Το καλύτερο μέρος για να παρκάρετε στο Target Center

Πάρκινγκ στο Downtown Minneapolis για εκδηλώσεις, εκθέσεις και παιχνίδια Timberwolves

Το Target Center βρίσκεται στο κέντρο της Μινεάπολη, στην καθιερωμένη αποθήκη και στην περιοχή ψυχαγωγίας, και ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Προσθέστε το γεγονός ότι το Ballpark των Minnesota Twins, Target Field, βρίσκεται σχεδόν δίπλα, υπάρχουν στιγμές όπου ο ανταγωνισμός για χώρους στάθμευσης θα είναι έντονος.

Μην ανησυχείτε, όμως: υπάρχουν χιλιάδες θέσεις στάθμευσης κοντά στο Κέντρο Στόχων - απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα στο καλύτερο μέρος για να πάρκο στην περιοχή, είτε πρόκειται να δείτε μια επίδειξη, γεγονός, συναυλία ή το παιχνίδι μπάσκετ Minnesota Timberwolves.

Ράμπες στάθμευσης για το Κέντρο Στόχων

Τέσσερις μεγάλες ράμπες στάθμευσης, οι δημόσιες ράμπες στάθμευσης A, B, C και Hawthorne της πόλης Minneapolis, είναι το πλησιέστερο πάρκινγκ για το Target Center, συνδέονται με το Target Center με το οδόστρωμα και έχουν 7.000 χώρους μεταξύ τους. Τα τέλη στάθμευσης ποικίλλουν.

Αρκετές ακόμη δημοτικές και ιδιωτικές ράμπες στάθμευσης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, πολλά από τα οποία συνδέονται κατά το μεγαλύτερο μέρος με το κέντρο Target με το σύστημα του οδικού άξονα. Εδώ είναι ένας χάρτης των ιδιωτικών και δημοτικών ράμπες στάθμευσης κοντά στο Κέντρο Στόχων.

Χώροι στάθμευσης και χώρος στάθμευσης για το κέντρο στόχων

Υπάρχουν επί του παρόντος αρκετές επιφανειακές θέσεις στάθμευσης στην Warehouse District, πολλές κατά μήκος της Washington Avenue και First Avenue, οι οποίες θα χαρούμε να σας χρεώσουμε με την τιμή στάθμευσης.

Οι σταθμοί Metrodome είναι διαθέσιμοι για χρήση και το Light Rail συνδέει το Metrodome με το Target Center, δύο τετράγωνα από το σταθμό Warehouse District / Hennepin Avenue.

Ο ναύλος για ιππασία μέσα από το κέντρο της Μινεάπολη είναι μόνο 50 σεντ στη ζώνη του κέντρου.

Μετρητής στάθμευσης στο κέντρο στόχων

Οι μετρητές στα μπλοκ κοντά στο Κέντρο στόχων έχουν χρονικό όριο οκτώ ωρών. Φέρτε τρίμηνα, δολάρια ή κάρτα στάθμευσης Minneapolis. Ο χώρος στάθμευσης θα κοστίσει 4 δολάρια για οκτώ ώρες. Προσέξτε για τα μέτρα πιο μακριά, καθώς εξακολουθούν να έχουν το κανονικό όριο δύο ωρών για στάθμευση.

Χώρος στάθμευσης για το κέντρο στόχων

Αν ψάχνετε για δωρεάν χώρο στάθμευσης για το κέντρο Target, μπορείτε να το βρείτε, αλλά περιμένετε να περπατήσετε περίπου ένα μίλι, ή λίγο περισσότερο, στο πάρκο μπάλα. Οι γειτονιές στα δυτικά του Target Center, γύρω από τον αυτοκινητόδρομο Olsen Memorial, έχουν το πλησιέστερο δωρεάν πάρκινγκ στους δρόμους, αλλά είναι επίσης μια γειτονιά υψηλότερης εγκληματικότητας.

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι η στάθμευση στις βιομηχανικές γειτονιές μεταξύ του I-94 και του ποταμού Μισισιπή , αλλά ίσως το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε δωρεάν χώρο στάθμευσης είναι στην άλλη πλευρά του ποταμού, στην πιο ήσυχη περιοχή St. Anthony West της Βορειοανατολικής Μινεάπολη .

Σκεφθείτε να φέρετε τα ποδήλατά σας - πάρκο, στη συνέχεια ποδήλατο από το αυτοκίνητό σας, καθώς υπάρχουν πολλά ράφια ποδηλάτων κοντά στο κέντρο Target.

Εναλλακτικές λύσεις για το πάρκινγκ στο Κέντρο Target - Ιππασία με λεωφορείο και τρένο

Το Light Rail εξυπηρετεί το Target Center και ο πλησιέστερος σταθμός είναι ο σταθμός Warehouse District / Hennepin Avenue, δύο τετράγωνα μακριά. Υπάρχουν μεγάλα, δωρεάν πάρκα και βόλτα στο σταθμό 28th Avenue και το σταθμό Fort Snelling στη νότια Minneapolis. Ορισμένες διαδρομές με το λεωφορείο του μετρό εξυπηρετούν επίσης το Κέντρο στόχων. Μπορείτε να υπολογίσετε τη διαδρομή σας στο Κέντρο στόχων στο MetroTransit.org.