Ο καιρός στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τι είναι ο καιρός και το κλίμα όπως στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο;

Τι είναι ο καιρός στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο; Το κλίμα μας είναι επίσημα ένα «θερμό καλοκαιρινό υγρό ηπειρωτικό κλίμα» που σημαίνει ότι είναι πολύ ζεστό και κολλώδες το καλοκαίρι και παγώνει το χειμώνα.

Χειμώνας στη Μινεάπολη / Αγ. Παύλος

Η πρώτη ερώτηση που έθεσαν οι νεοφερμένοι στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο, ειδικά εκείνες που προέρχονται από θερμά κλίματα, είναι συχνά "Πόσο κακοί είναι οι χειμώνες στη Μινεάπολη / Άγιο Παύλο;"

Ακολουθεί η απάντησή σας: τρομακτική.

Ειδικά αν κινούμαστε από κάπου ζεστό όπως η Καλιφόρνια ή η Φλόριντα.

Εντάξει, οι χειμώνες δεν είναι τόσο κακά. Αλλά σχεδόν τόσο άσχημα. Εδώ είναι το χειμώνα όπως στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο.

Κάπου γύρω από τα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου, η θερμοκρασία αρχίζει να καταρρέει. Ο υδράργυρος πέφτει κάτω από το πάγωμα και θα παραμείνει εκεί σχεδόν καθημερινά για τους επόμενους έξι μήνες. Οι θερμοκρασίες με αρνητικές τιμές του Fahrenheit είναι αρκετά συχνές. Η μέση θερμοκρασία χειμώνα είναι περίπου 10 μοίρες.

Οι χιονοθύελλες που συνήθως προέρχονται από τον βόρειο πόλο, κυλούν, πέφτουν μερικές εκατοστά χιόνι, και αναχωρούν, αφήνοντάς μας να φτυάριουμε και να αράξουμε.

Συχνά μετά από μια χιονοθύελλα, μια όμορφη και κρυστάλλινη μέρα με λαμπερούς μπλε ουρανούς θα φτάσει και θα νιώθει σχεδόν ζεστή. Πιθανόν να είναι πραγματικά 25 μοίρες, αλλά αυτές τις μέρες είναι τέλειες για να πάρουν έξω για το σπίτι / γραφείο δεσμεύεται επιτέλους.

Άλλες μέρες μπορεί να είναι πικρά κρύες, ειδικά όταν φυσάει ο άνεμος.

Όταν φυσάει ο άνεμος της Αρκτικής, μπορεί να είναι αδύνατο να τραβήξει κανείς τα μικρά παιδιά έξω και είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για όλους, ακόμα και με πολλά στρώματα .

Το χιόνι που πέφτει παραμένει εκεί καθώς είναι σχεδόν πάντα πολύ κρύο για να λιώσει. Το χιόνι είναι παντού που δεν είναι όργωμα ή σφυρήλατο. Τα άροτρα αφήνουν τράπεζες χιονιού στην άκρη του δρόμου, οι οποίες γίνονται γκρίζες με βρωμιά στο δρόμο και σε μένα το πιο καταθλιπτικό για το χειμώνα μας είναι το γκρι παντού.

Το χειμώνα, καθώς ο υδράργυρος επιχειρεί να παγώσει, το χιόνι λιώνει εν μέρει σε λακκούβες κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια παγώνει σε πάγο όλη τη νύχτα. Προσέξτε πού πατάτε.

Άνοιξη στη Μινεάπολη / Στ. Παύλος

Το χειρότερο πράγμα για το χειμώνα δεν είναι το κρύο, είναι το μήκος. Η άνοιξη είναι απογοητευτικά αργή για να φτάσει όταν έχουμε περιμένει αυτό μακρύ για θερμότερο καιρό.

Τα σημάδια της άνοιξης ξεκινούν τον Μάρτιο και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το φρικτό γκρίζο λιώσιμο και τα πράσινα βλαστάρια να πέφτουν στο έδαφος και οι μπουμπούκια στα δέντρα.

Η άνοιξη έχει πολύ διαφορετικούς καιρούς. Ο Απρίλιος μπορεί να έχει αρκετές μέρες ζεστές για τα shirtsleeves και το παγωτό και αρκετά κρύο για να πέσει φρέσκο ​​χιόνι. Ακριβώς όταν σκέφτεστε ότι το χειμώνα τελειώνει και ο καιρός θερμαίνεται, η θερμοκρασία μειώνεται ξανά. Και μετά ανεβαίνει ... και βουτά ... και ανεβαίνει ...

Η άνοιξη είναι επίσης γνωστή ως εποχή λακκούβα, καθώς ο κύκλος ψύξης-απόψυξης κάνει τρύπες στην άσφαλτο στους δρόμους και τους αυτοκινητόδρομους των δύο πόλεων.

Καλοκαίρι στη Μινεάπολη / Αγ. Παύλος

Μόλις φτάσει το καλοκαίρι, συνήθως μέχρι τον Μάιο, μένει, και είναι υπέροχο.

Το καλοκαίρι είναι ζεστό και υγρό. Το καλοκαίρι είναι επίσης γνωστό ως εποχή οδοστρωσίας, γι 'αυτό υπάρχει μεγάλη σκέψη για τους πολυάσχολους εργάτες που εργάζονται με υγρασία 85%.

Οι θερινές θερμοκρασίες είναι περίπου 70 έως 80 μοίρες και η θερμοκρασία είναι αρκετά συνεπής καθ 'όλη τη θερινή περίοδο.

Θερματικά κύματα με θερμοκρασίες πάνω από 100 μοίρες συμβαίνουν, αλλά είναι ασυνήθιστο για τον καιρό να πάρει ότι ζεστό.

Το χειρότερο πράγμα για το καλοκαίρι; Τα κουνούπια. Το επίπεδο ενόχλησης των ιπτάμενων παρασίτων ποικίλει από έτος σε έτος, αλλά προετοιμάζεται να τα αντιμετωπίσει όταν περνούν χρόνο έξω από τις πόρτες, ειδικά το σούρουπο.

Τα καλοκαιρινά βράδια είναι συνήθως ζεστά και ευχάριστα, ενώ υπαίθρια διασκέδαση και βεράντες με εστιατόρια είναι πολύ δημοφιλή.

Καλοκαιρινές καταιγίδες είναι επίσης μέρος αυτής της σεζόν. Βασιστείτε σε συχνές ντους και σε μερικές καταιγίδες σε κάθε καλοκαιρινό μήνα. Οι καταιγίδες μπορεί να είναι σοβαρές με βροντές και κεραυνούς, χαλάζι, ισχυρούς ανέμους, έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες, και περιστασιακά ανεμοστρόβιλοι .

Πτώση στη Μινεάπολη / Στ. Παύλος

Η πιο αγαπημένη σεζόν της Μινεσότα, αν μια μερικές εβδομάδες μπορεί να ονομαστεί μια εποχή. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν είναι πολύ υγρό, δεν είναι πολύ ζεστό, και δεν είναι πολύ κρύο.

Ακόμη. Τα φύλλα γίνονται χρυσά και πορφυρά, μικρά παιδιά σπρώχνουν μέσα τους, οι ενήλικες παραπονιούνται για το φτυάρι τους (είναι εκπαίδευση για επερχόμενη χιονοστιβάδα) και όλοι ξοδεύουν όσο περισσότερο χρόνο έξω όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή γνωρίζουν ότι ο χειμώνας είναι στο δρόμο.