Απογευματινό τσάι στο Orangery, το παλάτι του Kensington στο Λονδίνο, Αγγλία

Συμβουλές για το πώς να απολαύσετε αυτή την όμορφη τοποθεσία, από Posh τσάι με Delicious κέικ

Το Orangery στο Kensington Palace είναι το μέρος για να πάτε για ένα παραδοσιακό απογευματινό τσάι . Σε αυτή τη θέση, οι ταξιδιώτες μπορούν να δειπνήσουν σε ένα παλάτι και να φορούν πάνινα παπούτσια ταυτόχρονα. Γνωστή ως μια από τις καλύτερες θέσεις για το απογευματινό τσάι στο Λονδίνο , τα πλεονεκτήματα για αυτή την εγκατάσταση είναι μακρά. Από την όμορφη τοποθεσία έως την μεγάλη ποικιλία από τσάγια και καφέδες, οι ταξιδιώτες θα διαπιστώσουν ότι το παλάτι του Kensington έχει ευχάριστη εξυπηρέτηση, καθιστική στάση και μια περιστασιακή ατμόσφαιρα γεμάτη αγαπημένη απόλαυση όλων: το κέικ.

Ενώ η πολυτέλεια αυτού του εστιατορίου μπορεί να θεωρηθεί λίγο υπερτιμημένη, αξίζει πολύ την τιμή.

Το Orangery βρίσκεται εντός του Kensington Palace, στο απώτατο δυτικό άκρο του Hyde Park. Οι ταξιδιώτες πρέπει να επισκεφτούν τον ιστότοπο για λεπτομέρειες όπως ώρες και αριθμό τηλεφώνου, ωστόσο, το απογευματινό τσάι συνήθως σερβίρεται καθημερινά στις 3-5:00. Οι κρατήσεις δεν γίνονται δεκτές, αλλά οι ταξιδιώτες έχουν γενικά καθίσει αμέσως. Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι "Ελάτε όπως είστε" έτσι οι ταξιδιώτες θα παρατηρήσουν ότι μερικοί επισκέπτες είναι ντυμένοι ενώ άλλοι είναι σε τζιν.

Μια ματιά στο μενού, από το φαγητό μέχρι τον καφέ

Υπάρχουν πολλές επιλογές στο μενού για απογευματινό τσάι. Οι ταξιδιώτες μπορούν να πάνε με το παραδοσιακό τσάι της Ωκεανογραφίας, το οποίο αποτελείται από μια ποικιλία από τσάι ή καφέ, σάντουιτς αγγουριού, φρούτα με κρέμα γάλακτος και μαρμελάδα και μια φέτα κέικ Orangery. Κάθε επιλογή τροφίμων εξάγεται χωριστά, η οποία λειτουργεί καλά, αφού το δοχείο τσαγιού κάθε ατόμου περιέχει αρκετά για τρία φλιτζάνια.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια για να διαλέξετε, οπότε υπάρχει κάτι για όλους, ακόμη και αν οι ταξιδιώτες δεν θεωρούν τον εαυτό τους πολύ πόσιμο τσάι.

Τα σάντουιτς αγγούρι σερβίρονται με ένα ήπιο τυρί κρέμα και μπορεί να είναι λίγο ήπια, αλλά η πραγματική χαρά έρχεται με τα αρτοσκευάσματα. Τα σουπιά φρούτων, που είναι ο κωδικός για τις σταφίδες, σερβίρονται ζεστά και δεν είναι τα παραδοσιακά ξηρά και εύθρυπα ταξιδιώτες που μπορεί να περιμένουν.

Είναι εκπληκτικά υγρό και νόστιμο με τη μαρμελάδα φράουλας που τα συνοδεύει. Το κέικ Orangery είναι ένα βασικό κίτρινο κέικ με ένα παχύ, ζαχαρούχο πάγωμα που έχει μόνο μια νότα πορτοκαλιού. Είναι το τέλειο γλυκό τέλος στο απογευματινό τσάι, αλλά οι ταξιδιώτες θα πρέπει να προειδοποιούνται ότι μπορεί να τα βάλει σε προσωρινό κώμα ζάχαρης όταν τελειώσει. Το μενού προσφέρει επίσης μια ποικιλία από άλλα κέικ και μπισκότα, και ενώ όλοι φαίνονται νόστιμα, το τσάι Orangery Tee θα είναι πολύ γεμάτο για να διασκεδάσει ακόμη και την ιδέα της δειγματοληψίας περισσότερο.

Η βασιλική τοποθεσία

Οι ταξιδιώτες δεν θα μπορέσουν να φανταστούν μια ωραιότερη τοποθεσία για ένα χαλαρωτικό απόγευμα. Το Orangery βρίσκεται στο πιο δυτικό άκρο του Hyde Park (κοντά στο Round Pond), οπότε οι ταξιδιώτες θα πρέπει να βρουν μια βόλτα στο πάρκο στο δρόμο τους εκεί. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο στο παλάτι του Kensington, το Orangery χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1700 για τη βασίλισσα Anne ως ένα είδος θερμοκηπίου για την κηπουρική της. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε τραπεζαρία που χρησιμοποιήθηκε για διάφορα πάρτι και διασκέδαση.

Το μονοπάτι που οδηγεί στο Orangery περιβάλλεται από έναν καταπράσινο γκαζόν και κομψά κλαδευμένα δέντρα και οι ταξιδιώτες θα αισθάνονται αληθινά σαν βασιλείς καθώς πλησιάζουν.

Το εσωτερικό είναι εξίσου εντυπωσιακό, με τις περίπλοκες λαξευμένες λεπτομέρειες και τοξωτές πόρτες. Η περιστασιακή και φιλική ατμόσφαιρα εμποδίζει τον καθενόν από την αίσθηση της έλλειψης θέσης ή υποσιτισμού.

Η Υπηρεσία Φύλλων

Η υπηρεσία στο Orangery είναι πολύ φιλική και ενημερωμένη. Οι σερβιτόροι θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις που έχουν οι ταξιδιώτες σχετικά με το τσάι ή το φαγητό και θα τραβήξουν μια φωτογραφία στο τραπέζι όταν ζητηθεί. Κάθε πορεία του τσαγιού θα βγει από τη στιγμή που οι ταξιδιώτες θα έχουν τελειώσει τον προηγούμενο και οι ταξιδιώτες δεν θα νιώσουν βιαστικά να φύγουν από το τραπέζι.

Ένα απόγευμα στο Orangery είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσετε τις διακοπές μιας εβδομάδας στο Λονδίνο. Οι επιλογές τσαγιού μπορεί να φαίνονται λίγο ακριβές, αλλά οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν κατά νου ότι πληρώνουν για την ατμόσφαιρα, επίσης. Μετά από όλα, δεν είναι καθημερινά οι ταξιδιώτες να μπορούν να πουν ότι έχουν δει σε ένα παλάτι.