Οδηγός για το Παρίσι: Μια κατανομή ανά μήνα

Μέσες θερμοκρασίες και καθίζηση

Η αίσθηση των μέσων καιρικών συνθηκών στο Παρίσι σε κάθε μήνα είναι ένα σημαντικό βήμα στο σχεδιασμό του ταξιδιού σας στην πόλη του φωτός.

Μόλις ελέγξετε τις θερμοκρασίες και τους βροχόπτους για το μήνα / τα ταξίδια που επιθυμείτε, μεταβείτε στην παρακάτω λίστα, σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτό το χρήσιμο χαρακτηριστικό για πιο λεπτομερείς πληροφορίες και συμβουλές για το σχεδιασμό του ταξιδιού σας: Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου να επισκεφθείτε το Παρίσι;

Παρίσι τον καιρό τον Ιανουάριο

Τον Ιανουάριο επικρατούν κρύες και υγρές συνθήκες, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να συσκευάσετε πολλά ζεστά ρούχα, να φορέσετε αδιάβροχα παπούτσια και να έχετε γάντια, καπέλο, αδιάβροχο και ομπρέλα στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ιανουάριο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον καιρό τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι συχνά ακόμα πιο κρύος από τον Ιανουάριο - ή τουλάχιστον αισθάνεται αυτός ο τρόπος εξαιτίας του αιολικής άνεσης. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τη βαλίτσα σας με πολλά ζεστά και αδιάβροχα αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα για το Φεβρουάριο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος φέρνει μια μικρή απόψυξη, αλλά όχι αρκετό για να πάει χωρίς μανίκια.

Θα χρειαστείτε ακόμα πολλά ζεστά πουλόβερ, αδιάβροχα παπούτσια και σακάκι.

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι τον Μάρτιο εδώ

Παρίσι τον Απρίλιο

"En avril, ne te decouvre pas d'un fil": αυτή η γαλλική έκφραση σημαίνει "Τον Απρίλιο, μην απογυμνώσετε ούτε ένα νήμα". Μπορεί ακόμα να είναι ψυχρός, με απρόβλεπτες ριπές και ντους. Σας συνιστώ στρώματα συσκευασίας, και φροντίστε να κρατήσετε αυτά τα αδιάβροχα ρούχα και παπούτσια στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα για τον Απρίλιο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Μάιο

Μέχρι τον Μάιο, μια πραγματική απόψυξη είναι σε εξέλιξη, για την απόλαυση όλων. Ακόμα, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά βροχερός μήνας: κρατήστε αυτά τα αδιάβροχα αντικείμενα κοντά. Ακόμη, συνιστώνται ελαφριά πουλόβερ και σακάκια.

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι τον Μάιο εδώ

Παρίσι τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος φέρνει πολύ θερμότερες θερμοκρασίες, αλλά και πολλές βροχές, συμπεριλαμβανομένων και αιφνιδιαστικών καταιγίδων. Συσκευασία βαλίτσα σας με τα στρώματα, και φροντίστε να φέρει αδιάβροχο ή ομπρέλα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ιούνιο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι στην πόλη του φωτός είναι μέτρια ζεστή και πανέμορφη - ή μάγισσα, ζεστή και υγρή. Πολλά t-shirts και open-toed παπούτσια συνιστάται να κρατήσει από sweltering, ειδικά στο μετρό του Παρισιού. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένας υγρός μήνας ... έτσι κρατήστε το αδιάβροχο βολικό.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ιούλιο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος, όπως και ο Ιούλιος, χαρακτηρίζεται από ηλιόλουστες, ζεστές εποχές και κακοκαιρίες. Για να αποφύγετε την υπερθέρμανση, συσκευάζετε ελαφριά ρούχα σε φυσικές ίνες, όπως βαμβάκι ή σεντόνια, και φορέστε σανδάλια ή παπούτσια ανοιχτού τύπου, όπου είναι δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα για τον Αύγουστο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι οριακά πιο δροσερός από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - και μερικές φορές βλέπει τις ινδικές καλοκαιρινές συνθήκες. Φροντίστε να συσκευάσετε τη βαλίτσα σας με φως και δροσερό ρουχισμό. Αλλά και πάλι, μπορεί να είναι ακόμα υγρό: κρατήστε την ομπρέλα ή το ελαφρύ αδιάβροχο στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα για το Σεπτέμβριο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Οκτώβριο

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να βουίζουν σημαντικά τον Οκτώβριο, οπότε ήρθε η ώρα να συσκευάσετε τη βαλίτσα σας με στρώματα: πουλόβερ και ζεστά παντελόνια ή φορέματα για πιο δροσερές μέρες. ελαφρύτερα αντικείμενα για το περίεργο ζεστό και ηλιόλουστο. Και πάλι, πάντα να έχετε αδιάβροχα ρούχα στη βαλίτσα σας για τις βροχερές μέρες.

Διαβάστε περισσότερα για τον Οκτώβριο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον καιρό τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος είναι γενικά κρύος, θολός, σκοτεινός και υγρός. Συσκευάστε πολλά ζεστά και αδιάβροχα ρούχα και παπούτσια.

Διαβάστε περισσότερα για το Νοέμβριο στο Παρίσι εδώ

Παρίσι τον Δεκέμβριο

Κρύο και συχνά καθαρό, το Δεκέμβριο απαιτεί ζεστά και αδιάβροχα ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα για το Δεκέμβριο στο Παρίσι εδώ

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αναζητάτε ταξιδιωτικά πακέτα και προσφορές; Ξεκινήστε την αναζήτησή σας: