Διεθνής έκθεση μοτοσικλετών Phoenix

Οι κατασκευαστές παρουσιάζουν τα ποδήλατά τους στο Glendale της Αριζόνα

Το 2016 η επίδειξη επέστρεψε στο Φοίνιξ ως διήμερη εκδήλωση. BMW, BRP Can-Am, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Ινδική μοτοσυκλέτα, Kawasaki, Suzuki, Star, Triumph, Victory, Yamaha, Zero.

Ο επίσημος τίτλος της εκδήλωσης είναι η Progressive International Motorcycle Shows®.

Πότε είναι η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλετών;

Η τελευταία επίδειξη στην Αριζόνα ήταν το 2016.

Δεν υπάρχουν σχέδια για μια εμφάνιση στο Phoenix-area το 2017. Ελέγξτε ξανά το 2018 για να δείτε αν η εκπομπή θα προγραμματιστεί εδώ.

Πού είναι η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλετών;

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Η είσοδος είναι $ 12 ανά άτομο, τα παιδιά 11 ετών και νεότεροι εισάγονται δωρεάν με έναν ενήλικα που πληρώνει. Οι τιμές είναι για κάθε ημέρα. Τα εισιτήρια είναι γενικής αποδοχής. Παρέχονται επίσης διήμερες κάρτες, όπως συνδυασμοί πούλι / μπλουζάκι και VIP εμπειρίες. Θα προστεθούν χρεώσεις υπηρεσιών.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων στο διαδίκτυο ή στο περίπτερο εισιτηρίων του Πανεπιστημίου Phoenix Stadium την ημέρα της εκδήλωσης.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις ενιαίου εισιτηρίου;

Όχι ότι το ξέρω.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Θα δείτε ποδήλατα δρόμου, ποδήλατα βρωμιάς, κρουαζιερόπλοια, σκούτερ, δίπλα-δίπλα και ATV για νέους και έμπειρους αναβάτες. Θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια, ψυχαγωγία και demos.

Το Marketplace θα έχει αντικείμενα για τους λάτρεις των ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων. Τα τρόφιμα και τα ποτά θα είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο 800-331-5706 ή επισκεφθείτε τις στο διαδίκτυο.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.