Γαμήλια ερωτικά κρουαζιερόπλοια

Είναι μια γαμήλια κρουαζιέρα είναι σωστή για σας;

Οι γαμήλιες κρουαζιέρες μπορούν να είναι διασκεδαστικές, φθηνές και ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε τους φίλους και την οικογένειά σας σε ένα ξέγνοιαστο περιβάλλον. Πριν σχεδιάσετε μια κρουαζιέρα γάμου, θα πρέπει να κάνετε μερικές ερωτήσεις:

Τι είναι ο προϋπολογισμός μας γάμου κρουαζιέρας;

Όπως οι γάμοι στη γη, το κόστος των γαμήλιων κρουαζιέρων τρέχει το φάσμα από οικονομικά προσιτά σε υπερβολικά ψηλά. Τα καλά νέα είναι ότι, ακόμη και αν έχετε μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό για να περάσετε, μπορείτε ακόμα να τραβήξετε έναν γάμο στη θάλασσα.

Λάβετε υπόψη ότι θα έχετε δύο μεγάλες δαπάνες: Το κόστος της ίδιας της κρουαζιέρας και το κόστος του γάμου. Παράγοντες που επηρεάζουν τη συνολική τιμή περιλαμβάνουν την καμπίνα βαθμού που επιλέγετε, τον αριθμό των επισκεπτών στο γάμο σας, τις εκδρομές στις ακτές που παίρνετε και πόσες ημέρες διαρκεί η κρουαζιέρα.

Πότε θέλουμε να πλεύσουμε;

Όπως και με την κράτηση ενός χώρου για ένα γάμο γης, θα πρέπει να καθορίσετε την καλύτερη ημερομηνία για τον γάμο σας κρουαζιέρα.

Πού θέλουμε να πλεύσουμε;

Αν και οι κρουαζιέρες της Καραϊβικής είναι πολύ δημοφιλείς (και μεταξύ των πιο προσιτών), τα κρουαζιερόπλοια πλέουν πραγματικά και στις επτά ηπείρους. Εάν συνδυάζετε έναν γάμο κρουαζιέρας και μήνα του μέλιτος, σκεφτείτε να επισκεφθείτε ρομαντικά λιμάνια της Μεσογείου. Χρησιμοποιήστε μια πηγή όπως το Travelocity (επισκεφθείτε την τοποθεσία Web), για να αναζητήσετε διαθέσιμες κρουαζιέρες ανά προορισμό.

Θέλουμε οι φίλοι και η οικογένειά μας να πλεύσουν μαζί μας ή απλά να παρακολουθήσουν τον γάμο του πλοίου μας και στη συνέχεια να αποβιβαστούν;

Το ζευγάρι (ή / και οι γονείς του) αναμένεται να επιβαρυνθεί με το κόστος της τελετής, της υποδοχής και του δικού του ταξιδιού.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν μαζί τους αναμένεται να πληρώσουν για τις δικές τους καμπίνες και τη μεταφορά τους προς και από το λιμάνι.

Σχεδιάζετε ένα γάμο κρουαζιέρας δύσκολο;

Στην πραγματικότητα, είναι ο ευκολότερος γάμος προορισμού που μπορείτε να έχετε. Υπάρχουν εταιρείες που ειδικεύονται στην οργάνωση γάμων προορισμού κρουαζιέρας. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να έχετε ένα γάμο πλοίου χωρίς να περάσετε από ένα.

Η Wedding Experience είναι μια κορυφαία εταιρεία που χειρίζεται γάμους για πολλές διαφορετικές γραμμές κρουαζιέρας.

Ποια είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για έναν γάμο κρουαζιερόπλοιων;

Τα κρουαζιερόπλοια είναι καλά εξοπλισμένα για να παρέχουν τις βασικές ανάγκες ενός γάμου. Πολλοί έχουν παρεκκλήσια γάμου. Οι μεγάλες κουζίνες των πλοίων μπορούν να τροφοδοτήσουν οποιονδήποτε αριθμό ανθρώπων, οι μουσικοί τους επί του σκάφους μπορούν να παρέχουν ζωντανή ψυχαγωγία και οι φωτογράφοι τους ταξιδεύουν στις περισσότερες κρουαζιέρες. Αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η οικονομική προσιτότητα: Το κόστος υποδοχής, ανά άτομο, συγκρίνεται ευνοϊκά με τις εγκαταστάσεις γάμου στις μεγάλες πόλεις.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αποπλεύσετε στο μήνα του μέλιτος σας αμέσως μετά το γάμο. Ορισμένα ζευγάρια ενθαρρύνουν τους φίλους και την οικογένεια να ταξιδεύουν μαζί τους. άλλοι προγραμματίζουν το γάμο όταν το πλοίο είναι στο λιμάνι και το ταξίδι κύματος bon στους επισκέπτες αργότερα.

Στις κρουαζιέρες Princess, Azamara και Celebrity μπορείτε να παντρευτείτε ο πλοίαρχος όταν το πλοίο είναι στη θάλασσα. Σε όλες τις άλλες γραμμές, θα πρέπει να παντρευτείς ενώ το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι και έχει εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.

Ανάλογα με το αν ένα ζευγάρι είναι εξερχόμενο ή όχι, μπορεί να μην τους αρέσει να τους αναθέτετε σε ένα μεγάλο τραπέζι και να τρώνε με ξένους. Τώρα που αρκετές γραμμές κρουαζιέρας είναι πιο ευέλικτες σχετικά με τις ώρες φαγητού και καθισμάτων, αυτό είναι λιγότερο πρόβλημα - και δεν υπάρχει πρόβλημα, αν φέρνετε τους καλεσμένους σας στην κρουαζιέρα!

Ποιες είναι μερικές μοναδικές επιλογές για έναν γάμο κρουαζιέρας;

Αρκετές γραμμές κρουαζιέρας που φεύγουν από την Καραϊβική έχουν ένα ιδιωτικό νησί, και αυτά είναι ωραία, περιστασιακά μέρη για να έχουν έναν γάμο παραλία. Η Royal Caribbean Cruise Lines εισήγαγε πρόσφατα το Weddings του Explorer και μπορεί να προσαρμοστεί για να προσφέρει ζευγάρια τα πάντα από έναν γάμο wetsuit δίπλα στο Flowrider στα τελευταία πλοία τους σε ένα γάμο πάνω σε έναν παγετώνα της Αλάσκας, όπου το ζευγάρι μεταφέρεται με το ελικόπτερο.

Οι γάμοι κρουαζιέρας είναι ακριβοί;

Όσο πιο περίπλοκο είναι το γεγονός και πιο μακριά από το πλοίο, τόσο πιο ακριβό θα είναι.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να σχεδιάσετε έναν γάμο προορισμού κρουαζιέρας;

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την κρουαζιέρα και την καμπίνα που θέλετε, ξεκινήστε τον προγραμματισμό όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αλλά και οι αναχαιτιστές μπορούν συχνά να φιλοξενηθούν. Στις Κρουαζιέρες Καρναβαλιού (ελέγξτε τις τιμές online), για παράδειγμα, ένα ζευγάρι που κάνει το γάμο τους μόλις 35 ημέρες νωρίτερα θα πρέπει να μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα εγκαίρως.

Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις για γάμους κρουαζιέρας;

Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα και να παντρευτείτε χωρίς να έχετε έναν γάμο κρουαζιέρας. Εάν το πλοίο σας καλεί στο Montego Bay, Τζαμάικα, για παράδειγμα, μπορείτε να παντρευτείτε στο Half Moon Resort Πρόσφατα εισήγαγε ένα προσιτό γαμήλιο πακέτο προορισμού που σας παίρνει στο λιμάνι και σας χτυπάει στο θέρετρο. Παρέχει έναν υπάλληλο γάμου, έναν φωτογράφο και έναν βιντεολόγο, δύο μπουκάλια σαμπάνιας, ορεκτικά για δέκα άτομα, μια γαμήλια τούρτα και σας καταθέτουν στο πλοίο εγκαίρως για επιβίβαση. Και αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα παρέχουν μάλιστα δύο μάρτυρες.