Κρουαζιέρες Καρναβάλι Κρουαζιέρας και Κρουαζιέρες Μήνας του Μέλιτος

Μπορείτε να παντρευτείτε σε μια κρουαζιέρα καρναβαλιού;

Ναί. Τα κρουαζιερόπλοια Καρναβάλι φιλοξενούν τόσο γάμους επίγειας όσο και γαμήλιους προορισμούς στην ακτή όταν ένα πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι. Οι επαγγελματικοί συντονιστές γάμου μπορούν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι να σχεδιάσει το γαμήλιο πακέτο τους και οι γάμοι μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 50 επισκέπτες χωρίς ιστιοπλοΐα. Σημείωση: Δεν μπορείτε απλά να παντρευτείτε στο Καρναβάλι. θα πρέπει επίσης να πλεύσετε με τη γραμμή στο μήνα του μέλιτος σας αμέσως μετά την τελετή.

Πακέτα Γάμου Καρναβάλι Κρουαζιέρα

Οι τιμές του πακέτου γάμου είναι ξεχωριστές από το κόστος της κρουαζιέρας. Μετά την τελετή, τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν να έχουν οτιδήποτε από ένα ανοιχτό μπαρ και την ορεκτική δεξίωση σε ένα καθισμένο γεύμα σε ένα επίσημο εστιατόριο του πλοίου. Νησί προορισμού νησί μπορεί να εκτελεστεί σε χώρους για την παραλία, νησί θέρετρο ή κήπο.

Καρναβάλι Κρουαζιέρα στο πακέτο γάμου

Εάν επιθυμείτε να παντρευτείτε στο πλοίο, το Καρναβάλι μπορεί να σας παράσχει:

Ορεκτικά, ποτά, μεσημεριανό, πακέτα φωτογραφιών, βιντεοσκόπηση, ενοικίαση σμόκιν και ζωντανή μουσική είναι επιπλέον.

Καρναβάλι Κρουαζιέρα Προορισμός Γάμος Πακέτα

Παντρευτείτε σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και το Καρναβάλι μπορεί να σας προμηθεύσει:

Πώς ξεκινάτε αν θέλετε να παντρευτείτε σε μια κρουαζιέρα καρναβαλιού;

Καλέστε το Τμήμα Γάμου στο 1-800-933-4968. Είναι καλύτερο να τηλεφωνείτε δύο μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου σας, καθώς οι κρατήσεις είναι κατ 'αρχήν.

Τι είναι η κρουαζιέρα καρναβαλιού;

Διαβάστε χιλιάδες κριτικές και Q-and-As για μεμονωμένα πλοία στο στόλο Cruise Critic.

Πακέτο κρουαζιέρας μήνα του μέλιτος για κρουαζιέρες καρναβαλιού

Το πακέτο δώρου H & M Honeymoon διαθέτει μια πτυσσόμενη τσάντα που περιλαμβάνει δύο ζευγάρια σανδάλια στην παραλία που αφήνουν τα ίχνη "Just Married" στην άμμο, μαύρο μπέιζμπολ για τον καπέλο του, λευκό προστατευτικό γι 'αυτήν, μαύρο XL μπλουζάκι με "Groom "τυπωμένο σε λευκή και λευκή μπλούζα XL με" νύφη "σε χρυσό κεντημένο μπροστά. Επίσης, τα κλειδιά του σε μια μαύρη θήκη.

Πακέτα κρουαζιεροπλοίων επετείου για Κρουαζιέρες καρναβαλιού

Αυτή η γραμμή κρουαζιέρας προσφέρει μια σειρά πακέτων επετείου. Οι περισσότεροι από αυτούς περιλαμβάνουν διακοσμήσεις καμπίνας με θέμα το ρομαντισμό, ένα πλαίσιο εικόνων, πετσέτα θαλάσσης (μόνο ένα!) Και μπισκότα ή ένα μπουκάλι σαμπάνιας και χαραγμένα φλάουτα. Η κουζίνα μπορεί επίσης να παράγει ένα κέικ ευτυχούς επετείου έξι ιντσών.

Ανανέωση όρκων στις κρουαζιέρες καρναβαλιού

Το βασικό πακέτο ανανέωσης του όρμου Carnival Cruise για οκτώ επισκέπτες περιλαμβάνει μια τελετή που πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο σε ένα σαλόνι πλοίου, πιστοποιητικό αναμνηστικού, μακρόστενο τριαντάφυλλο και τριαντάφυλλο μπουτονιέρες, αφρώδες κρασί τοστ, ηχογραφημένη μουσική για την τελετή, φωτογραφία, και το γαμήλιο κέικ δύο επιπέδων.

Ένα πολυτελές πακέτο για έως 20 άτομα προσθέτει ανοιχτό μπαρ και ορεκτικά μιας ώρας.

Άλλα πακέτα καρναβαλικής κρουαζιέρας

Το πακέτο δώρου "Hearts Forever" Romance περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Korbel κρασί με 2 χαραγμένα φλάουτα "Romance", ένα πλαίσιο 4 "x6" με έμβλημα καρδιάς και ένα παιχνίδι Tic-Tac-Toe με κομμάτια κομμένα σε σχήμα καρδιάς.

Περισσότερα για τα γαμήλια ταξίδια καρναβαλιού, τις γαμήλιες επερχόμενες εκδηλώσεις και τις ανανεώσεις όρκων

Ο στόλος της Carnival Cruise Lines

Περιέχει τα ακόλουθα πλοία:

Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς τους μπορούν να αγοράσουν δώρα με Carnival Cruise και πιστώσεις μετρητών για να απολαύσουν το ζευγάρι στο πλοίο.

Κρουαζιέρα Γραμμής Καρναβαλιού

Κρουαζιέρα Γραμμής Καρναβαλιού
Πακέτα Γάμου, Κρουαζιέρες Μήνας του Μέλιτος και Ιστορίες Kiss & Tell