Γαλλία τον Αύγουστο - Καιρός, Τι να Pack, Τι να δείτε

Όμορφος καιρός, σπουδαία γεγονότα και οι γαλλικές διακοπές στη διάθεση

Γιατί επισκέπτεστε τη Γαλλία τον Αύγουστο;

Οι Γάλλοι παίρνουν παραδοσιακά τις διακοπές τους αυτό το μήνα από τις 14 Ιουλίου (Ημέρα της Βαστίλης) έως τα μέσα Αυγούστου. Έτσι μπορείτε να βρείτε κάποια καταστήματα κλειστά για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και η Βόρεια Γαλλία τείνει να μεταναστεύσει νότια. Το Παρίσι ειδικότερα είναι άδειο από τους ντόπιους.

Το νότιο τμήμα της Γαλλίας είναι πολύ απασχολημένο, ιδιαίτερα στις παραλίες. Και σε όλη τη Γαλλία θα βρείτε πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Γιατί να μην επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Αύγουστο

Λίγα Στιγμιότυπα για τον Αύγουστο

Καιρός

Τον Αύγουστο ο καιρός είναι συνήθως ένδοξος, αν και μπορεί να είναι θυελλώδης σε ορισμένες περιοχές. Αλλά γενικά αναμένουν υπέροχους μπλε ουρανούς και ζεστές θερμοκρασίες. Όπως πάντα, ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη Γαλλία, υπάρχουν διαφορές στο κλίμα, οπότε εδώ είναι μέσες καιρικές συνθήκες για μερικές μεγάλες πόλεις:

Η ζεστή ξηρή Νότια της Γαλλίας
Αυγούστου στα νότια της Γαλλίας είναι υπέροχο, αν και μπορεί να πάρει πολύ ζεστό και υγρό. Προσοχή στα μεγάλα κύματα καύσωνα όταν οι θερμοκρασίες μπορούν να ανέβουν στα υψηλά 90's. Έτσι βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με κλιματισμό.

Το Παρίσι και το βόρειο τμήμα της Γαλλίας
Στο Παρίσι και στη Βόρεια Γαλλία, ο Αύγουστος μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να είναι θυελλώδης, οπότε αναμένετε βαρύ ντους ανά πάσα στιγμή. Αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ ζεστό, γι 'αυτό πάρτε όλα τα παραπάνω - αλλά θυμηθείτε να συσκευάσετε μια καλή ομπρέλα επίσης

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Συμβουλές Συσκευασίας

Γαλλία κατά μήνα

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Ενδέχεται
Ιούνιος
Ιούλιος

Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος