Τι να κάνετε για τις ευχαριστίες στο Σηάτλ

Τα καλύτερα εστιατόρια, πάρτε έξω, και οι αγορές με τα γεύματα

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια γιορτή που σημαίνει πολλά πράγματα σε πολλούς ανθρώπους - οικογενειακή ώρα, νόστιμο φαγητό, ή ακόμα και μια κουταλιά ψώνια την επόμενη μέρα! Είτε σκοπεύετε να μείνετε στο σπίτι και να κάνετε γεύμα πλήρους πορείας είτε να επισκεφθείτε ένα εστιατόριο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε τις ευχαριστίες στο Σηάτλ και το Τακόμα. Εδώ είναι μερικά!

Πραγματα να κανεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν την ημέρα των ευχαριστιών, προετοιμάζοντας τα τρόφιμα, περνώντας το χρόνο τους με την οικογένεια, παρακολουθώντας ταινίες ή ένα παιχνίδι, αλλά πολλοί άνθρωποι κατευθύνονται επίσης για να ψωνίζουν και να παίρνουν σε εκδηλώσεις.

Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν την παρέλαση του Σιάτλ, ημέρα που γιορτάζει την Μαύρη Παρασκευή (βλ. Παρακάτω) ή ξεκινάει η εορταστική περίοδος. Τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα φώτα , παγοδρόμια και άλλες δραστηριότητες που ξεκινούν τη μέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Τρώγοντας την ημέρα των Ευχαριστιών στο Σιάτλ

Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την ταλαιπωρία του δείπνου των Ευχαριστιών; Ή χειρότερα, ο καθαρισμός; Πολλά εστιατόρια σερβίρουν δείπνο των Ευχαριστιών στο Σηάτλ και το Τακόμα και είναι έτοιμα να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Μπορείτε επίσης να πάτε συχνά μια διαδρομή upscale επίσης, καθιστώντας την ημέρα των ευχαριστιών όχι μόνο μια μέρα φαγητού, αλλά μια μέρα καλό φαγητό. Αναμείνετε περιστροφές στα παραδοσιακά αντικείμενα, όπως γέμιση βοοειδών ή πολτοποιημένες πατάτες με νόστιμες και καλλιτεχνικές προσθήκες.

Στο Σιάτλ, υπάρχουν πολλές επιλογές Ευχαριστιών. Για μια περιστασιακή, διασκεδαστική αλλά δημιουργική ατμόσφαιρα, κοιτάξτε στο κέντρο του Sazerac δίπλα στο Hotel Monaco. Αν θέλετε να δείτε μια εκπληκτική θέα με το δείπνο σας, το Rview έχει μια από τις καλύτερες απόψεις στην πόλη.

Θέλετε μια στροφή των θαλασσινών στην ημέρα των ευχαριστιών σας; Το Ponti Grill μπορεί να είναι για εσάς. Ή αν θέλετε να πάτε με μια ιταλική ατμόσφαιρα, τα Maggiano's στο Bellevue και το Buca di Beppo στο Σιάτλ είναι και οι δύο μεγάλες επιλογές. Το McCormick, με ζευγάρια για να διαλέξετε, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή.

Το Tacoma προσφέρει επίσης εστιατόρια ευχαριστιών

Στα νότια του Tacoma, μπορείτε επίσης να βρείτε νόστιμα δείπνα ευχαριστιών σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης .

Το κλασικό steakhouse Stanley και το Seafort έχει ένα πλήρες παραδοσιακό γεύμα με εκπληκτική θέα στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι του Tacoma. Μια άλλη σταθερή επιλογή είναι το Pacific Grill στην καρδιά του κέντρου της πόλης, το οποίο εξυπηρετεί όχι μόνο μια αναβαθμισμένη ημέρα των ευχαριστιών, αλλά και συνήθως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πολλά από αυτά τα εστιατόρια χρεώνουν 39,99 δολάρια ανά άτομο και άνω. Εάν θέλετε να βγείτε έξω, αλλά χρειάζεστε μια φθηνότερη τιμή, τα εστιατόρια αλυσίδας στο σπίτι όπως το Shari εξυπηρετούν επίσης μια ωραία γιορτή των Ευχαριστιών για πολύ φθηνότερα.

Ευχαριστιών παρασκευασμένα γεύματα σε τοπικά σουπερμάρκετ και βγάζετε

Εάν το φαγητό απλά δεν σας αρέσει να σας ευχαριστώ, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την αγορά ενός παρασκευασμένου γεύματος Ευχαριστιών, αν δεν θέλετε να κάνετε το μαγείρεμα. Κοιτάξτε προς τα τοπικά σουπερμάρκετ. Το Σιάτλ και το Τάκομα έχουν και μερικές εξαιρετικές επιλογές για πολυτελείς αγορές που εξυπηρετούν νόστιμα γεύματα Ευχαριστιών.

Σε όλες τις πόλεις Puget Sound, τα συνηθισμένα καταστήματα παντοπωλείων έχουν σχεδόν όλες τις μεγάλες προσφορές πακέτων. Ο Fred Meyer και το Safeway έχουν τα γεύματα που έχουν σχεδιαστεί για 4 έως 8 άτομα, συχνά με μερικές προσαρμόσιμες πλευρικές γεύσεις.

Η μητροπολιτική αγορά είναι επίσης σε αρκετές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Seattle και Tacoma, και έχει ένα από τα καλύτερα γεύματα ευχαριστιών γύρω, αλλά κοστίζει λίγο περισσότερο από άλλες αλυσίδες σε περίπου 90 δολάρια έναντι περίπου 40 δολάρια (αλλά αξίζει πολύ).

Στο Σιάτλ, άλλες αγορές που συνήθως διαθέτουν γεύματα περιλαμβάνουν την αγορά Ballard, την κεντρική αγορά, τα ολόκληρα φαγητά και την PCC Natural Market.

Μια άλλη επιλογή για φαγητό στο σπίτι είναι να πάρει takeout από ένα εστιατόριο. Αυτά είναι λιγότερα και μακρύτερα μεταξύ των εστιατορίων με ένα καθιστό γεύμα, αλλά μπορείτε συχνά να βρείτε πολλά εστιατόρια προσφέρουν να πάρει έξω ειδικά για την ημέρα των ευχαριστιών στο OpenTable.

Χορτοφαγική Ευχαριστιών

Ακριβώς επειδή οι χορτοφάγοι και οι vegans δεν ενδιαφέρονται για τη γαλοπούλα και το ζαμπόν δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάτσουν αυτό το γεύμα έξω ή να φάει ρολά και πιάτα για δείπνο!

Για φαγητό, το Café Flora έχει επιλογές τόσο για τα vegan όσο και για τα γλουτένη, στο μενού του για τις προκαθορισμένες ευχαριστίες. Ελέγξτε τον κατάλογο των εστιατορίων κάθε χρόνο, καθώς δεν προσφέρουν όλα τα εστιατόρια μενού των Ευχαριστιών κάθε χρόνο.

Για να βγείτε έξω, το Whole Foods και το Madison Market προσφέρουν όλα τα κύρια πιάτα με βέγκαν ή χορτοφάγους.

Μαύρη Παρασκευή Αγορές

Φυσικά, η μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την ημέρα για όσους θέλουν να αποκτήσουν τα καλύτερα gadgets σε τιμές rock-bottom ή ένα ζευγάρι τζιν για $ 10! Σιάτλ, Τακόμα και παντού ξεκινάει από την περίοδο των διακοπών με λίγη φρενίτιδα στην αγορά. Τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα, από τα εμπορικά κέντρα του Σιάτλ μέχρι τα εμπορικά κέντρα South Sound , είναι σχεδόν όλα ανοιχτά νωρίς το πρωί και τα περισσότερα έχουν πωλήσεις θυρωρού που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Μην ξεχάσετε να στηρίξετε τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων το επόμενο Σάββατο για το Small Business το Σάββατο.