Εστιατόρια στο Λας Βέγκας - το καλύτερο, φθηνό γρήγορα

Τα δικαστήρια τροφίμων στο Λας Βέγκας είναι εύκολα ο καλύτερος τρόπος να μειώσετε το κόστος των διακοπών. Δεν χρειάζεται κάθε γεύμα να είναι παραγωγή. Μερικές φορές χρειάζεστε μόνο ένα hot dog σε ένα ραβδί ή μια φέτα λιπαρή πίτσα. Εάν καταλήξετε να ξοδέψετε λιγότερα από 10 δολάρια σε ένα γεύμα, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι. Ενώ το φαγητό στα γήπεδα τροφίμων δεν είναι πάντα η υψηλότερη ποιότητα, καταφέρνει να κάνει το τέχνασμα.

Στο Λας Βέγκας, τα γήπεδα διατροφής κυμαίνονται από λιπαρά κουτάλια σε σημεία για μερικά μεγάλα ευρήματα για φθηνό φαγητό. Το Βενετικό Δικαστήριο Τροφίμων είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γεύμα με λιγότερα χρήματα. Η άνεση των γήπεδων φαγητού του Monte Carlo ή του Flamingo είναι ιδανική για οικογένειες και το γήπεδο φαγητού στο Mandalay Bay είναι μια τεράστια κλήρωση για τους συμμετέχοντες σε συνέδρια. Το Caesars Palace διαθέτει ένα γήπεδο για φαγητό για να σχεδιάσετε ένα γεύμα γύρω από μια επίδειξη και μια επίσκεψη στο κλαμπ. Δεν είναι φανταχτερό, αλλά δεν είναι σαν να τρώτε στο εμπορικό κέντρο.

Η πρόσφατη προσθήκη του Park Las Vegas σας προσφέρει μερικές πιο προσιτές επιλογές για φαγητό, αλλά μια καλή εναλλακτική λύση στο δικαστήριο τροφίμων στο New York - New York Hotel και το καζίνο. Μπορείτε να επιλέξετε από το Shake Shack, το BeerHaus και την California Pizza Kitchen. Λίγο περισσότερο από μια βόλτα σας παίρνει επίσης 800 Degrees Pizza και Double Barrle Saloon.

Ψάχνετε για φθηνότερο φαγητό στο Λας Βέγκας;