Γιορτάστε την πτώση κατά τη διάρκεια της Apple Fest στα οπωροφόρα του Eckert

Η πτώση είναι μια διασκεδαστική ώρα για φαγητό στην περιοχή St. Louis. Τα τοπικά εστιατόρια παρουσιάζουν τα καλύτερα πιάτα τους στην ετήσια Γεύση του St. Louis το Σεπτέμβριο. Μια άλλη δημοφιλής εκδήλωση με θέμα τα τρόφιμα είναι το Apple Fest στο Eckert's Orchards στο Μετρό Ανατολής.

Πότε και που

Το Apple Fest πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα το Σεπτέμβριο. Το 2016, το Eckert's στο Belleville φιλοξενεί το Apple Fest κάθε Σαββατοκύριακο από τις 3 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει χρέωση για ορισμένες δραστηριότητες του φεστιβάλ.

Το Eckert έχει τρεις θέσεις στο Ανατολικό Μετρό. Οι τοποθεσίες Belleville και Millstadt είναι περίπου 30 λεπτά από το κέντρο του St. Louis. Το αγρόκτημα Grafton είναι περίπου μία ώρα βόρεια του St Louis. Για συγκεκριμένες οδηγίες σε κάθε τοποθεσία, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Eckert.

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Apple Fest είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη συγκομιδή της πτώσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις γεύσεις σας με μήλο πίτες, φρυγανιά, κέικ, μπισκότα και άλλα γλυκά. Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης και άλλα δημοφιλή πτώματα όπως καραμέλα, γλυκό καλαμπόκι και κέικ χοάνης. Εκτός από όλα τα μήλα, υπάρχει ζωντανή διασκέδαση, βόλτες με βάρκες, βόλτες με πόνυ και άλλες ειδικές δραστηριότητες για παιδιά.

Και μην χάσετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα δικά σας μήλα. Κάντε μια βόλτα στο μέσο του οπωρώνα και γεμίστε τις τσάντες σας με φρούτα από τα δέντρα. Η Eckert αναπτύσσει μια μεγάλη ποικιλία από μήλα, όπως τα Honeycrisp, Gala, Red Delicious, Yellow Delicious και Granny Smith, έτσι υπάρχουν μήλα για όλα τα γούστα.

Ορισμένες ποικιλίες είναι έτοιμες για επιλογή από τα μέσα Αυγούστου. Άλλοι δεν ωριμάζουν μέχρι τον Οκτώβριο. Για την τελευταία φορά που τα φρούτα είναι στη σεζόν αυτή τη στιγμή, ελέγξτε την ενημέρωση της καλλιέργειας του Eckert.

Άλλα γεγονότα στο Eckert's

Αν δεν μπορείτε να το φέρετε για το Apple Fest φέτος, υπάρχουν πολλά άλλα γεγονότα στο Eckert αξίζει τον έλεγχο.

Η τοποθεσία Belleville είναι ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για τις κολοκύθες όσο και για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικά γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το Haunted Hayrides τον Οκτώβριο, το πρωινό με το Santa τον Δεκέμβριο, το Φεστιβάλ Οίνου και Τροφίμων το Μάρτιο και οι ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Περισσότερα Φθινόπωρο Διασκέδαση

Το Apple Fest της Eckert είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να καλωσορίσετε την πτώση στην περιοχή St. Louis. Μπορείτε να περιπλανηθείτε σε ένα λαβύρινθο καλαμποκιού επτά στρεμμάτων στο Great Godfrey Maze . Υπάρχουν επίσης εορτασμοί του Oktoberfest στο Soulard, το St. Charles και το Belleville. Αν ψάχνετε για πράγματα που πρέπει να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις κορυφαίες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ελεύθερου φθινοπώρου στην περιοχή St. Louis .