Αισθησιακές Ιδέες Κρουαζιέρας Καλοκαιριού

Πού είναι τα καλύτερα μέρη για κρουαζιέρα το καλοκαίρι;

Η καλοκαιρινή περίοδος παραμένει η πιο δημοφιλής περίοδος για διακοπές. Ο καιρός είναι καλύτερος, τα παιδιά είναι εκτός σχολείου και η δουλειά φαίνεται να είναι λιγότερο ταραχή. Οι επιχειρήσεις υποθέτουν ότι πολλοί από τους εργαζόμενους (ειδικά εκείνοι που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας) θα πάρουν το χρόνο τους το καλοκαίρι, έτσι η διοίκηση εργάζεται όλες τις προγραμματισμένες διακοπές στο πρόγραμμα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες κρουαζιέρας και οι ειδικοί συνιστούν συνήθως οι ταξιδιώτες κρουαζιερόπλοιων να μην κάνουν διακοπές κρουαζιέρας τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά μερικές φορές απλά δεν μπορούν να βοηθηθούν. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένοι προορισμοί που μπορούν να επισκεφθούν καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πού είναι οι καλύτεροι προορισμοί κρουαζιέρας για καλοκαίρι; Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να εξισώνουν μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική με καλοκαιρινά ταξίδια και είναι ένα καλό μέρος για να ταξιδέψετε αν είναι η μόνη εποχή που μπορείτε να πάρετε διακοπές. Αλλά, αν και η Καραϊβική παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς και προσιτές καλοκαιρινές διακοπές κρουαζιέρας, ο καιρός είναι ζεστός και οι τροπικές καταιγίδες είναι πιο πιθανό. Οι κρουαζιέρες κατά μήκος της δυτικής ακτής του Μεξικού (Μεξικάνικη Ριβιέρα) είναι το ίδιο - ζεστό το καλοκαίρι, αλλά οικονομικά προσιτό.

Πολλά κρουαζιερόπλοια που περνούν τον χειμώνα στην Καραϊβική επανατοποθετούν στην Ευρώπη την άνοιξη και παραμένουν μέχρι την πτώση. Τα περισσότερα από αυτά τα πλοία φέρουν τη Μεσόγειο, αλλά αυτή η περιοχή μπορεί να είναι πολύ ζεστή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η Μεσόγειος είναι πολύ πιο ευχάριστη (αν το επιτρέπει ο χρόνος των διακοπών σας) τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Οκτώβριο. Μερικά πλοία παραμένουν στη Μεσόγειο όλο το χρόνο, οπότε είναι ένας εξαιρετικός προορισμός εκτός εποχής, αλλά ο καιρός μπορεί να είναι δροσερός και βροχερός.

Ας δούμε τον υπόλοιπο κόσμο εκτός της Βόρειας Αμερικής. Πού είναι οι τόποι που μπορείτε να κάνετε κυρίως κρουαζιέρες μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες (βόρειο ημισφαίριο) από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο;