Ένας πλήρης οδηγός για την μετακίνηση στη Μινεάπολη

Το αφεντικό σας μόλις μπήκε και σας είπε ότι υπήρχε μια ευκαιρία στο γραφείο της Μινεάπολις. Ψάχνετε για μια νέα δουλειά και είδα ένα ενδιαφέρον άνοιγμα σε μια επιχείρηση της Minneapolis. Ή αναζητάτε μια νέα πόλη για να ζήσετε, κολλήστε μια καρφίτσα σε ένα χάρτη και προσγειώθηκε στη Μινεάπολη. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας για τη μετεγκατάσταση ή τη σκέψη για τη μετεγκατάσταση στη Μινεάπολη, πολλοί νεοφερμένοι γνωρίζουν πολύ λίγα για την πόλη πριν φτάσουν.

Η Μινεάπολη και η Μινεσότα δεν γνωρίζουν πολύ τουρισμό σε σχέση με άλλους προορισμούς στις ΗΠΑ. Η πόλη της Μινεάπολη είναι πολύ μακριά από οπουδήποτε αλλού και δεν έχει πολλά για αυτό που είναι διάσημο ή αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο. Λοιπόν, η Μινεσότα είναι το σπίτι του Spam. Και ίσως έχετε ακούσει για Target, που ιδρύθηκε και εδρεύει στη Μινεάπολη.

Εκτός από τα μεταποιημένα προϊόντα με βάση το κρέας και τα υπερκαταστήματα, πολλοί Αμερικανοί δεν γνωρίζουν πολλά για τη Μινεσότα, εκτός από τα στερεότυπα που διαιωνίζονται σε ταινίες όπως ο Fargo. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε Yaah; αντί για Ναι ;, πολλά παραδοσιακά Midwestern και Lutheran γοητεία και άφθονο χιόνι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να Minneapolis από αυτό.

Τι είναι να ζεις στη Μινεάπολη;

Κάθε πόλη είναι προϊόν της ιστορίας, της γεωγραφίας και των κατοίκων της. Η Μινεάπολη μεγάλωσε σε μια πόλη στα μέσα του 19ου αιώνα με την άφιξη μεταναστών από τη Σκανδιναβία και έγινε εμπορικό κέντρο με την εξημέρωση στους καταρράκτες του ποταμού Μισισιπή για να αλέσει το σιτάρι και να οδηγήσει το εμπόριο ξυλείας.

Η βιομηχανία άλεσης ήταν κάποτε η μεγαλύτερη στην Αμερική και η General Mills ιδρύθηκε και εξακολουθεί να εδρεύει, σε προάστιο της Minneapolis. Μετά τη μείωση της τοπικής βιομηχανίας άλεσης τη δεκαετία του 1950, η Μινεάπολις επανεστιάστηκε στο να γίνει οικονομικός κόμβος και όχι παραγωγικός. Πολλά κεντρικά γραφεία εδρεύουν εδώ, και οι βιομηχανίες όπως η τραπεζική, η λιανική, η ιατρική τεχνολογία, η υγειονομική περίθαλψη και η τεχνολογία των υπολογιστών είναι όλα σημαντικά για την τοπική οικονομία.

Η Μινεάπολη και η γειτονική πόλη του Αγίου Παύλου αποτελούν τις πόλεις Twin City της Μινεάπολης. Paul, η μεγαλύτερη αστική περιοχή στη Μεσόγειο μετά το Σικάγο και το Ντιτρόιτ. Το κέντρο της πόλης Minneapolis βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Μισσισσιπής και η διάταξη της πόλης είναι στο παραδοσιακό σύστημα πλέγματος, με αποκλίσεις γύρω από τον ποταμό, τις λίμνες της πόλης, τους κολπίσκους και πολλά πάρκα.

Περίπου 350.000 άνθρωποι ζουν στη Μινεάπολη και η μητροπολιτική περιοχή Twin Cities ανέρχεται σε περίπου 3.2 εκατομμύρια άτομα. Μέρος της αύξησης του πληθυσμού προέρχεται από τη μετανάστευση εντός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολλών Αμερικανών, και μέρος είναι η μετανάστευση από το εξωτερικό. Υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί από την Ανατολική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Σομαλία, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική.

Η παλαιότερη υπάρχουσα κατοικία στη Μινεάπολη χτίστηκε γύρω στο 1860. Μεγάλα τμήματα της πόλης της Μινεάπολης αναπτύχθηκαν γύρω στα τέλη του 20ου αιώνα και μεγάλο μέρος του κεννού χώρου ήταν κυρίως γεμάτο από τη δεκαετία του 1950, με μεταπολεμικές κατοικίες χτισμένες κυρίως σε λιγότερο επιθυμητές γειτονιές στο νότιο άκρο και βόρεια της Μινεάπολη. Νέα, μοντέρνα κατοικία, διαμερίσματα και διαμερίσματα είναι διαθέσιμα, ειδικά στα μοντέρνα μέρη της πόλης, αλλά αν θέλετε κάτι σύγχρονο, τα καλύτερα μέρη για να δείτε είναι στις παλιές βιομηχανικές περιοχές γύρω από το κέντρο της Μινεάπολη για ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα αποθήκης.

Η Minneapolis έχει μια ξεχωριστή εγκατάσταση γειτονιάς , με το χαρακτήρα της πόλης να αλλάζει σημαντικά μεταξύ των γειτονιών.

Τα προάστια που περιβάλλουν τη Μινεάπολη προσφέρουν κάθε είδος προαστιακής διαβίωσης που θα μπορούσατε να αναζητήσετε, από υποδιαιρέσεις ταυτότητας, παλαιότερα προάστια με χαρακτήρα και χαριτωμένες περιοχές της πόλης, υπάρχουν υπερσύγχρονες περιοχές και προσιτές επιλογές. Η μετακίνηση στη Μινεάπολη είναι κατά μέσο όρο για μια μεγάλη πόλη και, προφανώς, μπορεί να πάρει πολύ συμφόρηση στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους I-35W, I-94 και I-394 που φέρνουν από τα προάστια.

Η Μινεάπολη είναι σχετικά ήσυχη και ήρεμη για μια πόλη του μεγέθους της. Φυσικά, υπάρχει εγκληματικότητα στη Μινεάπολη, όπως σε κάθε μητροπολιτική περιοχή, αλλά τα περισσότερα βίαια εγκλήματα συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές της Μινεάπολη.

Αλλά ησυχία ισοδυναμεί με βαρετό; Η Μινεάπολη δεν είναι Νέα Υόρκη, αλλά οι ντόπιοι που αποκαλούν τη Μιννεάπολις το "Μίνι Μήλο" θα μπορούσαν να ειπωθούν ότι έχουν ένα σημείο.

Ψυχαγωγία και Πολιτισμός

Η τοπική τέχνη και η ψυχαγωγική σκηνή της Μινεάπολη είναι πολύ ζωντανή με τους ντόπιους μουσικούς να έχουν ένα ισχυρό συναγωνισμό και οι δημοφιλείς οπαδοί μουσικής συχνά χαλάρωσαν για να επιλέξουν ποιοι θα πάνε και θα δουν τα Σαββατοκύριακα. Συγκροτήματα που περιοδεύουν το έθνος σχεδόν πάντα σταματούν στη Μινεάπολη ή στο Άγιο Παύλο, εκτός αν βρίσκονται σε περιοδεία. Εικονικός χώρος πρώτης λεωφόρου, που εμφανίζεται στην ταινία Πρίγκιπα Purple Rain , είναι όπου παίζουν τα περισσότερα indie πράγματα και το Target Center φιλοξενεί μεγάλα αστέρια.

Η τέχνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της Μινεάπολης. Η Minneapolis έχει τρεις μεγάλες γκαλερί τέχνης, το Ινστιτούτο Τεχνών της Μινεάπολις , μια τεράστια και περιεκτική γκαλερί που καλύπτει κάθε σημαντική περίοδο με τέχνη από όλο τον κόσμο και δύο σύγχρονες γκαλερί τέχνης, το Walker Art Center και το Μουσείο Τέχνης Weismann. Η περιοχή των τεχνών της Βορειοανατολικής Μινεάπολη φιλοξενεί πολλά μικρά στούντιο και γκαλερί με καλλιτέχνες, γλυπτά και φωτογράφους που εργάζονται σε πολλά στυλ τέχνης. Τέχνη Σαββατοκύριακο τέχνης είναι κάθε Αύγουστο, όταν τρεις μεγάλες ταυτόχρονες εκθέσεις τέχνης Minneapolis συλλέγουν συλλέκτες από όλη τη χώρα.

Τα Μουσεία της Μινεάπολης παρουσιάζουν την ιστορία της Μινεάπολη από τις προαναφερθείσες μέρες άλεσης στο Μουσείο Μίλ Σίτι και τη συλλογή έργων τέχνης της τοπικής ιστορίας στο ιστορικό μουσείο Hennepin. Το Μουσείο ρωσικής τέχνης είναι ένα μικρό αλλά εξαιρετικό μουσείο που κάνει ακριβώς αυτό που το όνομά του υποδηλώνει με έργα τέχνης αρχαία και μοντέρνα και το μουσείο Bakken κάνει μια σπουδαία δουλειά να κάνει ηλεκτρισμό και μαγνητισμό συναρπαστικό.

Ο πολιτισμός της καφετέριας του Minneapolis είναι ζωντανός και καλά, με πολλά καταστήματα καφέ να είναι μικρές αίθουσες μουσικής, γκαλερί τέχνης και αθλήματα συλλογικής συλλογής καθώς και καπουτσίνο.

Ο δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός Minnesota που υποστηρίζεται από τους ακροατές είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους των Twin City. Η MPR μεταδίδει τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς, την κλασσική μουσική, τον τρέχοντα εναλλακτικό σταθμό μουσικής και το MPR NewsQ, το οποίο επίσης εκπέμπει το A Prairie Home Companion. Βλέπετε, έχετε ακούσει κάτι άλλο από τη Μινεσότα. Η εφημερίδα Minneapolis, το Star Tribune, είναι μία από τις δύο μεγάλες εφημερίδες που δημοσιεύονται καθημερινά στις Twin Cities - η άλλη είναι η Pioneer Press με έδρα το St. Paul.

Η νυχτερινή ζωή στο κέντρο της Minneapolis στο κέντρο της Μινεάπολη, στο Uptown Minneapolis . Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα διαθέτει πολλά μπαρ και διασκέδαση, ενώ η Βορειοανατολική Μινεάπολη είναι δημοφιλής με τους hipsters.

Η Μινεάπολη έχει μια μεγάλη γκέι κοινότητα, και η πόλη είναι γενικά φιλόξενος και αποδεκτός. Η Μιννεάπολις ήταν από τις πρώτες στο έθνος που εισήγαγαν συνεργασίες που επιτρέπουν σε ζευγάρια του ίδιου φύλου μερικά από τα οφέλη των παραδοσιακών παντρεμένων ζευγαριών. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γκέι γειτονιά στη Μινεάπολη, αλλά τα περισσότερα από τα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους μπαρ και τις επιχειρήσεις βρίσκονται στα πιο δροσερά μέρη της Minneapolis - Uptown Minneapolis, στη γειτονιά του πάρκου Loring και στο κέντρο της Minneapolis. Το πάρκο Loring είναι το σπίτι του ετήσιου LGBT Pride Festival, μιας εκδήλωσης για το Σαββατοκύριακο που είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ υπερηφάνειας στις ΗΠΑ.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ακμάζουν στη Μινεσότα. Η Ορχήστρα της Μινεσότα παίζει στο κτίριο Orchestra Hall της έδρας τους στο κέντρο της πόλης Minneapolis. Για χορευτικές και επιδόσεις τέχνες, το Northrop Auditorium είναι το μέρος όπου μπορείτε να δείτε τον σύγχρονο και κλασσικό χορό από τους εθνικούς και διεθνείς καλλιτέχνες. Ένα συχνά αναφερόμενο στατιστικό στοιχείο είναι ότι η Minneapolis έχει περισσότερες έδρες θέατρο ανά κάτοικο από οπουδήποτε αλλού στο έθνος εκτός από τη Νέα Υόρκη .

Το ζαφείρι-μπλε θέατρο Guthrie είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό θέατρο στη Μινεάπολη, υπάρχει μια ολόκληρη περιοχή θεάτρου στη δυτική πλευρά του κέντρου της πόλης Minneapolis και μια άλλη συλλογή από θέατρα στην περιοχή Cedar-Riverside. Το Φεστιβάλ Fringe της Μινεάπολης είναι ένα από τα μεγαλύτερα του έθνους. Τα παιδιά μπορούν να πάρουν τη δόση της κουλτούρας στο Θέατρο Μαριονέτας του Κόσμου, το οποίο παράλληλα με τις παραδοσιακές μαριονέτες παράγει την ετήσια παρέλαση και φεστιβάλ της Πρωτομαγιάς, μια ελεύθερη καλλιτεχνική παράσταση και φεστιβάλ που συγκεντρώνει εκατό χιλιάδες θεατές και συμμετέχοντες.

Άλλα σημαντικά ετήσια γεγονότα στη Μινεάπολη περιλαμβάνουν το φεστιβάλ Aquatennial τον Ιούλιο, τη σειρά Holidazzle παρελαύνουν τον Δεκέμβριο και το φεστιβάλ και τους αγώνες cross-country ski Loppet τον Φεβρουάριο. Και υπάρχει η κρατική έκθεση της Μινεσότα στα τέλη του καλοκαιριού που είναι μία από τις μεγαλύτερες και μία από τις καλύτερες στο έθνος.

Εκπαίδευση και Πολιτική

Η Μινεάπολη έχει έναν από τους πιο μορφωμένους και πιο μορφωμένους πληθυσμούς στη χώρα. Η Μινεάπολη φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου της Μινεσότα, ενός πανεπιστημιακού πανεπιστημίου που θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς και το Κολέγιο Augsburg, ένα ιδιωτικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών.

Η Minneapolis διαθέτει πολλές επιλογές για δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Τα δημόσια σχολεία της Μινεάπολις διανύουν επί του παρόντος σημαντικές αλλαγές, κυρίως λόγω έλλειψης πόρων και μειωμένης εγγραφής. Τα καλύτερα σχολεία της περιοχής - λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα αποτελέσματα των δοκιμών - βρίσκονται στα προάστια - και πολλοί γονείς στη Μινεάπολη στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία στη Μινεάπολη και γύρω από αυτά ή σε σχολεία σε άλλες σχολικές περιοχές. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι αστικές περιοχές επηρεάζουν και κάποια από τα αστικά σχολεία της Μινεάπολις, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά καλά σχολεία στην πόλη όπου οι μαθητές βαθμολογούνται καλά ακαδημαϊκά.

Η Μινεάπολη συνήθως ψηφίζει για δημοκράτες. Η Μιννεάπολις και η μητροπολιτική περιοχή των δύο πόλεων παραδοσιακά ψηφίζουν υπέρ των φιλελεύθερων, προοδευτικών πολιτικών, αλλά υπάρχουν αρκετοί συντηρητικοί χώροι για τους Ρεπουμπλικάνους, κυρίως στη νοτιοδυτική γωνία της πόλης, για να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. major, RT Rybak, που είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος-Εργατικού Κόμματος της Μινεσότα, που είναι συνδεδεμένο με το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα. Ο ιστοχώρος της πόλης της Μινεάπολη είναι χρήσιμος και καλά οργανωμένος και η πόλη της Μινεάπολης έχει υποστηρίξει έργα όπως η χρήση ηλιακής ενέργειας στην πόλη και το αρχικά προβληματικό, αλλά πλέον λειτουργικό, δημοτικό σύστημα wi-fi.

Πάρκα και αθλητισμός

Η Μινεάπολη θεωρείται για πάρκα και ανοιχτούς χώρους. Το πάρκο Minneapolis Park and Recreation Board διαχειρίζεται σχεδόν 200 πάρκα. Το Theodore Wirth Park είναι το μεγαλύτερο στην πόλη, με χιλιόμετρα πεζοπορίας, γκολφ το καλοκαίρι και ένα ήπιο λόφο για σκι και snowboard το χειμώνα. Ο Κήπος Γλυπτικής Minneapolis έχει το εικονικό γλυπτό Spoonbridge και κερασιάς της πόλης. Το πάρκο Minnehaha περιλαμβάνει ένα όμορφο καταρράκτη 53 ποδιών και είναι ένα δημοφιλές σημείο για γάμους. Οι 22 λίμνες της Μινεάπολης και ο ποταμός του Μισισιπή περιτριγυρίζονται από πάρκο και είναι δημοφιλείς για περπάτημα και αναψυχή.

Οι επαγγελματικές αθλητικές ομάδες της Minneapolis, χωρίς να φέρνουν στο προσκήνιο κάποια μεγάλα τρόπαια εδώ και μερικά χρόνια, έχουν πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς και κάθε χρόνο μία ή δύο από τις ομάδες φαίνεται να έχουν συναρπαστική σεζόν. Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ, μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου παίζουν εδώ. Τα Minnesota Twins, Minnesota Timberwolves και Minnesota Vikings παίζουν όλα στη Μινεάπολη, στο Target Center, στο επικείμενο Target Field και στο Metrodome, το πιο πλούσιο στάδιο της Αμερικής. Η Minnesota Wild παίζει στο Κέντρο Xcel στο St. Paul, απέναντι από τον ποταμό Μισισιπή.

Αρκετά μεγάλα τουρνουά γκολφ έχουν πραγματοποιηθεί εδώ τα τελευταία χρόνια, και κάθε χειμώνα, η Μινεάπολη φιλοξενεί το πρωτάθλημα χόκεϊ επί των λιμένων των ΗΠΑ. Οι κάτοικοι της Minneapolis δεν είναι πατάτες καναπέδων και οι κάτοικοι της Μινεάπολις είναι μερικοί από τους πιο κατάλληλους στο έθνος. Περισσότεροι άνθρωποι μετακινούνται με το ποδήλατο εδώ από σχεδόν οπουδήποτε αλλού, ενώ η Minneapolis έχει πάνω από τον μέσο αριθμό ποδηλατών, δρομέων, γκολφ, ιππέων και ναυτικών κατά κεφαλήν. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για υπαίθρια και αναψυχή το καλοκαίρι και αθλήματα χιονιού το χειμώνα . Ιστιοπλοΐα, cross-country σκι , rollerblading, θαλάσσιο σκι και γκολφ δίσκων είναι πολύ δημοφιλή. Και η απόδειξη ότι ένας ενεργός τρόπος ζωής προάγει την καλή υγεία - η Μινεάπολη έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων στο έθνος. Απλά μείνετε μακριά από το καυτό.

Τρόφιμα και Κουζίνα

Hotdish θα είναι το κλασικό γεύμα της Μινεσότα. Το Hotdish είναι μια κατσαρόλα με κρέας, λαχανικά (συνήθως σε κονσέρβα ή κατεψυγμένη ποικιλία) που μαγειρεύονται σε ένα υγρό (συνήθως κρέμα μανιταρόπιτας) με μερικούς υδατάνθρακες (συχνά tater tots) και ψητά. Μπαρ, κάθε μορφή κέικ που μοιάζει με καφέ, ψημένος σε ένα φύλλο και κομμένη σε τετράγωνα, είναι ένα βασικό επιδόρπιο. Οι Brownies, ωστόσο, δεν είναι μπάρες. Αλλά δεν είναι όλα hotdish στη Μινεάπολη.

Κάθε μεγάλη κουζίνα αντιπροσωπεύεται από εστιατόρια σε όλη την πόλη της Μινεάπολη, η πιο προωθημένη είναι η "Eat Street", μια βαριά περιοχή εστιατορίου της Λεωφόρου Nicollet στο Midtown Minneapolis, αλλά υπάρχουν εστιατόρια όλων των ειδών σε όλη την πόλη. Οι μεξικάνικες, αφρικανικές, ασιατικές και ευρωπαϊκές αγορές βρίσκονται εύκολα για να πάρουν συστατικά για το μαγείρεμα.

Κόστος ζωής

Το κόστος ζωής στη Μινεάπολη είναι συγκρίσιμο με τον εθνικό μέσο όρο για τα περισσότερα έξοδα. Τι πρέπει να έχετε για τον προϋπολογισμό; Οι λογαριασμοί θέρμανσης είναι ο δεύτερος υψηλότερος στο έθνος, επειδή ο χειμώνας είναι τόσο κρύος και τόσο μακρύς και το καύσιμο είναι ακριβό. Η στέγαση είναι φθηνότερη από τον εθνικό μέσο όρο. Και τα είδη ένδυσης είναι φθηνότερα στη Μινεάπολη, επειδή το κράτος δεν εφαρμόζει φόρο επί των πωλήσεων σε ρούχα ή παπούτσια. Λογιστική για ένα μεγάλο μέρος της ένδυσης και πολλά άλλα λιανικής πώλησης στην πόλη, είναι το Mall of America, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, βρίσκεται στο νότιο όριο της πόλης των Minneapolis.

Οι τιμές των τροφίμων στη Μινεάπολη είναι παρόμοιες με τον εθνικό μέσο όρο. Παρόλο που η διάρκεια του χειμώνα σημαίνει μια σύντομη καλλιεργητική περίοδος και περιορίζει αυτό που μπορεί να παραχθεί τοπικά, υπάρχει ένα ισχυρό τοπικό κίνημα για τα τρόφιμα της Μινεσότα και οι αγορές co-op που πωλούν τοπικά τρόφιμα και οι αγορές αγροτών είναι πολύ δημοφιλείς.

Το κλίμα

Ο χειμώνας στη Μινεάπολη μπορεί να είναι μακρύς, αλλά το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ. Ο καιρός στη Μινεάπολη έχει ως εξής: πέντε μήνες καλοκαίρι, ένα μήνα πτώσης, πέντε μήνες χειμώνα, ένα μήνα άνοιξη. Το καλοκαίρι είναι ζεστό, υγρό, διαστρεβλωμένο με καταιγίδες και προειδοποιήσεις καταιγίδας (και το περιστασιακό torndao), αλλά γενικά ευχάριστο. Η άνοιξη και η πτώση είναι σύντομες αλλά υπέροχες. Και πώς για το χειμώνα;

Η πρώτη ερώτηση που θέτουν οι νέες αφίξεις είναι: " Πόσο κακός είναι ο χειμώνας στη Μινεάπολη; " Είναι μακρύς και είναι κρύος. Ο χειμώνας ξεκινά γύρω στα μέσα Νοεμβρίου και δεν γίνεται μέχρι τα τέλη Απριλίου. Η Minneapolis είναι η πιο ψυχρή μητροπολιτική περιοχή στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, η θερμοκρασία σπάνια ανεβαίνει πάνω από το πάγωμα ολόκληρου του χειμώνα, μερικά πόδια από το φθινόπωρο του χιονιού, οι ημέρες κάτω από το 0F είναι συχνές και όταν ο άνεμος φυσάει ο συντελεστής ανέμου μπορεί συχνά να είναι -40F. Όλοι το επιβιώνουμε και εσείς. Η σωστή στάση, οι σωστές προμήθειες και η εξεύρεση του δικού σας τρόπου διασκέδασης μέσα ή έξω από το χιόνι θα σας οδηγήσουν στο χειμώνα και ίσως να το απολαύσετε .

Εκτός από το χειμώνα, ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα της Μινεάπολης είναι η σχετική απομόνωση της Μινεάπολη μέσα στη χώρα. Δεν υπάρχει πολύ κοντά. Το Σικάγο είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη, 6 ώρες με το αυτοκίνητο ή 1 ώρα με το αεροπλάνο. Η Duluth, η μεγαλύτερη πόλη της Μινεσότα έξω από την περιοχή του μετρό Twin City, έχει μια γραφική τοποθεσία στη λίμνη Superior. Το Duluth είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών για σαββατοκύριακα ή χρησιμοποιείται ως στάση στα ταξίδια στα γραφικά κεντρικά και βόρεια μέρη της Μινεσότα, όπως το North Woods ή το Boundary Waters Canoe Area Wilderness.

Χειροκίνητα, Minneapolis / St. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Παύλος βρίσκεται ακριβώς στη μέση της περιοχής του μετρό, οπότε είναι τουλάχιστον εύκολο να βγείτε από την πόλη. Η Delta, οι αεροπορικές εταιρείες συγχωνεύθηκαν πρόσφατα με τον τοπικό μας μεταφορέα Northwest Airlines, ο οποίος τώρα αναδημιουργείται ως Delta και είναι ο σημαντικότερος αερομεταφορέας που λειτουργεί από το MSP. Η τοπική αεροπορική εταιρία Sun Country χρησιμοποιεί το MSP, πρακτικό για φθηνές πτήσεις σε όλη τη χώρα.