Οι κρουαζιέρες είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παντρευτούν

Ζευγάρια στην αγάπη μπορούν να συνδέσουν το κόμπο στη θάλασσα ή σε ρομαντική ρύθμιση στην ξηρά

Τα κρουαζιερόπλοια και οι γάμοι προορισμού έχουν αυξηθεί με εκπληκτικό ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Πριν από χρόνια, δεν υπήρχαν πρακτικά, αλλά φέτος θα υπάρξουν χιλιάδες. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για έναν γάμο κρουαζιέρας είναι ότι έρχεται με ένα ενσωματωμένο μήνα του μέλιτος, χωρίς να χάνεται ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ του "I DOS" και της διασκέδασης. Οι περισσότεροι γάμοι κρουαζιέρας είναι στις μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας. Πακέτα γάμων είναι διαθέσιμα από τις γραμμές κρουαζιέρας που αναφέρονται παρακάτω.

Οι γάμοι με κρουαζιέρες μπορούν να πραγματοποιηθούν επί του σκάφους σε δημόσιο χώρο στο πλοίο ή σε άλλους γάμους προορισμού σε μια ρομαντική ακτή όπως μια παραλία ή ένας παγετώνας. Ορισμένα πλοία έχουν τα δικά τους ξωκλήσια. άλλοι μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα μία από τις αίθουσες συνεδριάσεων. Πολλοί γάμοι κρουαζιέρας πραγματοποιούνται στη θύρα επιβίβασης. Οι επισκέπτες έρχονται στο πλοίο, απολαμβάνουν την υπηρεσία και αποβιβάζονται πριν από την ιστιοπλοΐα. Άλλα γαμήλια πακέτα κρουαζιέρας επιτρέπουν στους επισκέπτες να ταξιδεύουν μαζί με τη νύφη και τον γαμπρό, απολαμβάνοντας έτσι το γάμο και το μήνα του μέλιτος.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας έχουν τους δικούς τους σχεδιαστές γάμου, η δημοτικότητα των γάμων προορισμού έχει διευκολύνει την αύξηση του αριθμού των ανεξάρτητων σχεδιαστών γάμου που προσφέρουν και κρουαζιέρες ή προορισμούς γάμους.

Η γκάμα των τιμών ενός γάμου επί του πλοίου είναι ακριβώς όπως μια ακτή - από μερικές εκατοντάδες δολάρια σε χιλιάδες. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα κρουαζιέρας, έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή γάμου ή το τμήμα γάμου της κρουαζιέρας για να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο για εσάς. Όλα τα γαμήλια πακέτα μπορούν επίσης να αγοραστούν ως γιορτή ανανέωσης γάμου.

Αν και οι επιλογές μπορεί να φαίνονται ατελείωτες, πολλά πακέτα είναι παρόμοια. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα όνειρά σας και ο προϋπολογισμός σας είναι σε συγχρονισμό. Καλή τύχη!