Κατοικίες Holiday Light Εμφανίζει στο Little Rock, Αρκάνσας

Τα φώτα των διακοπών δεν είναι τόσο μεγάλα και εντυπωσιακά όπως ήταν. Φαίνεται ότι οι γειτονιές κοσμούν ολοένα και λιγότερο, και χάσαμε τα φημισμένα φώτα του Jennings Osborne Cantrell, για τα οποία ακόμα μιλάνε οι άνθρωποι. Θυμάμαι ότι η περιοχή γύρω από το παλιό Πανεπιστημιακό εμπορικό κέντρο ήταν πολύ πιο θεαματική. Θυμάμαι ότι έψαχνα για το "Σπίτι του Trotter's Globe" όταν ήμουν παιδί (Hubert " Χήνες " Ausbie έκαναν όλα έξω).

Υπάρχει κάτι μαγικό για τα φώτα των Χριστουγέννων, ειδικά για τα παιδιά. Οδήγηση γύρω και κοιτάζοντας το φως είναι μια αγαπημένη παράδοση διακοπών πολλών οικογενειών. Τα καλά νέα είναι ότι μερικές γειτονιές συμβαδίζουν με την παλιά παράδοση του καταστρώματος στις αίθουσες (και φαίνεται να αναζωπυρώνει τα τελευταία χρόνια). Ορισμένες γειτονιές αξίζουν ακόμα να περάσουν. Έχουμε έναν Αρκάνσαν που κέρδισε την πάλη των Χριστουγέννων τον περασμένο χρόνο (είναι ένα κομμάτι μιας διαδρομής, αλλά είναι και εδώ).

Νομίζω ότι δείχνει σαν μεγάλη αγώνα χριστουγεννιάτικου φωτός και άλλες εκδηλώσεις διακόσμησης διακοπών καθιστούν τα καταστρώματα τις αίθουσες πιο δημοφιλείς. Υπάρχουν επίσης κάποιες διασκεδαστικές τεχνολογικές εξελίξεις που την καθιστούν πιο διασκεδαστική, όπως το συγχρονισμό του σπιτιού σας με τη μουσική ή το να αφήνετε τους επισκέπτες να ελέγχουν τα φώτα σας με μια εφαρμογή. Το 2015, υπήρχε ένα σπίτι στην περιοχή Heights που σας επέτρεπε να αλλάζετε τα φώτα τους από το κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό είναι πολύ ωραίο.

Προκαταβολές όπως αυτό κάνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας ακόμα πιο διασκεδαστική. Έτσι, ανακατέψτε τις λυχνίες LED, συγχρονίστε τις εφαρμογές και κάντε μια ευτυχισμένη γιορτή ή απλά πηγαίνετε να κοιτάξετε αυτά τα φώτα. Αυτό είναι μάλλον ευκολότερο.

Έχω επίσης μια λίστα δημόσιων προβολών φωτός αν δεν αισθάνεστε ότι οδηγείτε μέσα από γειτονιές.