Πώς να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στο αγρόκτημα του Knott's Berry

Για να μην ξεπεράσει ο πιο διάσημος γείτονάς του στο κοντινό Anaheim , το Merry Farm του Knott είναι το ετήσιο πάρτι διακοπών στο θεματικό πάρκο Knott's Berry Farm στο Buena Park, CA.

Για λιγότερο από το 1/3 της τιμής της Disneyland, το Knott's προσφέρει ένα τεράστιο ποσό διασκέδασης για τα χρήματά σας. Εκτός από τις εορταστικές διακοσμήσεις, που περιλαμβάνουν ένα δέντρο 65 'και τα αξιοθέατα του πάρκου που είναι διακοσμημένα με φώτα διακοπών, υπάρχουν περιπλανώμενοι καρολέζοι, ειδικές εκθέσεις σε όλα τα στάδια.

Σε αντίθεση με μερικά από τα άλλα πάρκα, τα οποία τουλάχιστον δίνουν ένα νεύμα για την ποικιλία των διακοπών που γιορτάζονται το Δεκέμβριο από διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες, το Merry Farm του Knott έχει να κάνει με τα Χριστούγεννα.

Τοποθεσία

Το αγρόκτημα του Knott's Berry
8039 Beach Boulevard
Buena Park CA 90620

(Beach Blvd έξοδος από το 91 αυτοκινητόδρομο στο πάρκο Buena)

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά από το Σαββατοκύριακο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι το Σαββατοκύριακο μετά τα νέα χρόνια, εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Knott για ώρες στάθμευσης, τα οποία ποικίλλουν ανά ημέρα.

Εισιτήρια

Ακόμη και αν δεν έχετε καμία πρόθεση να κάνετε βόλτες, είναι διασκεδαστικό να βλέπετε τις παραστάσεις και να δοκιμάσετε τους πωλητές διακοπών και τις εποχιακές λιχουδιές (πρόσθετη αγορά) για 42,75 δολάρια.

Ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης

Δείχνει

Θελγήτρα