Σιάτλ / Τακόμα Χριστουγεννιάτικα δώρα και παζάρια

Για πολλούς, τα ψώνια για δώρα και διακοσμήσεις είναι ένα πολύτιμο κομμάτι οποιασδήποτε εποχής Χριστουγέννων. Μεγάλες παρουσιάσεις δώρων, που πραγματοποιούνται σε μεγάλους δημόσιους χώρους, είναι ένας εορταστικός τρόπος για να απολαύσετε την εποχή, ενώ εκπληρώνετε τους στόχους σας για τα Χριστούγεννα. Ζωντανή ψυχαγωγία, νόστιμες λιχουδιές, τοπικά παραγόμενα τρόφιμα και ποτά και χειροποίητα αντικείμενα αποτελούν σημαντικό μέρος τέτοιων εκδηλώσεων. Η περιοχή Σιάτλ / Τακόμα προσφέρει πολλές ειδικές εκθέσεις δώρων, παζάρια και εκδηλώσεις.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις:

Βικτοριανό χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ
Το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της Βικτωριανής Χώρας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Puyallup Fair & Events Center, είναι μια τεράστια αγορά με θέμα τη βικτοριανή αγορά. Θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε για μοναδικά και χειροποίητα είδη δώρων καθώς και να απολαύσετε μια ποικιλία διακοπών και δραστηριοτήτων. Πολλοί από τους εκθεσιακούς χώρους φαγητού Puyallup αγαπημένων τροφίμων λειτουργούν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων της Βικτωριανής Χώρας.

Φαγητό και δώρο Φεστιβάλ Τάκομα
Πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στο Tacoma Done, το Tacoma Holiday Food & Gift Festival είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα δώρα διακοπών στο βορειοδυτικό. Σχεδιάστε να περάσετε μερικές ώρες περπατώντας ανάμεσα στις εκατοντάδες θαλάμους που προσφέρουν μοναδικά είδη τέχνης και χειροτεχνίας, γκουρμέ φαγητά και μοναδικά είδη δώρων. Θα μπορείτε να απολαύσετε τη ζωντανή ψυχαγωγία όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιού Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αστρονομία
Αυτή η ανεξάρτητη βιτρίνα crafters φιλοξενεί το χειμερινό show τους ακριβώς εγκαίρως για το κυνήγι δώρων διακοπών.

Οι προμηθευτές που έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή προσφέρουν τα πάντα, από τα κατασκευασμένα αντικείμενα έως τα προϊόντα διατροφής. Αυτή η εκπομπή Urban Craft Uprising είναι ελεύθερη για το κοινό, με συνεισφορές $ 1 ή περισσότερων που συνιστώνται. Παρέχεται στο Seattle Centre - ενώ είστε εκεί μπορείτε να απολαύσετε το Winterfest και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Κήπος και σπίτι του Molbak
Ένα ημερήσιο ταξίδι στο νηπιαγωγείο Molbak στο Woodinville αξίζει πάντα - το διπλάσιο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Molbak's παρουσιάζει μια εντυπωσιακή επίδειξη που περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία ειδών δώρου, ζωντανών και τεχνητών δέντρων, στεφάνια, τόξα, φώτα και χιλιάδες στολίδια. Διαθέτουν επίσης δεκάδες διαφορετικές ποικιλίες poinsettias σε χρώματα που κυμαίνονται από κόκκινο και ροζ έως βερίκοκο και λευκό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν σεμινάρια και να εγγραφείτε σε εργαστήρια όπου θα μάθετε πώς να δημιουργείτε στεφάνια, κεντήματα και άλλες εορταστικές εποχιακές οθόνες. Το κατάστημα κήπων τους προσφέρει εσωτερικά και εξωτερικά φυτά, δοχεία και αγάλματα κήπου. Το Molbak έχει επίσης ένα φανταστικό κατάστημα δώρων γεμάτο με μοναδικά έπιπλα σπιτιού, είδη μπάνιου και σώματος και άλλα είδη δώρων. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζωντανή μουσική διακοπών και επισκέψεις της Santa κατά τη διάρκεια των διακοπών του Molbak - ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τη σύνθεση και το χρονοδιάγραμμα.

Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Σιάτλ και γαστρονομικό δείπνο
Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Πολιτείας της Ουάσινγκτον στο κέντρο του Σιάτλ, και αυτό το φεστιβάλ ψώνια διακοπών έχει εκατοντάδες θαλάμους πωλητών για έλεγχο. Θα βρείτε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χειροποίητα, ρούχα και αξεσουάρ διακοπών, τοπικά τρόφιμα και καραμέλες, έξυπνα παιχνίδια και παιχνίδια, προϊόντα μπάνιου και ομορφιάς και οικιακά gadgets. Μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι να πέσετε, να ανανεώσετε τον εαυτό σας σε ένα από τα σνακ μπαρ ή τις στάσεις του καφέ και να ψωνίσετε λίγο περισσότερο.