαρμογή για κινητά My Disney Experience ή μέσω περιπτέρων που βρίσκονται στα πάρκα Walt Disney World.

Εκτελέστε FastPasses; Μετά την εξαργύρωση των τριών πρώτων FastPasses, μπορείτε να κάνετε μία επιπλέον επιλογή FastPass, είτε σε ένα κιβώτιο FastPass + στο πάρκο ή στην εφαρμογή για κινητά MyDisneyExperience. Αφού χρησιμοποιήσετε την τέταρτη επιλογή FastPass +, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο, και ούτω καθεξής - είτε σε περίπτερο είτε με την εφαρμογή.

Αν το εισιτήριό σας έχει προνόμια για το park-hopping, μπορείτε να κάνετε τις πρόσθετες επιλογές σας σε άλλο πάρκο. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι αυτές οι επιλογές FastPass + πρέπει να γίνονται σε περίπτερο στο πάρκο όπου βρίσκεται η επιθυμητή εμπειρία.

Κορυφαίες στρατηγικές FastPass +

Περισσότερα Συμβουλές για το World Disney

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher