Γκλέντεϊλ, Κουίνς - Προφίλ γειτονιάς

Το Glendale είναι μια ήσυχη γειτονιά μικρής πολυκατοικίας, οικισμών πολυκατοικίας και οικιστικών κατοικιών. Βρίσκεται στο κέντρο της γης του νεκροταφείου, με τα νεκροταφεία να γεμίζουν πάνω από το ήμισυ του χώρου της γειτονιάς και σχεδόν στο ύψος του εδάφους. Η γειτονιά είναι παλιά, αλλά έχει ένα από τα πιο σύγχρονα εμπορικά κέντρα του εμπορικού κέντρου - το εμπορικό κέντρο Atlas Park. Δεν είναι καθόλου γνωστή γειτονιά.

Ποιος είναι επικεφαλής της Glendale, Queens; Αλλά δύο τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν τεθεί στον δήμο - Όλοι στην οικογένεια και βασιλιάς των Queens - υπαινίσσονται την Glendale.

Όρια και Κύριοι Δρόμοι

Τα όρια του Glendale είναι παντού. Μια σειρά από νεκροταφεία και το πάρκο Jackie Robinson Parkway αποτελούν το νότιο τμήμα της γειτονιάς με το Μπρούκλιν. Στα δυτικά βρίσκεται το Ridgewood , με το Fresh Pond Road και τη γραμμή του μετρό που σχηματίζει τα σύνορα. Στα βόρεια βρίσκεται μια άλλη γραμμή τρένων και η Cooper Avenue, χωρίζοντας τη Glendale από το Middle Village . Στα ανατολικά βρίσκεται η λεωφόρος Woodhaven, με ένα μικρό περίβλημα που περιτυλίγεται γύρω από το νεκροταφείο του Αγίου Ιωάννη και εκτείνεται βόρεια της λεωφόρου Metropolitan, όπου συναντάται το Forest Hills . Το ανατολικό όριο εκτείνεται στο Forest Park, νότια της λεωφόρου Metropolitan.

Μεταφορά

Η γραμμή του μετρό Μ σταματά στο Fresh Pond Road και την 67η Ave. Η γραμμή L στο Myrtle και το Wyckoff στο Bushwick του Μπρούκλιν δεν είναι πολύ μακριά. Είναι μια διαδρομή στο Μανχάταν, τουλάχιστον 40 λεπτά.

Το QM 24 είναι μια γρήγορη γραμμή λεωφορείου από το Glendale στο κέντρο του Μανχάταν. Το Jackie Robinson Parkway είναι γρήγορη πρόσβαση από τη γειτονιά.

Εστιατόρια και μπαρ

Το Zum Stammtisch σερβίρει γερμανική κουζίνα στην καρδιά του Glendale, αφού ήταν μια γερμανική γειτονιά. Η πιτσαρία της Leone στην Cooper Avenue είναι μία από τις καλύτερες πιτσαρίες της γειτονιάς στη Νέα Υόρκη, ψήνοντας μια τέλεια κρούστα στις αλμυρές πίτες.

Στο Atlas Park μπορείτε να βρείτε αλυσίδες εστιατορίων Chili's Bar and Grill, California Pizza Kitchen, Starbucks και Shiro της Ιαπωνίας .

Διάσημο Glendale

Ο βασιλιάς των Queens , η μακρόχρονη τηλεοπτική εκπομπή, παρουσίασε την εκκίνηση στην pub Glendale Pub Cooper. Το μπαρ είναι γνωστό σήμερα ως Irish Pub του Yer Man, που βρίσκεται στην 88η οδό, νότια του Cooper.

Ψώνια στο Glendale, Queens

Η Myrtle Avenue είναι ο κεντρικός δρόμος του Glendale, γεμάτος μικρές deli, εστιατόρια και επιχειρήσεις. Τα καταστήματα στο Atlas Park είναι ένα εμπορικό κέντρο που άνοιξε το 2006. Είναι ένα μοντέρνο, υπαίθριο εμπορικό κέντρο με ένα μεγάλο κινηματογραφικό θέατρο και πολλά καταστήματα ειδών ένδυσης και εστιατόρια. Το εμπορικό κέντρο έχει δει σκαμπανεβάσματα καθώς η κυριότητα άλλαξε τα χέρια.

Βασικά στοιχεία γειτονιάς - Glendale, Νέα Υόρκη