Η παρέλαση προνυμφών στο Σαιντ Λούις

Μια παράδοση της 4ης Ιουλίου στην πόλη Gateway

Κάθε χρόνο, ο Σαιντ Λούις γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με το Fair Saint Louis και την Παρελθούσα Παρέλαση Προφητών. Το VP Parade είναι παράδοση στην πόλη εδώ και 135 χρόνια. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε τη φετινή παρέλαση.

Πότε και που

Το 2017 VP Parade είναι το Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 9:30 π.μ., στο κέντρο του St. Louis. Η παρέλαση ξεκινάει από το Μπρόντγουεϊ και την Αγορά ακριβώς δυτικά της παλαιάς αίθουσας δικαστηρίων. Ταξιδεύει δυτικά στην Market Street και τελειώνει στην αγορά και 20ο κοντά στο Union Station.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε κάτω για την παρέλαση, μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις που ζουν στην τηλεόραση KMOV, Channel 4.

Τι θα δείτε

Το VP Parade έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς να δει. Υπάρχουν δεκάδες μονάδες στην παρέλαση, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών πορείας, των πλωτήρων, των μπαλονιών, των κλόουν, των στρατιωτικών φρουρών τιμής και άλλων. Το θέμα για τη φετινή παρέλαση είναι "Μεγάλα πράγματα συμβαίνουν." Χρειάζεται περισσότερη από μία ώρα για όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν το δρόμο τους κάτω από τη διαδρομή παρέλασης.

Μετά την παρέλαση

Φυσικά, το VP Parade είναι μόνο η αρχή του μεγαλύτερου εορτασμού της 4ης Ιουλίου του St. Louis. Οι εορταστικές εκδηλώσεις γίνονται σε εξέλιξη στο Fair Saint Louis στο Forest Park στις 2 Ιουλίου. Η έκθεση θα είναι και πάλι στο Art Hill λόγω του τρέχοντος έργου κατασκευής στο Gateway Arch. Η τριήμερη εκδήλωση διαθέτει δωρεάν συναυλίες, γιγαντιαίες επιδείξεις πυροτεχνημάτων και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του δίκαιου χρονοδιαγράμματος και της φετινής σειράς ψυχαγωγίας, δείτε τον οδηγό μου στο Fair Saint Louis 2017 .

Για ακόμη περισσότερους τρόπους για να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ελέγξτε τις 15 κορυφαίες 4 Ιουλίου εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή St. Louis .

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά

Έχοντας το VP Parade και το Fair Saint Louis σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες φέτος θα διευκολύνουν τα προβλήματα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Οι Καρδινάλλοι είναι στην πόλη που παίζει στους Εθνικούς, αλλά το παιχνίδι δεν ξεκινάει μέχρι τις 6:15 μ.μ., οπότε δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για πάρκινγκ παρέλασης.

Κάποιες καλές επιλογές για στάθμευση είναι τα γκαράζ Stadium East και West κοντά στο Busch Stadium , τα τετράγωνα S & H στην 4η οδό και το Cerre και οι χώροι στάθμευσης κοντά στο Laclede's Landing και το Dome.