Πυροτεχνήματα 4ου Ιουλίου στο Λας Βέγκας

Πυροτεχνήματα υψηλό πάνω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας είναι αυτό που κάθε επισκέπτης θέλει να δει την 4η Ιουλίου στο Λας Βέγκας και φέτος δεν θα είναι διαφορετική. Λοιπόν, επειδή αυτό είναι ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας, μπορείτε να περιμένετε να δείτε πυροτεχνήματα όλο το σαββατοκύριακο αντί μόνο στις 4 Ιουλίου.

Θα θελήσετε να κατευθυνθείτε προς την κεντρική λωρίδα μπροστά από το Caesars Palace για να έχετε την καλύτερη θέα. Γιορτάζουν την 50ή επέτειό τους και το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο εορταστικά γεγονότα.

Στις 3 Ιουλίου, τα πυροτεχνήματα ξεκινούν μετά τις 21:00, ώστε να βρουν μια καλή θέση κατά μήκος του Las Vegas blvd. Θα πρότεινα μια θέση στην αίθριο στο Cabo Wabo Cantina ή ψηλά στον Πύργο του Άιφελ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό κεφάλι στον Πύργο στην Stratosphere και να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα από την Κοιλάδα από ψηλά. Θα μπορούσατε πιθανώς να κάνετε το ίδιο πράγμα από το Voo Doo στο Rio και το Mix στο Mandalay Bay.

Το High Roller στο LINQ θα ήταν ένα υπέροχο μέρος για να δείτε τις γιορτές αλλά τα καθίσματα πηγαίνουν γρήγορα και στα $ 30 είναι μια μεγάλη τιμή για να δείτε τα πυροτεχνήματα που πιθανότατα βλέπετε για λιγότερο στη λωρίδα. Ο High Roller στο LINQ πρέπει να δοκιμαστεί, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία, καθώς η εστίασή σας δεν θα είναι για τις υπέροχες απόψεις και αντί να είναι τα πυροτεχνήματα.

Αν θέλετε να βρείτε μια θέση και να κάνετε γεύμα με θέα τα πυροτεχνήματα, θα δοκιμάσω το πάρκο Beer στο Παρίσι. Ο Mon Ami Gabi στο Παρίσι θα σας δώσει μια αξιοπρεπή θέα.

Αν είστε πραγματικά έξυπνοι, πιείτε ένα ποτό στο Margarittaville και περπατήστε στο αίθριο όπου μπορείτε να δείτε τη δράση ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Το Serendipity 3 έχει ένα εξωτερικό τμήμα όπου η κατεψυγμένη ζεστή σοκολάτα σας θα σας κρατήσει δροσερή καθώς ο ουρανός φωτίζεται.

Λίγα ακόμη σημεία για να εντοπίσετε τα πυροτεχνήματα στο Λας Βέγκας

Πού θα παρακολουθήσω πυροτεχνήματα την τέταρτη Ιουλίου στο Λας Βέγκας;

Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το VooDoo Zip Line στο Rio Hotel και να δείτε την εκπομπή από εκεί, αλλά εξοικονομήστε χρήματα και πάρκο στο γκαράζ αυτοπεριοχή στην ανατολική πλευρά του ακινήτου. Προχωρήστε στην οροφή και η ανεμπόδιστη θέα ολόκληρης της ταινίας είναι ιδανική για φωτογραφίες και πρόσβαση σε περισσότερες από μία απεικονίσεις πυροτεχνημάτων, όλα δωρεάν. Επειδή είμαι φτηνός, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είμαι εκεί με πολλούς άλλους φίλους μου.

Πού θα πάτε μετά το πυροτέχνημα στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;


Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;