Λίμνη Farmpark στο Βορειοανατολικό Οχάιο

Η λίμνη Farmpark είναι ένα όμορφο αγρόκτημα και κέντρο εκπαίδευσης, μόλις 25 μίλια ανατολικά από το κέντρο του Κλίβελαντ. Δείτε 50 διαφορετικές φυλές ζωικού κεφαλαίου, θαυμάστε το μέλι και το σιρόπι σφενδάμου και θα απολαύσετε ένα από τα πολλά ειδικά γεγονότα, όπως το ετήσιο Φεστιβάλ Κρασιού του Οίνου Vintage που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο. Είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

Τα Εκθέματα

Η λίμνη Farmpark προσκαλεί τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν καθημερινές διαδηλώσεις μαγειρέματος μηχανών και χεριών, τυροκομίας, παγωτών και άλλων γεωργικών δεξιοτήτων.

Επιπλέον, στο πάρκο φιλοξενούνται 50 φυλές ζώων, από χοίρους μέχρι αλπακά, και τα παιδιά, ιδιαίτερα, θα χαρούν να δουν τα διάφορα ζώα που τρέφονται και φροντίζονται.

Το "Κέντρο Επιστημών Κέντρου" της λίμνης Farmpark παρουσιάζει εκθέματα για την υδροπονική και βιολογική κηπουρική, καλλιεργώντας το μέλι και δημιουργώντας ένα βιώσιμο θερμοκήπιο. Το Woodland Centre προσφέρει εκθέσεις για τη διατήρηση των δασών, τη συγκομιδή σιροπιού σφενδάμου και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες τοπικού ενδιαφέροντος. Τα τακτικά γεγονότα περιλαμβάνουν διαδρομές με άλογο και καρότσια και διαδηλώσεις προβάτων.

Το Farmpark φιλοξενεί επίσης το Canine Meadow, ένα πάρκο σκύλων στο οποίο ο σκύλος σας μπορεί να κοινωνήσει με άλλα σκυλιά μακριά από το λουρί. Αυτό το τμήμα του πάρκου είναι ανοικτό από την ανατολή μέχρι μια ώρα μετά το σούρουπο.

Εκδηλώσεις στη λίμνη Farmpark

Η λίμνη Farmpark φιλοξενεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μηνιαίων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκθεμάτων λαϊκής τέχνης, μουσικών παρουσιάσεων και εποχιακών εορτασμών. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι το ετήσιο φεστιβάλ κρασιού " Vintage Ohio ", το οποίο διοργανώνεται κάθε Αυγούστου, το λαβύρινθο καλαμποκιού και το φεστιβάλ λαϊκής τέχνης και μουσικής "Festival Peddler Festival" και το "Country Lights" .

Επισκεφθείτε τη λίμνη Farmpark

Η λίμνη Farmpark βρίσκεται περίπου 25 μίλια ανατολικά του κέντρου του Κλίβελαντ και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της διαδρομής I-90. Το πάρκο προσφέρει άφθονο δωρεάν χώρο στάθμευσης και προσφέρει ένα ευχάριστο κατάστημα δώρων, το οποίο πωλεί προϊόντα που κατασκευάζονται από το Οχάιο, συμπεριλαμβανομένου του μελιού και του σιροπιού σφενδάμου που γίνονται ακριβώς στο πάρκο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Λίμνη Farmpark
8800 Chardon Road
Kirtland, ΟΗ 44094

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της λίμνης Farmpark.